Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689628 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4460 Dátum: 2014. május 05. - 22:57:12 »
:) tudom, hogy meg lehet rendelni, de az legalább két hét mire megjön.
Amúgy jó kis kémsztori, és időrendben meg teljesen mindegy mikor játszódik, szinte bárhová beilleszthető.
This is a joke. A real practical Joke.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4461 Dátum: 2014. május 05. - 23:48:46 »
én is gondolkozom, hogy megrendelem ráadásul kemény fedeles!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4462 Dátum: 2014. május 06. - 08:05:46 »
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a 616-os kuntinuitásnak a részét fogja-e képezni ez a történet, mert jelentősnek mondható dolog is kiderül belőle.
This is a joke. A real practical Joke.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4463 Dátum: 2014. május 16. - 19:12:22 »

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #4464 Dátum: 2014. május 20. - 23:24:02 »
Nem teljesen értem mik is ezek az 1.? számú kiadványok.
Augusztusban is például ezek jelennek meg:
AMAZING SPIDER-MAN #1.4
AMAZING SPIDER-MAN #5

Talgaby?  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4465 Dátum: 2014. május 21. - 00:04:10 »
Rövid változat: Emlékszel a kilencvenes évekből a 0. és 0 1/2. számokra? Egy okos marketinges kitalálta, hogy mi lenne, ha visszahoznák… és továbbfejlesztenék őket.

Hosszú változat: A Marvel úgy két és fél, három éve a DCnU sikere láttán úgy gondolta, hogy akkor most ők is rebootolnak, de olyan marvelesen: igazából nem is, de a rajongóknak úgy adjuk el, hogy mégis – mert ha besülne, mint minden, amit a DC-ről másoltak, akkor gyorsan vissza lehet írni. Ennek a neve Point One volt.
Miért? Azt szerintem még ők maguk sem tudták.
Ennek örömére kiadtak egy rakás .1-es számot, amelyeknek az volt a lényege, hogy összefoglalták az adott címeket és beugrási pontot adtak az esetleges (és mint kiderült, nemlétező) új olvasóknak.
Eddig tartja magát az elmélet. Amely egyébként már a kísérlet végén megdőlt, mert a kommunikáció olyan remek volt, hogy a Venom ongoingon például a .1 egy friss vevőcsalogató füzet helyett egy mini crossover lett. Mert csak.
Azóta a .x füzetek kb. tipikus marketinglogikát (értsd: egy LSD-n élő csivava racionalitását) követve teljesen meghatározhatatlan módon tűnnek fel, és ezidáig a szerkesztőség nem tudta megmagyarázni, hogy amennyiben
1) két füzet között játszódik a sztori, akkor miért nem ment sima számozással
2) valami extra történet, akkor miért nem ment Annualban, mint előtte félszáz évig az ilyenek.
Szóval ezek most ilyen izék. Mint amikor kitalálták, hogy a Deadpool Team-Up számozása 900-ról megy visszafelé, mert az milyen elmés.

Összefoglalt szuperrövid változat: a marketingesek sík hülyék. (Még mindig.)

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #4466 Dátum: 2014. május 21. - 18:11:26 »
Köszönöm  ;D
A 0. és a 0 1/2-es számok rémlenek, de blődség faktoruk lényegesen kisebb a mostani fogásokhoz képest (persze innen nézve)  :D
Egyébként ilyen esetben egy előfizető, megkapja az 5. és a 1.4. számot is?  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4467 Dátum: 2014. május 21. - 18:40:09 »
Ez egy marha jó kérdés, mert a Marvelnél úgy fizetsz elő, hogy a pénz beérkezése utáni x füzet adott sorozatban – illetve láttam olyat, hogy csomagban bizonyos sorozat n-től n+6-ig terjedő számait, de ezt mintha már nem csinálnák. Elvileg ez azt jelenti, hogy az előfizetők megkapják, de egy havi címnél így leugranak 11 hónapra.
Másrészt ha ezek a közbülsők nincsenek benne a kötetekben és nem tekintik a sorozat folyamatos részének, simán bolti exkluzívak lehetnek.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4468 Dátum: 2014. június 09. - 12:46:12 »
Amikor elkezdtem újból gyűjteni a képregényeket eszembe se jutott volna, hogy olyan szériából lesz meg az egész, ami akkor még meg se volt. Hát az elmúlt napokban teljessé vált az Ultimate Comics Spider-Man sorozatom, igaz nem füzetenként, hanem HC-ként. De végülis megvan az egész. Az első teljesen komplett sorom.

