Elolvastam én is, és elmondom a véleményem róla. Előre leszögezem, hogy őszinte leszek, ezért ne haragudjatok meg, vegyétek ezt építő jellegű kritikának.
Kezdésnek magáról a történetről: valóban elég döcögősen indul, de a többiekkel ellentétben, én nem érzem, hogy utána sokkal jobban feloldódna a sztori. A lábjegyzetek túlságosan szájbarágósakra sikerültek, és a belső monológok is szerintem túlzottan sok információt tartalmaz olyan eseményekről, amire, hogyha ebben a történetben nem lesz jelentősége, akkor egyáltalán nincs szükség. Néha a váltások is túl hirtelennek tűnnek. Például, az egyik pillanatban még meg akarja ölni Deadpool Pókembert, a másikban pedig már együtt mennek kávézni. Ez azért valljuk be, eléggé furcsa és hirtelen váltás volt. Tudom, kaine, hogy te is csak a képregényekben szokásos sémát akartad bevetni, vagyis, hogy a két hős első találkozásakor is kell egy kis bunyó kettőjük között, de ez szerintem most nem sikerült. Mindenesetre majd meglátjuk mi sül ki belőle a továbbiakban.
És akkor a rajzról: itt is őszinte leszek, nem tetszett. Sajnálom, hogy ezt mondom, Todd, mert semmi bajom sincs veled, és becsülöm is, hogy ilyennel „foglalkozol”, de ezt a stílust nem tudom megszokni. Megvan a tehetséged, azt nem vitatom, de ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor jobban rá kell gyúrnod erre. Mert itt is, akárcsak a Strigoi esetében, lehet látni, hogy egyik-másik képet, beállást jól sikerült lerajzolnod, viszont utána néhány helyen esetlenek az alakok, az arányok pedig néhol igencsak közelében sincsenek a valóságnak. A mozgásokkal is sajnos gondban vagy. Hiányzik belőle a dinamika. A hátterek általában jók, de néhol igencsak furcsák azok is. A bubik néhol szintén elég rosszul vannak elhelyezve, főleg ott, ahol több bubi van összefűzve és ketten is beszélnek. Egyik-másik helyen azt sem tudtam eldönteni, hogy most honnan is kellene elkezdenem olvasni azokat. A másik, amihez beíróként szerzett gyakorlatom alapján hozzá tudok szólni az a szövegek elhelyezése a bubikban. Nagyon rosszul veszi ki magát, hogy változnak a betűméretek a bubikban, és sokszor ezt olyan helyen lehet fellelni, ahol nem a hangsúly miatt kell nagyobb méretet használni. Ahogy látom, azt a korábbi tanácsomat megfogadtad, hogy legyenek középreigazítva a szövegek a szövegdobozokban is, de amire még odafigyelhetnél, az a tördelés. Gyakrabban használhatnál elválasztást, úgy jópár helyen szebben mutatna a szöveg. Viszont a színezés és az árnyékok nagyon jók lettek. Jó rajzoló vagy, de ez kevés egy képregényhez. Tudom, hogy ez egy fan art, de mivel látom, hogy szeretnél ebbe az irányba haladni, fejlesztened kellene a tudásod. Tudom, hogy ebben is rengeteg munkád van, és a későbbiekben sem fog ez változni, ha komolyan akarod ezt csinálni. Nem tudom, hogy az angol nyelvvel hogy állsz, de a neten sok helyen fel lehet lelni „How to draw” kiadványokat, amiket pont az ilyen rajzolóknak találtak ki (és több nagy név készített, akik a Marvelnél vagy a DC-nél dolgoznak), amiben sok dolgot megmutatnak, elmondanak, hogy hogyan kell rajzolni. Én azt ajánlom, hogy tanulmányozd át az ilyen kiadványokat, és azok alapján próbáld meg folytatni. Mégegyszer mondom, hogy nem megbántani akarlak, hanem csak a hibákra rávilágítani a fejlődésedet szolgálni.