Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716174 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3600 Dátum: 2013. január 18. - 19:11:25 »
Wow! Ahhoz képest hogy alig másfél hete mekkora fika érte ezt az "új Pókot" most meg pont az ellenkezője történik :lol: De egyáltalán nem bánom ezt a hirtelen jött rajongást és bízom benne hogy a tengerentúli fanok is hasonló véleményen vannak mint mi! Mondanom sem kell nekem már az első pillanattól kezdve bejött ez a megközelítés ráadásul az Avenging-et olvasva fülig ért a szám örömömben  :spidey:

Konklúzió: Nem hiányzik sem a Parker gyerek sem pedig az ő stílusa. Oki több színt visz már most a karakterbe mint PP az 50 év alatt(jó kicsit erős túlzás,de lényegében Pókember jelleme nem sokat változott az első megjelenése óta szvsz...).

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3601 Dátum: 2013. január 18. - 19:19:28 »
Nekem nem azzal van a bajom hogy más lett Póki és egészen más stílust vett fel, hanem az hogy kiből lett. Ezékiel valóban jobb lett volna anno.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3602 Dátum: 2013. január 18. - 19:25:57 »

Nem hiányzik sem a Parker gyerek sem pedig az ő stílusa.

Parker gyerek >:( :o
Komolyan :drying:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3603 Dátum: 2013. január 18. - 19:33:26 »

Nem hiányzik sem a Parker gyerek sem pedig az ő stílusa.

Parker gyerek >:( :o
Komolyan :drying:

Ízlések és pofonok! Volt idő mikor PP volt az etalon és az ideális hős számomra. De ennek az időnek már vége azóta felnőttem és hiába vagyok hardcore Pókember fan egyszerűen monotonnak éreztem az utóbbi időben a történeteit. Kivéve mikor Slott bejött a képbe na Ő helyretette a franchise-t elég klassz módon,viszont vannak dolgok amiket egy kiváló író sem tud megoldani...
Ez a cselekedete,hogy Okit tette a falmászóvá szerintem eléggé drasztikus,de mégis újszerű volt tőle :oh:
Ezékielt is megnéztem volna amint átveszi Peter testét és azt meg azért mert ott nem egy ex-bűnöző lenne a főszereplő hanem egy rejtélyes múltú ember akinek a személyiségét f@szán ki lehetne elemezgetni több részen keresztül. Nekem egyébként így is jó, sőt nem jó hanem badass!!! ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3604 Dátum: 2013. január 18. - 19:41:06 »
Hmm, Ezekiel. Ez talán jobb lett volna mint Oki... De egyelőre nincs bajom ezzel a helyzettel, meg amugy is esélyes (olvasva a superior 1-et) hogy végül visszatér Petey.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3605 Dátum: 2013. január 18. - 19:50:42 »
Wow! Ahhoz képest hogy alig másfél hete mekkora fika érte ezt az "új Pókot" most meg pont az ellenkezője történik :lol:

Konklúzió: Nem hiányzik sem a Parker gyerek sem pedig az ő stílusa.

Nekem még mindig nem tetszik, szóval én még "fikázom".

Nekem hiányzik "a Peter gyerek", és ha már stílusváltás, akkor inkább másképp, és másból lehetett volna új Pókembert alkotni. De látom ezekkel a véleményekkel egyedül maradtam a "konzervatív" vagy "klasszikus" oldalon. Lehet, hogy ez azért van, mert PP-n nőttem fel, és kicsit idealizált volt. De ezzel semmi gond, elfogadtam, hogy ez az új trend. 25 éve kezdtem a Pókember olvasást. Most idézőjelesen a történet véget ért számomra. PP halott. Igaz valahol mélyen magamban reménykedem, hogy visszahozzák. :spidey: Addig marad a rengeteg, még olvasatlan TASM.
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 18. - 19:56:34 írta slider78 »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3606 Dátum: 2013. január 18. - 19:55:53 »
A daredevil legutóbbi (22-es) számában is van póki doki. Össze is akaszkodik a fenegyerekkel, az is egész érdekesen alakul, de talán nem lövök le sokat, hogy Daredevilnek is gyanús lesz valami, nem csak Rozsomáknak. Szóval egyelőre viszik ezt a vonalat, hogy kezd feltűnni az ismerőseinek, hogy megváltozott, ergo arra felé tart az egész, hogy elkerülhetetlenül rájöjjön valaki a dologra.
Amúgy maga ez az egész továbbra se tetszik, de el kell ismernem, hogy korrektek a történetek.
This is a joke. A real practical Joke.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3607 Dátum: 2013. január 18. - 19:56:54 »
Látom mindenkinek beindult itt a fantáziája rendesen már ami a szerepcserét illeti :D Az Ezékieles is elgondolkodtató,de van még egy arc aki szintén kiváló utódja lenne Pókinak ez pedig Miguel!!! Mikor megtudtam hogy nem ő hanem Oki lesz a hálószövő kicsit csalódtam,de mostanra már sikerült teljesen meggyőzniük. Azért arra kíváncsi leszek mikor a felsőbbrendű Pók és a 2099-es összefutnak  :oh: :spidey:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3608 Dátum: 2013. január 18. - 20:00:53 »
Ez nekem már túl drasztikus volt szerintem túl sok mindent tettek meg vele.
A Marvel nem tud mit csinálni nincsenek új ötleteik, egy 50 éves cím rajongóit szopatják, de rendesen >:( :drying:
Mit meg nem tettek vele?
Elvették  az első igazi szerelmét, a felességét mindenét >:(
Nem lehet ezt tenni szegény Pókival, nem nem és nem úgy kellett volna hagyni, ahogy volt, nem szétb***ni.
Meg kellett volna hagyni boldog házasnak és kész, át kellett volna adnia a stafétát valakinek :roll:
Kész vége nem szétcseszni a címet :drying:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3609 Dátum: 2013. január 18. - 20:05:48 »
Látom nem vagy jártas a marketingben, a Marvel szakembereivel ellentétben Comicboy. 1-2 évente kell egy hasonlóan drasztikus lépés, hogy nagyobb visszhangot kapjon a sorozat, erről beszéljen mindenki és jobban fogyjon egy ideig több borítóval. Aztán utána megint jön egy elfogadható éra, és megint a változás, megújulás. Tök mindegy hogy klónozzák, megölik őt vagy valakijét esetleg elmondja a kilétét mindenkinek vagy hat kart növeszt. A lényeg hogy téma legyen.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3610 Dátum: 2013. január 18. - 20:08:34 »
Az idilli házas élet valahogy nem a Marvel filozófiája  :hehe: Chris Claremont is ezt tervezte Scott-tal és Madelyne Pryor-ral,de a fejeseknek ez nem smakkolt. Drasztikus meghökkentő változások kellenek mert az vonzza a sok érdeklődő tekintetet. Átadni a stafétát meg olyan túl átlagos nekem! Inkább a halál egyik formáját választanám és ez amit most Slott művelt nagyon kreatív :) És valóban nincsenek ötletek+ ehhez jön még a fiatal generáció akik már egyre kevesebb képregényt olvasnak tehát logikus hogy el kell kezdeni valahol és ezt ők is tudják. Mi vén f*szok pedig maradjunk a nosztalgiánál és idézzük fel PP legjobb ériát tetszés szerint. Ez van. Sprite!

