Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 690637 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Spider-Man
« Válasz #2280 Dátum: 2010. július 24. - 23:58:26 »
Mnah, Grim Hunt!
Elolvastam az uccsó részt. Hát, mixed feelings így picit. Igazából akkor lettem volna lesöpörve a porondról, ha Kravent valahogy igazolva és helyes választásként felfogva vissza lehetett volna küldeni a pokolba. Na meg kicsit erőltetett volt ez a "ő már nem ember, hanem A Pók, egy vadász" szlogen, amit mind nyomattak, hisz nem volt érezhetően brutálabb, mint általában, valami olyansmit akartam volna látni, mint a CsodaPók v1 116. számában éreztem, az a megállíthatatlan düh és minden más kizárása. Most nem azé, de nehogy Arana meg Julia Carpenter próbáljon észt verni Peter fejébe! Egy karakter aki annyi mindent átélt és épp a töréshatáron van MEGINT, szerintem kicsit tré, hogy pár mondat után két "casual" ismerős letudja hűteni és pikpak meggyőzni, hogy mivan. Amúgy is az egész stori alatt úgy éreztem, hogy azt akarják kihozni, hogy ez most kihág a tipikus szuperhős szabályokból és egy olyan megoldást kell hozni, ami igenis fáj, igenis megcsorbítja a szuperhősi integritást, de mégis muszáj, mert felülvizsgálva ez a helyes. Kraven is éppen ezért tetszett, mert úgy jött le, hogy ő sem díjazza a feltámadást, elítéli és vissza akarja "csinálni" a dolgot, felállítván egy rituális vadászatot. De még Kravent is elb*sszák a végére, mikor sír, hogy ölje már meg... Valahogy úgy képzeltem, hogy egymás szemébe néznek és mindketten megértik, hogy mi a teendő és Pókember bevállalja a "gonosztettet" (vagy minek lehet nevezni), mint egy áldozatot, a természetellenesség kijavításáért. Szóval a vége tök csalódás, Carpenter az új Madame Webb??! PF! Kravenék újra alapítanak családot a vadföldön?! Embervadászat a családban?! PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! Kaine visszamászása meg egy kibasz*tt nagy cliché, kérlekszépen.
Sokminden idegesített amúgy, legfőképpen Madame Webb iiiiiiiiiiiiidétlen rinyálása, a sok lényegtelen baromság ISTENEM! , szomorú, tudom,  de kicsit örvendtem is mikor már végre behalt a banya! Sajnálom amúgy , mert eddig &khm# jónak tünt a történet, jelentékes halálok, minden, Kraven visszajött, de teljesen megvetette ezt a tényt, kaine halála ( ;D ), stb stb.. erre meg a vége tök csőd, reméltem már, hogy Pókemberből KIHOZZÁK, de végül nem tették.

All in all, azért mégis valamirevaló összességben ez a Vadászat. Szívesen látnám KINGPINesített változatban is. Mit szóóóóóóólsz Tomi?  :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 25. - 00:00:53 írta Szilánkmentes »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2281 Dátum: 2010. július 25. - 00:31:28 »
Ha valaki olvasta már az O.M.I.T.-ot az írjon már pár sort róla spoilerben, hallottam hogy olyan mint amilyenre gondoltam de nem tudom pontosan mi van benne és bár elolvasni nem akarom, de kíváncsi vagyok.
Ha van ilyen jótét lélek, neki köszönöm.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2282 Dátum: 2010. július 25. - 14:13:54 »
Mit szóóóóóóólsz Tomi?  :kingpin:
Elsősorban annyit, hogy még nem olvastam, úgyhogy a spoilert se szeretném.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2283 Dátum: 2010. július 26. - 08:19:58 »
A Comic Con-on tartott kupaktanács után jelentették be, hogy nagy változások lesznek a BND lezárásával Pókembernél. Novemberben az Origin of Species sztorival. Gargan újra Skorpió lesz, Venom új gazdát keres, visszatér Vérontó, lesz Spider-Girl sorozat de nem MC2, és Pókember megint új ruhát kap.
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2284 Dátum: 2010. július 26. - 08:47:07 »
Ez ilyen cyber szerkó ?

