Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 717236 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3920 Dátum: 2013. június 11. - 08:06:06 »
Talán azért nem értünk egyet lehet, mert én szakmai szemmel nézem ma már a rajzokat.
Húha, hát önbizalomból nincs hiány. Még én sem tartom magamról azt, hogy szakmai szinten lennék a képregényrajzolás terén, pedig már több mint 10 munkám megjelent.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3921 Dátum: 2013. június 11. - 15:11:19 »
Na akkor bocsánatot kérek ha szarul fogalmaztam. Nem vagyok hivatásos rajzoló, nem kapok pénzt érte, (hogy ez a közeljövőbán hogy változik meg hadd maradjon az én dolgom egyenlőre). Mondjuk úgy, hogy rajzolói szemmel nézem a képregényekben található alkotásokat! ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3922 Dátum: 2013. június 11. - 15:58:30 »
Novát olvassa valaki?

http://marvel.com/comics/issue/43313/nova_2012_7

Erről érdeklődnék. Nem kapok infót az új Nova történetekről, az eredettörténetén kívül, ezért nem kicsit lepődtem meg ezen a borítón.

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #3923 Dátum: 2013. június 11. - 19:55:31 »
én olvasom,de még csak a 4-5 szám jött ki aszem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3924 Dátum: 2013. június 12. - 09:36:57 »
Novát olvassa valaki?
http://marvel.com/comics/issue/43313/nova_2012_7
Erről érdeklődnék. Nem kapok infót az új Nova történetekről, az eredettörténetén kívül, ezért nem kicsit lepődtem meg ezen a borítón.
Miért lepődtél meg rajta?
This is a joke. A real practical Joke.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3925 Dátum: 2013. június 12. - 10:05:59 »
Mert Novát püföli a Pókfej.  :nemtudom:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3926 Dátum: 2013. június 13. - 13:15:08 »
Egy kérdés: Mi az útja módja innen előfizetni a Superior Spideyre? Az ASM-et már lekéstem, hogy abból esetleg meglegyen a teljes sorom, viszont a Superiorból nem jelent meg annyi, ha munkát találok, ne tudjak félretenni neki.
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3927 Dátum: 2013. június 13. - 16:12:37 »
Előfizetni vagy beszerezni? Mert nem ugyanaz. Előfizetni tudsz a Marvel oldalán is, vagy ha pesti vagy, akkor a Trillian elintézi neked. (Bár lehet, Vladi is a ComicsInvesttől.) A korább számokat beszerezni kismillió helyen lehet – előbb említett boltok, MyComicShop, MileHighComics, TFAW… többek között.
Vagy megvárod félévente kötetben, és akkor nem kell 22 oldalra 11 oldal reklámot nézegetned úgy, hogy nem is érint téged a tartalmuk.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3928 Dátum: 2013. június 14. - 11:23:30 »
Értem. Pesti vagyok, így ha erre kerül a sor, akkor Trillian lesz, vagy Vladi. Ahogy néztem az árakat, egy 10-est félre kell tenni rájuk, nem? A reklámok nem zavarnak, inkább érdekesek, és viccesek. Plusz, így az eredeti az élmény. Kötetben nekem nem "olyan". :)
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3929 Dátum: 2013. június 14. - 13:59:07 »
Többet. Havi kettő szám jelenik meg, vagyis évi 24, és egy füzet öt dollár, ami kicsivel ezer forint felett van, ráadásul a Trillian általában 300 HUF/USD árfolyammal számol az árrés miatt. Bár nem tudom, előfizetés esetén is így van-e (úgy rémlik, igen). Vagy mehetsz közvetlen a Marvelhez, talán náluk mindenestül kijön 3-3,5 USD/db-ra, viszont akkor nem havonta kapod meg, hanem negyed- vagy félévente egyben.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3930 Dátum: 2013. június 14. - 16:12:30 »
A Hawkeye 3 dolcsis képregény, a Trilliannál az 1200 forint, míg Vladiéknél 950. A négydollárosok Vladiéknál 1250-be kerülnek, a Trilliannál biztos kerülnek 1500 forintba.  :roll: Remélem nem baj, hogy ezt kiírtam.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3931 Dátum: 2013. június 14. - 17:14:18 »
Amiket én láttam, azok 2-3 dollár körül voltak. Persze, ezek a másod-harmad nyomtatott füzetek voltak, az elsőknek meg van az áruk.

Ha jól veszem ki innen (http://subscriptions.marvel.com/store/ipd.asp?spid=1001) akkor 12 szám 9000 forint alatt van pár százzal. (300-al számolva) Ehhez jön hozzá a szállítás. Illetve akkor ez nem könyvszerű, hanem a rendes képregény, nem? A 12 számot külön-külön érti, nem egybe mint egy könyv, hanem külön,mint egy képregény? Csak mert a 10-es szám borítója van ott, a többié nincs, ezért kérdezem.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 14. - 17:24:38 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3932 Dátum: 2013. június 14. - 18:03:36 »
Vagy nem frissítették vagy eddig van meg nekik visszamenőleg, tehát tudnál a 10-től is rendelni, ha szeretnél.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3933 Dátum: 2013. június 14. - 18:58:30 »
Igen, 12 füzetet kapsz, előfizetni nem lehet tpb-t, csak előrendelni könyváruházakban (a kiadók nem foglalkoznak könyvterjesztéssel… sőt, sokuk a füzetekével sem, erre van a Diamond). És nem, nem a tízestől, hanem onnan, amikor megrendeled, a honlapon csak promóciós céllal vannak ott a borítók. Nem lehet utólag rendelni, mert nem nagyon tartanak raktárkészletet. A régi számokat (ezt nevezik angolul back issue-nak) csak rendes képregényes forgalmazóktól szerezheted be. Lehet, hogy akadnak kivételek, ahol 2-3 füzettel visszább lehet még rendelni, de általában onnan indul az előfizetés, amikor elküldöd a pénzt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3934 Dátum: 2013. június 14. - 19:36:02 »
Értem, akkor utólag, az első számtól nem tudok előfizetés csinálni, azt külön kell beszereznem. Tehát ha előfizetek, akkor jelen állás szerint a 10-től előre 12 számig küldenek képregényt, utána meg kell újítani az előfizetést.
SD. EJC.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3935 Dátum: 2013. június 14. - 19:49:29 »
A 12. szám jövőhéten jelenik meg.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3936 Dátum: 2013. június 15. - 18:19:10 »
Rendben, hát ha lesz is ebből valami, az eddig megjelenteket fogom beszerezni, és csak utána előfizetni.
SD. EJC.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3937 Dátum: 2013. június 15. - 20:10:50 »
Kötetben sokkal olcsóbban jönnél ki, füzetben a legelső számok tuti csak reprintben lennének meg.

balogh44

• Thanos

Raisu

• Traveller
« Válasz #3939 Dátum: 2013. június 18. - 17:57:49 »
Idézet
This original graphic novel will introduce Peter Parker's sister, Teresa.
És itt abba is hagytam az olvasást.