Nos, meg azért függ, hogy mely generáció is olvasta, és az is hogy mikor a Pókembert!
A magyar indulásnál olyan íróktól kaptuk a sztorikat mint Dennis O'Neil, Roger Stern, Tom DeFalco, nekem ők hoztak valamei egyedi hangulatot a sorozatba, és persze ne feletkezzünk meg az akkor rajzolókról sem, úgy mint az idősebb Romita, fia, aki még tudott rajzolni,

Ron Frenz, akit nem kapott még el az a fránya stílusváltásos láz, ami végzett Sal Buscema rajzaival is! Szépen felépítette a folyamatot a Marvel, házasság, stb, a figura tartott valahova, ami sajnos klónoktól hemzsegő össze visszaság lett! Mackie próbált valami újat hozni, érthetővé akart tenni mindent, ez egy új kezdett volt a figura életében, majd úgye jött a babylon 5-ös J.M. Straczinsky totem elméletével és új ellenségeivel, jó volt, új színfolt, de valahogy nem Pókemberes. Ami most folyik kint az gáz, tudom hogy már ki akarták szabadítani a depiből a főhőst, és hogy kell hogy azonosuljanak az új rajongók, akik tinik, de nem mindegy milyen áron, a visszafiatalítás nagyon nem jött be nekem! Meglátjuk mi lesz! Az biztos, hogy az a Pókember akit eddig ismertünk sajnos csak a BND-ig létezett!