Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716353 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3480 Dátum: 2012. december 28. - 09:39:36 »
Mire föl ez a nagy Ultimate imádat?
Majd ha a te kedvenc ultimate pókembered átírják, teljesen megváltoztatják azért, hogy a gyerekek vegyék a lapot, majd megnézem hogy reagálsz. Amúgy miért kéne megindokolnom, hogy miért utálom? Utálom, mert értelmetlen, szövegtelen, katyvasz az egész. Egy sz*r. Ezért utálom. Nyomába sincs az igazi Pókembernek. Nem baj, ha te szereted én nem támadlak ezért érte. Neked tetszik, nekem nem. Ennyi.  :roll:

Részemről nyitott vagyok az újításokra legyen az mérsékelt vagy roppant drasztikus. Amúgy félreértés történt az előbb ugyanis én azt hittem az egész ultimate earth-t nem kedveled úgy unblock ;)
Persze minden jogod megvan hozzá hogy mit szeress és mit ne, csak kurvára Ulti fanatikus vagyok kérem szépen  ;D Mellesleg az Ultimate Pók nekem sem a szívem csücske. Eleinte tetszett,de mostanra már kicsit unom és egyáltalán nem azért szerettem ki belőle mert Peter meghalt csak nem túl komoly a többi Ultimate címhez képest! Szóval akkor inkább már a 616-os Pókot választom :spidey:
Igaz azt is fenntartásokkal.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3481 Dátum: 2012. december 28. - 11:17:50 »
Zozi, a Kraven utolsó vadászatában is látszólag meghalt, így én azt is beleszámoltam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3482 Dátum: 2012. december 28. - 11:37:10 »
Hát, ha a látszólagokat beleszámoljuk, akkor már vagy ötszázszor meghalt.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3483 Dátum: 2012. december 28. - 12:23:41 »
Majd ha a te kedvenc ultimate pókembered átírják, teljesen megváltoztatják azért, hogy a gyerekek vegyék a lapot, majd megnézem hogy reagálsz.
Pszt… már megtették. Kétszer is. Ebből az egyik szó szerint világhír lett, híradókkal és egyebekkel. És bevált. ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3484 Dátum: 2012. december 28. - 13:26:19 »
Úgy látszik, csak én vagyok "fanatikus" PP rajongó. Ha PP halott marad, akkor én már nem is nevezném Pókembernek. Hisz egy embert szerintem a cselekedetei, és az átélt élményei határoznak meg. Bár az egész csak egy képregény, egy kitalált dolog. Én nem olvasom tovább. Számomra PP halott, és lezárult a Pókember történet. Bár szebben is kiírhatták volna PP-t a történetből... Mondhatni lerombolták a 25.éve tartó Pókember rajongásomat.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3485 Dátum: 2012. december 28. - 14:40:43 »
Superior Spider-Man #1.:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3486 Dátum: 2012. december 28. - 15:23:22 »
Majd ha a te kedvenc ultimate pókembered átírják, teljesen megváltoztatják azért, hogy a gyerekek vegyék a lapot, majd megnézem hogy reagálsz.
Pszt… már megtették. Kétszer is. Ebből az egyik szó szerint világhír lett, híradókkal és egyebekkel. És bevált. ;)

De akkor ez miatt kéne szeretnem az Ultimate-t?  :nemtudom: Örülök, ha bevált, az Ultimate is bevált, csak nem nálam. Nem is igen értem hol van ebben vitaalap. Ha nem tetszik akkor sem fog, ha az Ultimate-ben is elrontják...
Az már nem az én világom. Nem érthető?  ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3487 Dátum: 2012. december 28. - 15:33:41 »
Az előbb néztem fel Stan Lee twitterjére:

@DanSlott what a gift, some guys give a nice cigar, a watch, but no not you, I get a dead #PeterParker Thanks for the bday wishes my friend!

:lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3488 Dátum: 2012. december 28. - 15:35:16 »
Az, hogy neked vagy bárkinek tetszik-e az a legalább öt éve teljesen kifáradt és a Pókembert leszámítva rég kukába vetendő univerzum, az egy dolog. Te arra kérdeztél rá, mit szólna egy Ulti Pók rajongó, ha a kedvencét gyökeresen átalakítanák, esetleg ki is írnák nagy lendülettel. A helyzet meg az, hogy megtörtént, az ottani Pókember egy fekete-latino 13 éves kölyök, és marha jól elvannak vele az olvasók mindenféle világraszóló hiszti nélkül. Sőt, sikerült a felbukkanásával új olvasókra szert tenniük, amire a sorozat évek óta nem volt már képes.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3489 Dátum: 2012. december 28. - 15:37:44 »
@DanSlott what a gift, some guys give a nice cigar, a watch, but no not you, I get a dead #PeterParker Thanks for the bday wishes my friend!
:lol:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3490 Dátum: 2012. december 28. - 17:31:00 »
Tetszenek ezek a lapok. Lényegében majdnem semmi nem változott. Beszólások és igazságérzet. Kiváncsi vagyok mennyire vesézik ki a megbűnhődött Otto történetét, mennyire mélyen változott meg a doki. Jó lesz ez, legalábbis egy ideig mindenképp.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3491 Dátum: 2012. december 28. - 17:32:41 »
Mekkora arc még mindig a nagy Lee.  ;D