A következő projekt a Miles Morales, illetve a félbehagyott Superior folytatása.
SD. EJC.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4469 Dátum: 2014. június 09. - 13:50:50 »
Rövid változat:Ennek a neve Point One volt.
Miért? Azt szerintem még ők maguk sem tudták.
Ennek örömére kiadtak egy rakás .1-es számot, amelyeknek az volt a lényege, hogy összefoglalták az adott címeket és beugrási pontot adtak az esetleges (és mint kiderült, nemlétező) új olvasóknak.
Asszem igazából az Iron-Man 500. száma volt az oka, mert abból adtak ki 500.1-est az 501-es helyett először. Mivel Vasemberhez illett ez a "pont egy", számítógépes, programverziós számozás, ezért lett ez szerintem. Aztán átragadt a többi címre.
De amiket írtál tök igaz, Amazingen is volt pl. ilyen, és az új Venom sztorija volt benne... soha nem értettem, hogy ezek a részek hogy a viharba "beugrási pontok", a legtöbbnél nem vettem észre semmi különbséget 'reader friendly'-séget, vagy valamit, ami miatt az lehetett volna.
De legalább követhetetlenné, és túlbonyolítottá válnak tőle a sorozatok.

Rövid változat:
Szóval ezek most ilyen izék. Mint amikor kitalálták, hogy a Deadpool Team-Up számozása 900-ról megy visszafelé, mert az milyen elmés.
Hát az nagyon nagy volt! Digitálisan szerezgettem be pár részét, és nem értettem, hogy most hogy van sorban, aztán csak a dátumozás alapján jöttem rá, hogy fordítva... kifejezetten jó, amikor valaki digitálisan gyűjt képregényeket.  ;D
Oda kell írni a könyvtárához, hogy "Vigyázz! 900-astól visszafelé kell olvasni."  :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 09. - 13:53:01 írta petshop »

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4470 Dátum: 2014. június 09. - 14:59:07 »
valaki olvasta a ultimate miles morales-t? peter vissza tért :uhoh:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4471 Dátum: 2014. június 09. - 15:20:06 »
Amikor elkezdtem újból gyűjteni a képregényeket eszembe se jutott volna, hogy olyan szériából lesz meg az egész, ami akkor még meg se volt. Hát az elmúlt napokban teljessé vált az Ultimate Comics Spider-Man sorozatom, igaz nem füzetenként, hanem HC-ként. De végülis megvan az egész. Az első teljesen komplett sorom.

Gratula ;)
Báár ez a Laufuente fazon elég érdekesen rajzol, nézd csak meg Thor fejét... :uhoh:
De az utolsó, na az mindent visz :oh:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4472 Dátum: 2014. június 09. - 15:20:57 »
WTF?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4473 Dátum: 2014. június 09. - 18:43:34 »
WTF?

Az csak egy klón. Ha mégis visszahozzák PP-t, onnantól kezdve eláshatják magukat :stupid:

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4474 Dátum: 2014. június 09. - 19:08:40 »
WTF?

Az csak egy klón. Ha mégis visszahozzák PP-t, onnantól kezdve eláshatják magukat :stupid:

persze, az amúgy tetszett hogy miles-nak 5 perc alatt leesett,de ha ezután azt csinálják hogy a ismerősei azok a nyakába borulnak hogy őket nem érdekli és szeretik és térjen vissza és ő lesz az új és kedves pókember, hát nekem ebből ott lesz elegem

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4475 Dátum: 2014. június 11. - 14:44:04 »
WTF?

persze, az amúgy tetszett hogy miles-nak 5 perc alatt leesett,de ha ezután azt csinálják hogy a ismerősei azok a nyakába borulnak hogy őket nem érdekli és szeretik és térjen vissza és ő lesz az új és kedves pókember, hát nekem ebből ott lesz elegem

Mooooooondtam! Vagyis boncolgattuk már, hogy talán azt akarják, hogy Milesnak külön füzet és visszatért UltiPetenek ugyancsak külön füzet.  :D

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4476 Dátum: 2014. június 11. - 15:55:14 »
WTF?

de ahhoz képest egész hosszú halála volt :)

Mooooooondtam! Vagyis boncolgattuk már, hogy talán azt akarják, hogy Milesnak külön füzet és visszatért UltiPetenek ugyancsak külön füzet.  :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4477 Dátum: 2014. június 11. - 17:23:16 »
Akkor ennyi erővel már az Ulti X-Men kihalt tagjait is hozzák vissza és tegyék semmissé az Ultimátumot,de prosti gyorsan :hehe: Amúgy tuti Osborn keze van a dologban és a klón is neki dolgozik...

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4478 Dátum: 2014. június 12. - 21:11:56 »
PP Ultiban? Csodás És mi újság a kiscsajjal, akit megcsípett a pók? Róla tudunk már valamit?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4479 Dátum: 2014. június 12. - 21:29:20 »
PP Ultiban? Csodás És mi újság a kiscsajjal, akit megcsípett a pók? Róla tudunk már valamit?

Humán nöstény egyed, peterrel egy idős lehet