0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Mero drága, gondold át még egyszer.
Idézetet írta: Mero - 2012. július 02. - 15:42:42Idézetet írta: Kanaszta - 2012. július 02. - 13:37:06Mero és már megvan hol csináltatod, vagy lehet ajánlani ?Még csak terv. Valamikor késő ősszel fogok nekivágni.És persze lehet ajánlani. Én a Green Skull- osokat ajánlom, és nem csak azért mert hazai csapat, de sok Marvel-es tetkót is nyomtak http://greenskulltattoo.hu/
Idézetet írta: Kanaszta - 2012. július 02. - 13:37:06Mero és már megvan hol csináltatod, vagy lehet ajánlani ?Még csak terv. Valamikor késő ősszel fogok nekivágni.És persze lehet ajánlani.
Mero és már megvan hol csináltatod, vagy lehet ajánlani ?
Csak az egybefüggő kék háttér problémájára szántam megoldásként.
Magát a tetkót vagy hogy EZT a tetkót ?
Idézetet írta: Mero - 2012. július 02. - 22:43:43Magát a tetkót vagy hogy EZT a tetkót ?Kifejezetten EZT a tetkót... egy hasonló fekete-fehérben lehet, hogy jól nézne ki, de színesben nagyon nem. Az alkarodon meg baromi nehéz eltakarni, ha egyszer eleged lenne belőle. Alapból én is a vállat mondanám, mint olyan hely, ahol egy hasonló tetkó jól néz ki.
Én is sokat gondolkodtam egyébként azon, hogy tudnék-e olyan motívumot, ami annyira tartósan jellemző rám, hogy egész életemben a bőrömön viselném.
A végén egy elég egyértelmű dologra jutottam, de még közel sem biztos, hogy megcsináltatom. Bár nemrég láttam egy hasonlót és tök szép volt.
Ja ez hasznos lehet
Ahogy ismerlek, úgyis naprakészen tartasz majd minket a fejleményekről. Szóval hajrá.
Idézetet írta: Ju - 2012. július 02. - 22:22:02Én is sokat gondolkodtam egyébként azon, hogy tudnék-e olyan motívumot, ami annyira tartósan jellemző rám, hogy egész életemben a bőrömön viselném. Hát, azért akadhatnak erre tippek.
Idézetet írta: Ju - 2012. július 02. - 22:22:02A végén egy elég egyértelmű dologra jutottam, de még közel sem biztos, hogy megcsináltatom. Bár nemrég láttam egy hasonlót és tök szép volt. Azért tudod, hogy ahhoz, hogy az arcképemet tetováltasd föl, kell az én beleegyezésem is.
Azért tudod, hogy ahhoz, hogy az arcképemet tetováltasd föl, kell az én beleegyezésem is.
Mi, élsportolók simán lecsapjuk az alacsony labdákat is.
Ahol csak a labdának esélye lenne megjelenni, ott csapunk.