Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 691797 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #1320 Dátum: 2008. november 18. - 17:13:11 »
Nem rossz, de mit keres ott az a meztelen nő az első képkockán?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1321 Dátum: 2008. november 18. - 17:33:00 »
Jó lett az első két oldal, a párhuzamos Deadpool-Pókember gondolatmenet is tetszett! :D ;) :spidey:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1322 Dátum: 2008. november 18. - 17:47:08 »
Nem rossz, de mit keres ott az a meztelen nő az első képkockán?
Plakat.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1323 Dátum: 2008. november 18. - 18:19:18 »
És mit reklámoz? Mert akkor valamit oda kellett volna írni, mert így pont úgy tűnik, mintha valami ablak előtt állna, amin keresztül kinéz a csaj.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1324 Dátum: 2008. november 18. - 19:31:27 »
Ígéretesnek ígérkezik. Látom cinizmus az lesz benne bőven. Csak jó lenne ezeket egybe elolvasni valahol, mert úgy tudom készölt már belőle néhány oldal.
This is a joke. A real practical Joke.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1325 Dátum: 2008. november 18. - 20:44:52 »
Én megvárom, míg kinn lesz az egész és egyben olvasom el, majd utána véleményezek. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1326 Dátum: 2008. november 18. - 22:07:42 »
Valószínű, hogy én is így teszek majd. Nem szeretek így heti egy-két oldalanként olvasni egy képregényt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1327 Dátum: 2008. november 18. - 22:17:40 »
Igazából én is arra gondoltam, hogy kétoldalanként nemigen lesz hatása, és úgy tűnik igazam volt. Todd, mit szólnál, ha mégis kitennék kb. 10 oldalt, vagy 12-t, hogy a fele kinn legyen? Úgy már azért érdemes lesz elolvasni.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1328 Dátum: 2008. november 18. - 22:21:04 »
Akkor legyen napi képregény.
Panelenként. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1329 Dátum: 2008. november 18. - 22:33:51 »
Kevert sorrendben, és csak a végén áruljuk el a megoldást.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1330 Dátum: 2008. november 18. - 22:39:19 »
Sőt, a bubikban összekevert betűkkel, és az is mandarin kínaira fordítva. És aki először beküldi a helyesen összeollózott, magyarra fordított megoldást, az kap egy Kingpin-no-prize-t. ;D
(Oké, tényleg kezd késő lenni...)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1331 Dátum: 2008. november 19. - 09:51:36 »
Szerintem megpróbálhatod a 12 oldalas feltöltést, csak aztán remélem lesznek türelemmel a srácok a folytatást illetően, mivel a második felével úgy másfél hónap mulva leszek kész.
És mit reklámoz? Mert akkor valamit oda kellett volna írni, mert így pont úgy tűnik, mintha valami ablak előtt állna, amin keresztül kinéz a csaj.
Hát a Strigoi-t reklámozza, mivel abból lett átemelve a kép. ;)
Igazábol odairhattam volna, de ha most ezt is kijavítanám, és átküldeném Kainnek ismét, az már vilgárekord volna, mert ez már az első oldal 4. verziója lenne, de tudod mit, mindent az olvasóért, lásd kivel van dolgod.
Csak aztán győzze észben tartani Kaine, hogy most melyiket is kell kitennie.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1332 Dátum: 2008. november 19. - 14:17:58 »
Szerintem ezt nem kell javítani. Én nem tudom, mi az, de Deadpoolhoz illik a nő. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2008. november 19. - 14:54:42 »
Kinn van az első 13 oldal borítóval együtt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1334 Dátum: 2008. november 19. - 15:00:07 »
Hát ez sajnos jó, sőt még annál is jobb.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1335 Dátum: 2008. november 19. - 15:08:52 »
Az eleje nagyon döcögött, de aztán... Hatalamas, jót röhögtem rajta. ;D
( a rajzok néhol kicsit furák, de nem vészes, talán a színezés miatt, nem tudom, valahogy kisebb méretben jobban néznek ki) Deadpool kése meg nagyon jól sikerült, nagyon élethű, nameg pesrze a mozgások és irtóra szépek, gratulálok.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1336 Dátum: 2008. november 19. - 15:40:08 »
Én is elolvastam a kikerült fél-képregényt, és tetszett! A vége felé olyan hatalmas poénok voltak, hogy csak na. :D Azon is felnevettem, hogy egy kávézóba mennek megbeszélni a dolgot. ;D Todd, az 5. oldalon a Deadpool alatti ablakban felismertelek téged! Éppen Ps2-őn játszol! ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1337 Dátum: 2008. november 19. - 17:37:14 »
Elolvastam én is, és elmondom a véleményem róla. Előre leszögezem, hogy őszinte leszek, ezért ne haragudjatok meg, vegyétek ezt építő jellegű kritikának.
