Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 690555 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Spider-Man
« Válasz #2360 Dátum: 2010. szeptember 17. - 11:49:53 »
Na ja, a DT-be tényleg inkább elmegy mint egy hétfői hálóhinta után a tizenéves gyerekeknek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2361 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:41:30 »
Na ne már, az egész Ultimates legjobb jelenete az volt, amikor láttuk, hogy Jarvis végre megdöglött.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2362 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:43:31 »
Alapvetően ezt mondtam én is. Ha ez volt benne a legjobb, akkor annyit is ér.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2363 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:48:00 »
De te akkor nem érezted át azt a mérhetetlen lelki megkönnyebbülést, amellyel eljutott az ember tudatáig, hogy igen, tényleg sikerült permanensen eltávolítani ezt a sznob, elviselhetetlen f*t a képből, és többé nem jön vissza, egy árva mondatot se nyög már ki. Ezt nem lehet szavakkal leírni, esetleg olyan lehet, mintha egy Kiszel Tünde rapkoncert harmadik órájában meghallanád, ahogy lebombázzák a színpadot. Morbid, mégis a szférák zenéje hárfázik a lelkedben, hogy megszabadultál a poklok poklának tizenkettedik bugyrától. Na, ilyen volt Jarvis halála az Ultimates-ben.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2364 Dátum: 2010. szeptember 19. - 19:18:10 »
Elolvastam a One moment in time utolsó részét is. Majdnem végig facepalmoztam. Ennél rosszabbat kitalálni se tudtam volna. Nem tudom, hogy retconnak szánták-e, vagy csak Mefisztó tetteit magyarázták vele (tényleg nem egyértelmű; annyit kavarnak az eseményekkel, hogy a füzet közepén már abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán a történet írói értik-e, mi történik; pedig (eddig) kristálytisztán értettem az OMD-BND-átmenetet...), de fogták a One more day utolsó részét (Peter és MJ beszélgetése kapcsolatuk utolsó napján), a képeket meghagyták, és átírták hozzá a szöveget. Hogy passzoljon ahhoz, amit a "webheadek" kitaláltak. Borzalmas volt. Azt a jelenetet az OMD-ben nagyon szépen, meghatóan kivitelezték, erre most átírták ilyenre... nagyon kaki. Tényleg. Ha ez még nem elég, a rajzolók is váltogatják egymást, ami egyébként még nem feltétlenül jelent rosszat, de: az egyik rajzoló Quesada (ő oké), de a másik... olyan, mintha egy '60-as évekbeli F4-képregény rajzait vágták volna be. Az Amazing Spider-Manbe. 2010-ben. Quesada rajzai közé. Szólni kellene az embernek, hogy eltelt 50 év, ez a rajzstílus egy, a látványra is sokat építő sorozatban nagyon szarul mutat. Főleg Quesada mellett.
Ne olvassátok el. Már nem "annyira rossz, hogy már jó". Egyszerűen csak rossz. Talgaby esetleg kínozhatja vele magát két Chuck Norris-füzet között. :)

szerk.: Ja, és az utolsó oldalon még meg is jegyzik, hogy "Today feels like a brand new day!". Igen. Ezzel tökéletesen egyetértek.
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 19. - 19:20:59 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2365 Dátum: 2010. szeptember 19. - 19:27:29 »
Ami pedig igazán borzalmas, hogy a Pók szerkesztőség kurvára meg van ezzel elégedve (gondolom olvastad a lev rovatot is). A világ legtermészetesebb dolgának veszik, hogy ezt a hülyeséget hőzöngés nélkül lenyelik az olvasók. A rajzolóváltásokat már legalább 40 szám óta csinálják és rettenetesen bántó a szemnek néhány alkotó stílusa. Ami pedig kiakaszt, hogy egy 22 oldalas sztori alatt is képesek 3-4 különböző rajzstílust alkalmazni. Reméltem, hogy kapunk egy tisztességes retcont, de ez katasztrófa. Csodálom, hogy az amerikai képregényesek nem lincselik meg őket a Conokon.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2366 Dátum: 2010. szeptember 19. - 19:31:44 »
A levrovokat soha nem olvasom el. De úgy tűnik, nem vesztettem semmit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2367 Dátum: 2010. szeptember 19. - 20:04:28 »
Ne olvassátok el. Már nem "annyira rossz, hogy már jó". Egyszerűen csak rossz. Talgaby esetleg kínozhatja vele magát két Chuck Norris-füzet között. :)
Van All Star Goddamn Batman szinten rossz? Mert ha simán csak olyan, mint Kelly szerencsétlenkedései vagy régebben Guggenheimé, arról nehezen lehetne egy szórakoztató olvasói véleményt írni azon kívül, hogy leírom kétszázszor, hogy ez sz*r.
A Chuck Norris füzeteket amúgy én imádom, és ezt komolyan mondom. Az utolsó füzet nem tetszik csak, és épp azért, mert sokkal összeszedettebb, és emiatt egyszerűen csak egy gyenge sztori lesz, nem egy gagyi gyöngyszem. De az első három, pláne a második, zseniális. Ami fájt és szét is fogom szedni, az a Goro mini, de ott van is már konkrét tervem, hogyan alázom porrá a saját honosításomat. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2368 Dátum: 2010. október 18. - 16:43:15 »
Nesze nektek új Pókember!

