Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 717358 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3820 Dátum: 2013. április 07. - 19:05:00 »
A Ramos-ellenességet most én sem értem, a Big Time óta a Pókon rossz füzete nem volt. Amilyen pocsék munkát végzett 2010-ig (főleg X-címeken), olyan jó mostanság. Úgy a Runaways v3 óta egyre kevesebb olyan munkáját látni, amibe bele lehetne kötni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3821 Dátum: 2013. április 07. - 19:25:06 »
Az oké, hogy régebben sokkal rosszabb volt, de nálam még mindig nincs az "elmegy" kategóriában. Mellesleg egészen régen tök jól rajzolt, mielőtt ezt az új, "felismerhető" stílust felvette volna.  :drying:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3822 Dátum: 2013. április 08. - 15:01:34 »
Mindenkinek vannak jobb munkái de attól még nem tudom megkedvelni a stílusát. Ízlések és pofonok. Pl. nekem Yuval semmi bajom nincs de a legtöbben nem szeretik.

cspolgar

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #3823 Dátum: 2013. április 09. - 16:44:02 »
Kész vicc ez a Superior. A cél egy sötétebb Pókember volt, egy fejeltebb, "Superrior". Na ebből az lett, hogy Pókember testében egy majdnem hogy Venom szintű eltorzult értékrenddel funkcionáló barmot kaptunk, aki inkább gonoszként viselkedik, mint hősként. Szóval Oki Doki megváltásból semmi  nem, ugyanaz az egoista rohadék, aki eddig volt. Ami pedig nagyon kiakaszt, hogy ahhoz, hogy ez a "senki se tudja meg hogy csere történt" dolgot úgy oldották meg, hogy az egész Marvel Univerzumot lebutították a végtelenségig. MJ akivel éveken keresztül együtt volt picit "gyanús" Peter viselkedése picit furcsa (No! Really?), az Angyaloknak is gyanús a viselkedése, egyedül Charlie sejt valamit. Szóval egy sima rendőr az, aki sejt valamit, de az akivel éveken keresztül együtt volt és a szuperhősök, akik közt nem egy ismeri jól Petert, és még a legokosabb tagjainak se esik le, na ez az amit már nem tudok lenyelni. Azt még csak-csak, hogy Oki Doki Pókember, de azt, hogy ahhoz hogy ez működjön majdnem mindenkinek sík hülyének kell lennie az már picit sok. Már várom az új Amazing filmet, mert addigra biztosan visszahozzák Petert és elfelejthetjük ezt az ámokfutást, amit művelnek (újfent). Vannak jó ötletek a Superior-ban (egy-két Pókos fejlesztés valóban okos, amit már Peternek rég meg kellett volna csinálnia), de ehhez szerintem nem kellett volna "eltenni láb alól" Petert és egy okos fordulattal akár sötétebbé is tehették volna. Mellesleg ha tényleg egy más "Pókot" akartak volna Kaine jó lett volna,mint sötétebb Pókember. Szóval röviden és tömören a Superior-ról: néhány jó ötlet megspékelve egy csomó hülyeséggel és egy koncepcióval, amit máshogy és jobban meg lehetett volna csinálni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3824 Dátum: 2013. április 09. - 17:14:58 »
Szerintem elsősorban az egész értelme az volt, hogy más legyen a Pókember, és hogy Peter a háttérből figyelhesse a saját tevékenységét. Minden további csak ennek a fejleménye volt. Én még csak 3 számot olvastam, eddig tetszett. Nekünk könnyű mondani, hogy ők buták, de ne feledd, hogy MJ nem látta Petert egy ideje, az Angyalok meg nem ismerik annyira, hogy biztosra menjenek. Mert a maszkot látva még persze, de alatta PP arca van - és minden emléke, vagyis simán betudhatják az egészet egy kis lelki problémának is, vagy bárminek.
És üdv a fórumon.  :)

cspolgar

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #3825 Dátum: 2013. április 09. - 19:26:21 »
Nekünk könnyű mondani, hogy ők buták, de ne feledd, hogy MJ nem látta Petert egy ideje, az Angyalok meg nem ismerik annyira, hogy biztosra menjenek. Mert a maszkot látva még persze, de alatta PP arca van - és minden emléke, vagyis simán betudhatják az egészet egy kis lelki problémának is, vagy bárminek.
És üdv a fórumon.  :)
Egy darabig ez még rendben is volt, viszont szerintem már elérte azt a kategóriát, hogy ahhoz hogy működjön le kellett butítani a karaktereket. Az hogy MJ egy ideje nem látta indokot azért nem fogadom el, mert (az általam nagyon utált képregénynek nem nevezhető mocsok One More Day-ben) Memphisto szerint a szerelmük nagyon erős és egymásnak lettek teremtve stb., és arról nem is beszélve hogy házasság ide vagy oda (amit "csak" azért töröltek, mert a Marvelnél képtelenek a házasságról jól írni, mert az túl "valóságos", noha a karakter lényege, hogy ember közeli legyen, picit ellentmondásos Pókember ilyen tekintetben sajnos), egy elég erős kötelék van kettejük között és noha tényleg "rég" nem látták egymást egy ilyen "radikális" változás már nem írható a kis lelki probléma számlájára. Ehhez karakter butítás kell,  vagy éppen feltételezni, hogy nem ismerek eléggé az adott karaktert ahhoz hogy feltűnjön, hogy valami nagy gáz van. Az Angyalok közül azért van egy-két karakter akivel közeli a viszonya, de mondjuk azt még elnézem (mondjuk az Angyalok viselkedése a 6-7ben nem épp a legszimpatikusabb), ennek ellenére azt mondom bármi is volt a "terv" nem picit siklott félre, és érezhető, hogy ahhoz hogy működjön meg kellett nyirbálni egy picit az intelligencia szintjüket a karaktereknek. Alapvetően viszont nincs bajom a nem Peter Parker Pókember dologgal, ha jól és tisztességgel csinálják a dolgot pl. a Death of Spider-man-ben jól megcsinálták,hogy váltsák le Peter Parkert egy más Pókemberre tisztességesen és úgy ahogy azt a karaktert megérdemli. Itt ez sem történt meg, nagyon undorító és tisztességtelen módon "változtattak". Amúgy ami az első három részt illeti, a második nem valami jó szerintem: az egész arról szól, hogy Oki Doki meg akarja erőszakolni MJ-t(utána olvastam ez a megerőszakolás kategóriába esik, de legalábbis erőteljesen súrolja), ami végül azzal nem igazán elrejtett dologgal zárul, hogy Oki Doki Peter-MJ emlékeire maszturbál. Ahogy mondtam vannak benne jó ötletek és valami potenciál is, de egyrészt félre siklott másrészt tele van olyan dolgokkal, amit már nem lehet egyszerűen elfogadni. Szerintem ideje elvenni Pókembert Dan Slott-tól, mert szerintem már ő se tudja, mit a francot művel, de hogy semmi normálisat az biztos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3826 Dátum: 2013. április 09. - 21:37:01 »
6-7??? Te már ott tartasz? Erről akkor nem tudok nyilatkozni, én még a 4-est sem kaptam meg.

cspolgar

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #3827 Dátum: 2013. április 10. - 10:44:09 »
6-7??? Te már ott tartasz? Erről akkor nem tudok nyilatkozni, én még a 4-est sem kaptam meg.
Hivatalos forrásból én se tartok előrébb, nem hivatalosan a megjelenéskor már olvasom az új részt. Szerintem a Superior olyan irányba kezd/ment el, amire nem kellett volna. Túl sok BS.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3828 Dátum: 2013. április 10. - 11:04:03 »
Hát, én akkor megvárom a sajátomat, így nem tudok veled vitába szállni. Meglátjuk. Túl sokáig úgyse húzzák, pár hónap, és minden visszaáll a régibe.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3829 Dátum: 2013. április 12. - 16:26:40 »
Avenging Spider-Man 19.:

Ez a sorozat valami olyasmi, mint a régi MTU volt, nem? :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 12. - 16:31:52 írta balogh44 »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3830 Dátum: 2013. április 12. - 17:55:47 »
Júliusban újra is indítják Superior Spider-man Team-Upként.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3831 Dátum: 2013. április 12. - 21:31:08 »
Az első 4-5 rész elég gyenge volt belőle, de utána jó sztorikat írtak bele.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3832 Dátum: 2013. április 18. - 15:02:59 »
Már jó 5 hónapja nem olvasom a Pókot (csak ami magyarul megjelenik) és abszolút nem hiányzik. Kb ez az Oktopók olyan mint Bobby halála a Dallasban, előbb utóbb valaki felébred, az ilyen töltelék dolgokat és hátrafelé menekülést meg nem csípem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3833 Dátum: 2013. április 18. - 21:40:15 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3834 Dátum: 2013. április 18. - 22:27:38 »
Legalább jövőre is jó lesz a ruha!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3835 Dátum: 2013. április 19. - 09:25:14 »
Aligha hiszen pár szám múlva ruhát vált.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3836 Dátum: 2013. április 20. - 10:43:48 »
Hát persze, hiszen a képen is látszik, hogy ezt kinyújtották.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3837 Dátum: 2013. április 20. - 12:19:26 »
Már jó 5 hónapja nem olvasom a Pókot (csak ami magyarul megjelenik) és abszolút nem hiányzik. Kb ez az Oktopók olyan mint Bobby halála a Dallasban, előbb utóbb valaki felébred, az ilyen töltelék dolgokat és hátrafelé menekülést meg nem csípem.
ben, ez hihetetlen, kezdesssz kinőni a geekségből, még a végén barátnőd is lesz!  :twisted:

sztyopa01

• Grizzly
  • *
« Válasz #3838 Dátum: 2013. április 27. - 16:43:54 »
Most tartok az amerikai Póki 7. részénél

Amikor Péter megpróbálja átvenni a teste felett az irányítást, és üzenni a többieknek, és sikerül is a kezét mozgatni míg Ottó alszik, az nekem egyértelművé tette, hogy idővel Péter vissza fog térni. Majd egyre erősödik a tudata, és amikor valami nagyon fontos történik átbillen, és ő fogja irányítani ismét a testét, Ottó pedig a tudatalattija lesz

Másnak is ez jött le?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3839 Dátum: 2013. április 27. - 16:57:50 »
Most tartok az amerikai Póki 7. részénél

Amikor Péter megpróbálja átvenni a teste felett az irányítást, és üzenni a többieknek, és sikerül is a kezét mozgatni míg Ottó alszik, az nekem egyértelművé tette, hogy idővel Péter vissza fog térni. Majd egyre erősödik a tudata, és amikor valami nagyon fontos történik átbillen, és ő fogja irányítani ismét a testét, Ottó pedig a tudatalattija lesz

Másnak is ez jött le?

Azért ennyire nem lesz ez egyszerű lévén Slott-ról van szó :) És nagyon remélem,hogy nem fogja elbagatellizálni ezt a nagy lehetőséget ami most ebben a karakterben és helyzetben egyaránt van! Egyébként ha eljutsz a 8-9 számig rájössz,hogy ez a menet nem lesz olyan könnyű Peter számára ;) Nem lövöm még le a poént,de szerintem maga az ötlet jó és kivi vagyok mi sül ki belőle a legvégén.