Vagy csak a forgalmat tudja majd irányítani ?  :hehe:

Amugy nem rossz, a lábfején a helyzetjelző nem igazán kellene.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2285 Dátum: 2010. július 26. - 09:06:23 »
Annyira visszamennek a 80-as évekbe, hogy behozzák a neonzöldet is.  ;D Nem is tudtam, hogy Osbornnak van Zöld Manós tetkója.  :D A Póklányra meg kiváncsi leszek. Főleg, hogy ki lesz az.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2286 Dátum: 2010. július 26. - 10:20:06 »
Zsír az új szerkó, bár én is úgy gondolom, ahogy Silver, a lábfejére nem kellene az oda.

A Spider-Girl amúgy Araña lett, a Grim Hunt befejezésével.

További megfigyelések:
- Jééééé, újra Vérontó!!!!
- Az uccsó kép az mi? Pókember F4 ruha?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2287 Dátum: 2010. július 26. - 10:22:58 »
Jajhaj... sztem elég gáz ez a ruha... tényleg olyan mint egy jelzőlámpa...
Ennél már a Tony-s ruha is jobb volt.

Viszont ebből az egészből egyedül a Vészmanó fogott meg. :brow:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2288 Dátum: 2010. július 26. - 10:27:10 »
Valamiért amikor ránézek a mellékelt képekre az ASM #638 kritikákban az az érzésem hogy a "rossz embert" Joe Quesadaról mintázták meg személyesen... De mindig elhessegetem, hogy ennyire cinikus szemét ő sem lehet. :]

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2289 Dátum: 2010. július 26. - 10:45:13 »
A Póklányra meg kiváncsi leszek. Főleg, hogy ki lesz az.
ELég látványosan Arana, aki egy roppant fura karaktert, mert az első két sorozata zseniális volt, azóta meg egy hisztis picsa lett belőle, akit ráadásul írói szinten is úgy tönkretettek, hogy öröm nézni. Meg az se segített, hogy az MC2-ben DeFalco olyan szinte elszúrta őt, hogy azzal mér milleri mélységeket ért el majdnem. Pedig sok szempontból érdekesebb karakter tudna lenni, mint Peter.
Bár ez utóbbi így belegondolva eddig majdnem az összes Póknőre is igaz volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2290 Dátum: 2010. július 26. - 10:48:39 »
 :headscratch: Nem Arana az a karakter, akinek a sztorija a halálával kezdődött és a történetei az azt megelőző időről szólnak?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2291 Dátum: 2010. július 26. - 10:55:40 »
Ilyenkor örülök,hogy már jó régóta nem követem azt a gyalázást, amit Pókemberrel csinálnak.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2292 Dátum: 2010. július 26. - 12:00:24 »
:headscratch: Nem Arana az a karakter, akinek a sztorija a halálával kezdődött és a történetei az azt megelőző időről szólnak?
Huh? Arana első sztorija azzal kezdődik, hogy belekeveredik egy gyilkossági ügybe, meglövik, és a Pók erőivel megmentik az életét és szuperképességeket kap.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2293 Dátum: 2010. július 26. - 12:02:22 »
Akkor melyik kari volt az?  :headscratch: Pedig valamiért nagyon Arana-ra emlékszem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2294 Dátum: 2010. július 26. - 17:11:50 »
senkit sem lep meg a pókf4 ruha?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2295 Dátum: 2010. július 26. - 17:13:14 »
Nem ez az első alkalom Pókunk történetében.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2296 Dátum: 2010. július 26. - 20:48:24 »
Vagyis megint visszacsinálnak néhány dolgot.  :drying: Na de ezzel még nem is lenne semmi baj, ám   :violent:  RAMOS  :deadpool: phead

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2297 Dátum: 2010. július 26. - 21:12:16 »
Miért, az első kép például kifejezetten jó. Ramos a legutóbbi ongoingján hatalmasat teljesített, engem is meglepett, szóval lehet, van ebben az emberben lehetőség, bár szerintem se mainstream képregényekbe kellene rakni, nem azokkal futott be, és nem is azok az erősségei.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2298 Dátum: 2010. július 27. - 13:57:13 »
Ez a pók F4-ruha valami szööörnyű!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2299 Dátum: 2010. július 27. - 14:11:29 »
Szerintem az majd az új F4-Spider-Man mini valamelyik számának a borítója lesz.