Kezdésnek magáról a történetről: valóban elég döcögősen indul, de a többiekkel ellentétben, én nem érzem, hogy utána sokkal jobban feloldódna a sztori. A lábjegyzetek túlságosan szájbarágósakra sikerültek, és a belső monológok is szerintem túlzottan sok információt tartalmaz olyan eseményekről, amire, hogyha ebben a történetben nem lesz jelentősége, akkor egyáltalán nincs szükség. Néha a váltások is túl hirtelennek tűnnek. Például, az egyik pillanatban még meg akarja ölni Deadpool Pókembert, a másikban pedig már együtt mennek kávézni. Ez azért valljuk be, eléggé furcsa és hirtelen váltás volt. Tudom, kaine, hogy te is csak a képregényekben szokásos sémát akartad bevetni, vagyis, hogy a két hős első találkozásakor is kell egy kis bunyó kettőjük között, de ez szerintem most nem sikerült. Mindenesetre majd meglátjuk mi sül ki belőle a továbbiakban.
És akkor a rajzról: itt is őszinte leszek, nem tetszett. Sajnálom, hogy ezt mondom, Todd, mert semmi bajom sincs veled, és becsülöm is, hogy ilyennel „foglalkozol”, de ezt a stílust nem tudom megszokni. Megvan a tehetséged, azt nem vitatom, de ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor jobban rá kell gyúrnod erre. Mert itt is, akárcsak a Strigoi esetében, lehet látni, hogy egyik-másik képet, beállást jól sikerült lerajzolnod, viszont utána néhány helyen esetlenek az alakok, az arányok pedig néhol igencsak közelében sincsenek a valóságnak. A mozgásokkal is sajnos gondban vagy. Hiányzik belőle a dinamika. A hátterek általában jók, de néhol igencsak furcsák azok is. A bubik néhol szintén elég rosszul vannak elhelyezve, főleg ott, ahol több bubi van összefűzve és ketten is beszélnek. Egyik-másik helyen azt sem tudtam eldönteni, hogy most honnan is kellene elkezdenem olvasni azokat. A másik, amihez beíróként szerzett gyakorlatom alapján hozzá tudok szólni az a szövegek elhelyezése a bubikban. Nagyon rosszul veszi ki magát, hogy változnak a betűméretek a bubikban, és sokszor ezt olyan helyen lehet fellelni, ahol nem a hangsúly miatt kell nagyobb méretet használni. Ahogy látom, azt a korábbi tanácsomat megfogadtad, hogy legyenek középreigazítva a szövegek a szövegdobozokban is, de amire még odafigyelhetnél, az a tördelés. Gyakrabban használhatnál elválasztást, úgy jópár helyen szebben mutatna a szöveg. Viszont a színezés és az árnyékok nagyon jók lettek. Jó rajzoló vagy, de ez kevés egy képregényhez. Tudom, hogy ez egy fan art, de mivel látom, hogy szeretnél ebbe az irányba haladni, fejlesztened kellene a tudásod. Tudom, hogy ebben is rengeteg munkád van, és a későbbiekben sem fog ez változni, ha komolyan akarod ezt csinálni. Nem tudom, hogy az angol nyelvvel hogy állsz, de a neten sok helyen fel lehet lelni „How to draw” kiadványokat, amiket pont az ilyen rajzolóknak találtak ki (és több nagy név készített, akik a Marvelnél vagy a DC-nél dolgoznak), amiben sok dolgot megmutatnak, elmondanak, hogy hogyan kell rajzolni. Én azt ajánlom, hogy tanulmányozd át az ilyen kiadványokat, és azok alapján próbáld meg folytatni. Mégegyszer mondom, hogy nem megbántani akarlak, hanem csak a hibákra rávilágítani a fejlődésedet szolgálni.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1338 Dátum: 2008. november 19. - 17:48:27 »
Nekem a rajzok egész jól bejöttek, főleg Pókember figurája. Nem vagyok szakértő, de szerintem is a harcjelenetek lehetnének dinamikusabbak.
Komolyabb gondjaim a történettel voltak ( ne haragudj, Tomi ). Valahogy - főleg a 11 - 12. oldal - "paródiának" tűnt. Egyik pillanatban még gyilkolják egymást, a következőben pedig mintha puszi - pajtások lennének. Ez a része volt egy kicsit furcsa. Amúgy egész jó volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1339 Dátum: 2008. november 19. - 17:55:52 »
Persze, hogy paródia, hisz egy Pókember-Deadpool sztoriról van szó. :) Nem kell komolyan venni picit se.  ;)
Nekem nagyon tetszik Todd stílusa. A hátterek, a karakterek mozgása.