Szerk: Wiccan némileg megelőzött :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3611 Dátum: 2013. január 18. - 20:09:26 »
Igen, ne történjen semmi azonkívül, hogy Peter papa ki-ki ugrik verekedni random bűnözőkkel, de mindig hazatér, hogy puszit nyomjon a feleség orcájára, éppen időben vacsorára. Persze, mert az aztán tényleg eladná a lapot.
Lényegében az írok kettős feladata, hogy eladhatóvá tegyék a lapot és érdekes történeteket is kapjunk, ezt valahogy össze is hozták az SSM-el. Persze, Ezékiel is egy értelmes döntés, szép fordulat lenne, viszont mi irónikusabb annál, hogy egyik legikonikusabb nemezise (akit már aligha lehetett emlegetni, mint potenciális veszélyforrás) veszi át a Pók stafétát?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3612 Dátum: 2013. január 18. - 20:10:33 »
Én meg azt várom, amikor oktopusz parker összefekszik marry jane-el, és utána megmondja neki, hogy ő nem is peter.
This is a joke. A real practical Joke.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3613 Dátum: 2013. január 18. - 20:14:41 »
Igen, ne történjen semmi azonkívül, hogy Peter papa ki-ki ugrik verekedni random bűnözőkkel, de mindig hazatér, hogy puszit nyomjon a feleség orcájára, éppen időben vacsorára. Persze, mert az aztán tényleg eladná a lapot.
Lényegében az írok kettős feladata, hogy eladhatóvá tegyék a lapot és érdekes történeteket is kapjunk, ezt valahogy össze is hozták az SSM-el. Persze, Ezékiel is egy értelmes döntés, szép fordulat lenne, viszont mi irónikusabb annál, hogy egyik legikonikusabb nemezise (akit már aligha lehetett emlegetni, mint potenciális veszélyforrás) veszi át a Pók stafétát?

Ez meg a másik! Nem akármelyik ellenfele cselezte ki hanem a legnagyobb mind közül  :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3614 Dátum: 2013. január 18. - 20:17:57 »
Tényleg nem vagyok jártas a marketingben 14 évesen ;D
De akkor is úgy kicsesznek a rajongókkal, hogy az már fáj >:(Miért nem lehet szegényt békén hagyni :nemtudom:
Peternek tovább kéne adnia az "örökséget"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3615 Dátum: 2013. január 18. - 20:20:08 »
Elég hülyén nézne ki főleg hogy jelenleg PP a 30-at súrolja. Szóval a nyugdíj még messze van neki és abszolút nem indokolt! Jobb az ha gyökeres változáson megy keresztül a karakter.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3616 Dátum: 2013. január 18. - 20:20:24 »
Nem sértésnek szántam. :) Norman azért nálam előrébb van a rangsorban.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3617 Dátum: 2013. január 18. - 20:23:22 »
Nekem akkor se jön be, már századszorra írják át a dolgot a hírverés miatt ez így nem jó
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 18. - 20:26:53 írta Comicboy »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3618 Dátum: 2013. január 18. - 20:27:51 »
Azért a két ellenség közt óriási különbség van. Norman tényleg gonosz! Oki meg inkább az a típus aki rossz útra tévelyedett,de alapjába véve nem lehetetlen eset. Volt már rá példa,hogy segített Peteren ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3619 Dátum: 2013. január 18. - 20:30:33 »
Pont ezért Normant tartom a legnagyobb nemezisének de ez nem jelenti azt hogy ő a legjobb is.