http://www.comicvine.com/spider-man-big-time-trailer/112-1269/

Humberto Ramos!! :yucky:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2369 Dátum: 2010. október 18. - 17:22:36 »
Én viszont imádom a rajzait, annyira egyediek, szeretem a pókemberét, olyan igazi képregényes.
Még van is egy Humberto Ramos féle pókember figurám ^^

balogh44

• Thanos
« Válasz #2370 Dátum: 2010. október 18. - 18:25:51 »
Szerintem inkább karikatúra szerűek a rajzai.
Nem értem miért nem képesek egy életszagúbb rajzokkal operáló alkotót fogni!
Vagy az amerikaiaknak ennyire mindegy??
Amazing címről beszélünk, nem Spectacular vagy egyébb mellék címről!
Gyengébbek kedvéért:

http://www.comicvine.com/spectacular-spider-man-countdown-part-3-of-5/37-96978/

Az a nyakrész kérem szépen, az a nyakrész!! :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2371 Dátum: 2010. október 18. - 18:59:04 »
Igen, az kétségtelen tény, hogy Ramosnak kifejezetten nyakas szereplői vannak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2372 Dátum: 2010. október 18. - 19:04:48 »
Az biztos, hogy a BND előtti időkben nem volt még egy ennyire béna rajzolója Pókembernek, mint Ramos. Két Pók-sorozatot már elcseszett, most az Amazinget is el fogja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2373 Dátum: 2010. október 18. - 19:55:55 »
Ennél jobban már hova? ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2374 Dátum: 2010. október 18. - 21:49:41 »
Á, azért már vége a mélypontnak. Kezdenek előjönni jobb dolgokkal is végre. Amit itt nehezményezett valaki, hogy Oki doki kirántott egy csecsemőt valakiből, az is erősen el volt túlozva, ugyanis semmi sem látszott belőle, és nem azért tette, mert meg akarta ölni, csak a gyereket akarta, és konkrétan "levezette" a szülést, kicsit felgyorsítva azt.
Egyáltalán nem volt durva.  ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2375 Dátum: 2010. október 18. - 21:56:54 »
Nem-e ? Bazz, ez még így leírva is az !  :o  :lol:

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #2376 Dátum: 2010. október 19. - 11:26:19 »
Miért ...miért nem vágják már ki Bacchalót és Romita dzsuniort ....előbbi még a majás furcsaságban elment, de Kalapácsfejesben már nem...(repülő bohócok...naaah...) és pont egy olyan hosszabb olyan össznépi ereszdelahajamat kell JRJr.nek összefirkálnia mint a New ways of die...pedig oly sokaknak tetszik a rajza legjobban Jimenez-é, de a 2 említett jómadáron kívül mindenki másé is a sorozatból....

New Ways of Die....nem értettem a végén, hogy akkor most Osborn miért hagyja el a várost ...? Ha valaki jobban értette a dolgot, akkor világítsa már meg az elmémet...

balogh44

• Thanos
« Válasz #2377 Dátum: 2010. október 19. - 14:20:12 »
Itt az író bácsi, aki kézbe veszi majd Pókit!

http://www.comicvine.com/nycc-2010-dan-slott-interview/112-1252/

Ramost istenítik nagyon!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2378 Dátum: 2010. október 19. - 14:31:39 »
Ő az írója lesz, vagy csak egy írója? Azaz továbbra is sokan írják majd, mint eddig?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2379 Dátum: 2010. október 19. - 15:14:22 »
Az írója. Elméletileg kap most minimum egy évet, hogy kihordja azt a rakás trágyát, amit a többiek és a szerkesztők (itt most élőszóban próbálnék nem röhögni) halmoztak a sorozatra. És mivel ő a legjobb ember erre, még sikerülhet is neki, már persze ha nem lapátolják el onnan, amikor rájönnek, hogy az prominens sorozatra véletlenül egy tehetséges írót raktak, ami mostanában már ciki a Marvelen belül.