Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716350 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Spider-Man
« Válasz #580 Dátum: 2008. január 05. - 12:21:27 »
Idézet
Nem. Ha igénybe veszi a Legfőbb Relikviát, amiről csak suttogni merészelnek a Kozmikus Tanácsban is, a rettegett (*nyel*) Főszerkesztői Utasítást, akkor mindent (és ezalatt tényleg mindent értek) bünetés nélkül meg lehet úszni... és amennyibe a Legfőbb Relikvia hatása még egy darabig rajta marad, akár mindenki emlékezetéből törlődhet bűnösségének még emléke is.
Hiába, no, a Végtelen Kesztyű mehet a pitlibe.
Akkor most Mephistoé a legfőbb hatalom, a főszekesztői utasítás. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #581 Dátum: 2008. január 05. - 12:46:11 »
http://www.youtube.com/watch?v=UQwslg6lat8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ul6A4EL7930&feature=related

http://www.comicbookresources.com/news/newsitem.cgi?id=12688

Ezek fontos dolgok benne:
Remember, Peter did his due diligence with the time he had. There was a ticking clock; he went to Doc Strange who put him on the path to trying to figure it all out. Peter’s astral form visited some of the best and brightest and even evilest in the Marvel U. Some couldn’t help, I suspect some could care less, and some just didn’t want to help. Mephisto, on the other hand, saw something that was worth taking and decided to throw his hat in the ring at just the right time.

It’s important to also remember: Peter didn’t seek Mephisto out -- he wasn’t looking to make a deal with a guy like that. It’s not like he sat there and asked someone or decided to conjure him up because that was the best option. But as is Mephisto’s way, he appeared at just the right moment, when Peter was at his lowest and completely out of options.

"Emeleti kölyök".  :lol:

I will say this: If Mephisto had revealed that the little girl was their daughter before they agreed to do the deal, I’m pretty sure Peter -- or MJ -- wouldn’t have made it. But leave it to the Mephisto to show Peter his cards once he folded.

Ah, thanks for noticing. It is interesting so many fans are saying that Peter made this deal with the devil when, in fact, Peter was vacillating and who knows what he was going to do if left to his own devices. It was actually MJ that forced his hand by agreeing first without really consulting him. She’d heard enough from Mephisto and she knew Peter well enough that she agreed to the pact. Perhaps, in her own way, she knew that he would say no, but she also knew that if May died with Peter feeling that it was his responsibility, he would never be the same man again and the guilt would devour him forever. Perhaps she felt that this would be the end of Spider-Man and the world needs a Spider-Man.

Joe saját példája nagyon beszédes volt viszont.

What do you think Peter would do if Mephisto came to him and said, “Do you see that woman standing there on the street corner? I know you don’t know her, but I’m going to kill her. Or, perhaps “She’s dying of cancer and I can save her.” However, if you give me your marriage, it’ll save her life.”
How would you feel, how would fandom feel if Peter said, “Nope, sorry, go ahead and let her die.”

« Utoljára szerkesztve: 2008. január 05. - 15:50:16 írta Sepi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #582 Dátum: 2008. január 05. - 15:51:16 »
Javítottam az üzeneteden, hogy itt is látszódjanak a videók.  ;) De amúgy nagyon jópofa mindekettő. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #583 Dátum: 2008. január 05. - 16:19:47 »
Főleg Stan! :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #584 Dátum: 2008. január 05. - 16:30:55 »
Vicces 20 évvel ezelőtt látni.  :D

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #585 Dátum: 2008. január 05. - 16:43:31 »
Valaki azert roviden osszefoglalna, hogy mi okosat mondott Q?? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #586 Dátum: 2008. január 05. - 16:45:30 »
Okosat?? Akkor semmit sem mondott. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #587 Dátum: 2008. január 05. - 19:05:23 »
Már bocs, de az utolsó érv egy nagy rakás marhaság. Ezzel az erővel M az összes hőst felkereshetné ezzel, és lassan elvehetne tőlük mindenüket.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #588 Dátum: 2008. január 05. - 19:21:14 »
Már bocs, de az utolsó érv egy nagy rakás marhaság. Ezzel az erővel M az összes hőst felkereshetné ezzel, és lassan elvehetne tőlük mindenüket.
Ha megcsinálná, akkor legalább nem lenne annyi ellentmondás a többi címmel, vagy tévedek? Mármint pl Daredevil, F4 stb.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #589 Dátum: 2008. január 05. - 19:46:11 »
Pontosan azért nem, szerintem, mert Pókember épp itt különbözik tőlük. Õ képtelen lenne együtt élni azzal, hogy miatta halt meg valaki. A többiek hamar(abb) túltennék magukat rajta.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #590 Dátum: 2008. január 05. - 19:53:36 »
Úgy értem, hogy valamit nekik is megváltoztat a múltjukban, és akkor vissza az egész. Nem muszály valakinek meghalnia itt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #591 Dátum: 2008. január 05. - 20:59:52 »
Ez fura. Az eltelt évek alatt egyszer se láttam, hogy kínozná magát amiatt, amikor Berlinben megölte azt a nőt... de egy tökismeretlen miatt bánkódna, akivel nem is ő végzett sajátkezűleg?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #592 Dátum: 2008. január 05. - 21:25:50 »
Hú, Póki ölt is? :o Ez a Ned halála sztori, vagy máskor is volt Berlinben?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #593 Dátum: 2008. január 05. - 21:34:33 »
Nekem se ugrik be mire gondol gaby...

Viszont ebben fejlődhetne a karakter én úgy gondolom. Mert lassan ott tartunk tényleg, hogy hiába erkölcsös, meg nem öl, miatta egy halom ember meghalt már és ráadásul pont a hozzá legközelebb állók. Ha normant anno megölte volna, nem halt volna meg se Gwen, se Harry.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #594 Dátum: 2008. január 05. - 21:37:19 »
Asszem a Wolverine-es Pókember sztorira gondol, ha jól emlékszem az is Berlinben volt.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #595 Dátum: 2008. január 05. - 21:38:47 »
Az az, amit én is mondtam. :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #596 Dátum: 2008. január 05. - 23:48:57 »
Igen, abban volt, de valójában teljesen összetört miatta. Pedig egy bérgyilkosról van szó, akit teljesen véletlenül ölt meg, ráadásul az direkt ment oda hozzá, mert így akart meghalni. Bár ez mind biztosan nem volt elég, hogy könnyítsen a lelkiismeretén, de MJ megvígasztalta otthon. :)
Hát, Pepo, ez az, amiben mégsem bír eltérni attól, amiben hisz. Amíg minimális esély is van rá, hogy nem kell meghalnia senkinek, addig ő azt fogja tenni.
gaby: Ha szerinted nem bánkódna egy tök ismeretlen után, aki az ő döntése következtében hal meg, egy nagyon kicsit se ismered a karaktert.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 05. - 23:50:35 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #597 Dátum: 2008. január 06. - 09:45:52 »
Nem, én azt mondom, hogy ha ilyennel fenyegetnék meg, nem egy operahősi mozdulattal ajánlaná fel a boldogságát, hanem megpróbálná megakadályozni ama ártatlan megölését. Ha meg a példa szerint egy tüdőrák vinné el, csak M meggyógyítaná, cserébea házasságáért... nos, szerinted a felelősségteljes Peter megmentené a tökismeretlent, tudván, hogy ezzel akár tönkre is teheti a hozzá legközelebb állók életét mindörökre? Elvégre Mefisztóról beszélünk, akiről minden hülye tudja, hogy az alkuival mindenkit, mindig átver. Még soha, senki se jött ki úgy az alkuból, mint amit hitt, hogy kap, mindig megszívta a végén. Ez volt a legelső példa, hogy M többet tett, mint ígért.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #598 Dátum: 2008. január 06. - 09:56:41 »
Idézet
Hát, Pepo, ez az, amiben mégsem bír eltérni attól, amiben hisz. Amíg minimális esély is van rá, hogy nem kell meghalnia senkinek, addig ő azt fogja tenni.
Ezért is szerettem Pókit mindig is, mert nem volt olyan mint én. Illetve olyan volt, amilyen én szerettem volna lenni, ha ilyen helyzet adódna. (én már biztosan kinyírtam volna egy két embert, azok után amit okoztak neki). De ez is olyan dolog szerintem, hogy egy darabig jó, meg szép, de egy idő után kezd nagyon erőltetett és terhes lenni. Nem mondom, hogy most neki fognia kell egy konyhakést, vagy egy uzzit és végigszáguldania a városon...de nem kell mindnekit megmenteni. Ez nagyon jól meg volt oldva a Batman Begins-ben...Bruce nem ölte meg Rha's-t, csak nem mentette meg, hagyta lezuhanni. MOstmár szerintem Pókinál is beleférne egy ilyen. :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #599 Dátum: 2008. január 06. - 14:48:34 »
Az a baj, hogyha megtenné, utána hogy dönthetné el, hogy a legközelebbivel is megtegye-e ugyanezt, vagy se? Vagyis egy olyan lejtőn indulna el, ahonnan nincs megállás. Batman nem igazán pozitív karakter, nála belefér. Petert például a Kozmikus kalandok során May néni megtanította, hogy csak egy isten lehet élet és halál ura, ember nem.
gaby: igazad van, tényleg mindenképpen megpróbálná megölni elsősorban M-t.