sztyopa01

• Grizzly
  • *
« Válasz #3492 Dátum: 2012. december 28. - 19:23:59 »
Elő is fizettem a Superiort a Marvel-nél. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3493 Dátum: 2012. december 28. - 21:28:17 »
Tom, ahhoz, hogy 12 éves kemény gyerekek halálos fenyegetéseket írjanak névtelenül, elég egy fórumhozzászólás is.  ;)
Oké, ez igaz. Lehet, hogy én vettem túl komolyan. :)

:lol: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3494 Dátum: 2012. december 28. - 22:06:08 »
Ekkora hülyeséget amit most olvastam Peter Parker halála kapcsán már régen hallottam.

Azt gondolom, hogy végül nem marad más nekem mint a Peter Parker klasszikus Pókember. Ezzel a fordulattal 26 év rajongás után, 32 évesen hivatalosan is kiöregedetté nyilvánítom magam Pókember vonalon. Nem baj ez, van egy pont ahol már nincs tovább. Nem fogok csak azért számomra szemetet olvasni, mert odaírják, hogy Pókember.
Egyszerűen tudomásul veszem, hogy nem én vagyok a célközönség.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3495 Dátum: 2012. december 28. - 22:26:01 »
Akkor olvasd magyarul a Kingpin Pókemberét, abban nem fogsz csalódni még jó ideig!! ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3496 Dátum: 2012. december 28. - 22:56:32 »
Ekkora hülyeséget amit most olvastam Peter Parker halála kapcsán már régen hallottam.

Azt gondolom, hogy végül nem marad más nekem mint a Peter Parker klasszikus Pókember. Ezzel a fordulattal 26 év rajongás után, 32 évesen hivatalosan is kiöregedetté nyilvánítom magam Pókember vonalon. Nem baj ez, van egy pont ahol már nincs tovább. Nem fogok csak azért számomra szemetet olvasni, mert odaírják, hogy Pókember.
Egyszerűen tudomásul veszem, hogy nem én vagyok a célközönség.
Mióta elolvastam az utolsó részt, amikor csak a Pók képregénygyűjteményemre (ami pár száz darab 12 különböző országból), vagy a figurákra, kártyákra, és egyéb cuccokra nézek Oki dokit látom, és nem Petert. Ha így halad az ellenszevem, akkor megszabadulok tőlük... Hasonlóan érzem mint jst22, nem tartozom a célközönségbe. Nálam totálisan sikerült lerombolni azt a szeretetet és moralitást, amit az elmúlt 25 évben felépítettem Pókemberrel kapcsolatban.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 28. - 22:58:05 írta slider78 »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3497 Dátum: 2012. december 28. - 23:09:21 »
Nyugi emberek, még fel sem operálta a doki az új testére a fémkarokat.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3498 Dátum: 2012. december 28. - 23:13:32 »
Idézet
Lényegében majdnem semmi nem változott. Beszólások és igazságérzet.
Szerintem pont akkor fog hiteltelenné válni ez az egész, ha ezek után továbbra is a poénkodós jópofizós Pókembert fogják nyomatni a túlméretezett felelősségtudatával együtt. Ha már Slott ekkorát variált, akkor tényleg be kell vállalni egy egész más habitusú, gondolkodásmódú Pókembert (ettől még legyen jófiú persze), legfeljebb pár hónap múlva visszacsinálják, ha nem jön be az olvasóknak.
Amúgy nem szoktam figyelemmel követni az amerikai kiadást (majdaKingpinúgyiskiadjaegyszer  :kingpin: ), de lehet, hogy a 699.-700. részt illetve a Superior Spider-Mant elolvasom, kezdek kiváncsi lenni, mit fog kihozni ebből Slott. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3499 Dátum: 2012. december 28. - 23:25:03 »
Jaj, srácok, ne vegyétek már ennyire komolyan. Mintha ez lenne a Marvel első ilyen húzása. Jól felvezették, mert most eladnak 200 000 példányt, hat újranyomást, aztán pár hónap múlva, mire eladod a gyűjteményed, visszahozzák Petert úgyis.  :nezze: