Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716473 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3880 Dátum: 2013. május 13. - 11:17:08 »
Biztos az, ami megtörtént...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3881 Dátum: 2013. május 13. - 18:02:33 »
Biztos az, ami megtörtént...

:D

Amúgy szuper jó a csápos kép. Eszembe juttatja az Iron Spidey csápjait picit, bár az új gönccel is nagyon remek hatása van. Szeretnék egyszer egy ilyet látni filmvásznon is. Látványos lenne, az tuti.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3882 Dátum: 2013. május 14. - 11:04:05 »
El szeretném kezdeni a Superiort, de nem tudom, hogy kell-e előtte elolvasnom valamit, hogy értsem, esetleg azt a cirka 700 ASM-et, vagy pedig ez egy teljesen új sztori, az előzőekhez nem kötődik.
SD. EJC.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #3883 Dátum: 2013. május 14. - 11:14:04 »
a minimum az ASM 698-700, a 'Dying Wish' történet, de nem árt ha elolvasod még a 682-687-et is (Ends of the Earth)..a Superior az utolsó három ASM következményeire erősen épül, azokat semmi esetre se hagyd ki ;)
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3884 Dátum: 2013. május 14. - 15:35:23 »
Rendben, köszi!
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3885 Dátum: 2013. május 22. - 17:07:06 »
Muhahah  ;D

SCARLET SPIDER #21
Written by CHRISTOPHER YOST
Pencils by CARLO BARBERI
CoverS by RYAN STEGMAN
INTO THE GRAVE PART 1 (of 3)
• After last issue’s shocking ending, everything has changed for Kaine. His second chance at life is over.
• At his lowest point, he comes face to face with the one man that’s fueled his obsession, hate and guilt his entire life... BEN REILLY.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3886 Dátum: 2013. május 22. - 17:16:09 »
OMG!  :surp: :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3887 Dátum: 2013. május 22. - 17:21:58 »
Újra van értelme képregényt olvasnom.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3888 Dátum: 2013. május 22. - 18:23:32 »
Erre aztán nagy szükség volt ;D Most lesz 3 Peter Parker annyi különbséggel,hogy mindegyik más stílusban nyomja. Sose rajongtam Ben Reilly-ért és ezt az Ultimate-ben ügyesen megoldották mikor is nőt csináltak belőle! Na az ötletes húzás volt nem mondom :spidey: Trükkös viselkedés ez a Marveltől mert most,hogy PP "halott" gyorsan visszahozzák Ben-t aki szakasztott olyan mint Peter nem csak kívül,de belül is (mármint a személyisége).
Kaine a legjobb klón eddig akit valaha is alkottak 8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3889 Dátum: 2013. május 22. - 19:11:32 »
mert most,hogy PP "halott" gyorsan visszahozzák Ben-t aki szakasztott olyan mint Peter nem csak kívül,de belül is (mármint a személyisége).
Heh, milyen lenne, ha most meglépnék, amit a Klónsztoriban nem sikerült: Ben venné vissza Okitól a tudatot, és így ő lenne az új PP.  ;D
Idézet
Kaine a legjobb klón eddig akit valaha is alkottak 8)
Szerintem is.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3890 Dátum: 2013. május 22. - 19:42:21 »
Neeem az túl erőltetett lenne szerintem :) Jobb ez így,hogy az Octopus rakta át a tudatát!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3891 Dátum: 2013. május 22. - 20:27:21 »
a minimum az ASM 698-700, a 'Dying Wish' történet, de nem árt ha elolvasod még a 682-687-et is (Ends of the Earth)..a Superior az utolsó három ASM következményeire erősen épül, azokat semmi esetre se hagyd ki ;)

Belenézegettem a sztorikba (AMS vége) és úgy gondolom, kicsit előbbről kezdeném a végét, mert szerintem nem nagyon értném, hogy mi is történik 682-től. . Ha a 677-től kezdem, az nem jobb? Néztem, hogy az talán egy olyan sztori ami még attól független, és utána kezdődik kibontakozni  a "Föld vége" sztori. Jól látom?
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3892 Dátum: 2013. május 22. - 20:33:57 »
Igazából az sem. Slott teljesen a Big Time-nál vette át a címet és épített ki magának egy kis világot benne, és az a 648. számban kezdődött. Sőt, a doki terve valójában a 600. számban indult be, de azt követően elég sok gyatra történet következett. (Köztük az, ami után a jelek szerint két évvel ezelőtt Joe Kellynek megköszönték a sok remek képregényét a pályafutása alatt, majd megkérték, hogy többet ne írjon semmit, maradjon meg az emlékeinkben olyan íróként, aki egykor tehetséges volt.)
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 22. - 20:36:39 írta talgaby »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3893 Dátum: 2013. május 23. - 14:22:05 »
Értem, szóval 600-tól kellene kezdenem. Csak rádöbbentem, hogy azért 700 számot csak nem tudok mondjuk 1-2 hónap alatt elolvasni. Egyszerűbb, ha kihagyok részeket, mondjuk úgy a nagyrészét.
SD. EJC.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3894 Dátum: 2013. május 23. - 15:22:29 »
Ha csak a 698-tól olvasod, úgy is érthető. Én is úgy olvastam el, és egy koherens teljes történetet alkot úgy is a 3 rész, hogy 50 másik részt el kéne olvasni előtte. Szerintem.
This is a joke. A real practical Joke.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3895 Dátum: 2013. május 23. - 19:42:05 »
Hm-hm. Rendicsek, akkor még eldöntöm, gondolkozok rajta.
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3896 Dátum: 2013. május 23. - 20:30:39 »
Pörög az agyam rajta, és kitaláltam még egyet: Mivel nem szeretnék kimaradni a nagyon fontos részekből az ASM-en belül, keresgéltem, kettő linket találtam, amiben a legjobb sztorik vannak leírva. Szerintetek ezek helytállóak?

http://goodcomics.comicbookresources.com/2012/03/11/50-greatest-spider-man-covers-of-all-time-master-list/

http://www.toptenz.net/top-ten-spider-man-stories.php

Előbbi bővebb összeállítás, 50 db, és nem mind az ASM-ből válogat, míg utóbbi csak (pár kivétellel) ASM-ből válogat főként.
SD. EJC.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3897 Dátum: 2013. május 23. - 20:38:58 »
Az előbbivel óvatosan, az csak az 50 legjobb borító listája, az nem ugyanaz, mint az 50 legjobb sztori. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3898 Dátum: 2013. május 23. - 21:15:46 »
Eszedbe ne jusson egy ilyen lista alapján ítélni és választani. Neked kell eldöntened, hogy melyik típusú sztorik tetszenek jobban. A két véglet a Kraven utolsó vadászata, amely tökre pszicho-sztori és a Maximum Carnage, amely totál bunyós. Bárkinek a listáját nézed, lehet tök ellentétes azzal, amit te kedvelsz.
Ez a belinkelt például eszement: a Karmát betenni 10 legjobb közé...  :roll: Nagyjából a 2000-ik helyen lenne a helye, annyira nulla (megjelent magyarul is). Venom megjelenése nem rossz, de még mindig nincs egy 100-as listában nálam, az Amazing Fantasy óriási JELENTŐSÉGŰ történet, de mint sztori abszolút nulla ma már, Morlun tényleg jó volt, de Top10-ben semmi helye, a többi rendben van.
A Bulldózer megjelent magyarul, jó is volt (mondjuk nem Top10 jó, de jó). A Kölyök... nálam is benne lenne a 10-ben, ahogy a Jean DeWolff, Gwen halála és a Kraven is.

Hmm, jobban megnézve olyan, mintha valaki a magyar kiadások közül rakta volna össze.  ;D
Egyedül az AF nem jelent meg itthon és az Am 31-33. Még a pluszokból is jelent meg nem kevés - egy pedig még idén fog.

A borítókból nem tudok vitatkozni az első hellyel, tényleg nagyszerű borító a mai napig. Másik két örök kedvencem a 12-es és a 16-os.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3899 Dátum: 2013. május 23. - 22:06:45 »