Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716183 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4280 Dátum: 2014. január 09. - 19:24:12 »
Pádi: Köszöntem :spidey:

Az érdekes megoldás lenne, ha párhuzamosan menne a Superior is. Esetleg úgy,hogy abban is PP szerepelne már, csak a cím maradna Superior és semmi más.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4281 Dátum: 2014. január 09. - 19:25:51 »
Most komolyan visszaállítják Peter Parkert?  :headscratch: Ezt nem tudom hova tenni. Mármint, azért ha a fő szálat vesszük, minimum 700 részen keresztül volt ő, és akkor vegyük hozzá a mellék sorozatokat is, én annyira nem tartom jó ötletnek a visszajövetelét, mivel úgy gondolom eleget láttunk belőle, plusz mi újat tudnának kihozni belőle?  Én ebben az "Oki Doki a Pókember" felállásban elég sok lehetőséget látok még, nem hiszem, hogy ez egy nyerő húzás lenne.
Meg szerintem eléggé gáz, nevetséges a borító. Komolytalan a rajza. A következő az lesz, hogy az Ultiban Miles Moralest is leváltják, vagy mi?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4282 Dátum: 2014. január 09. - 19:28:08 »
Továbbra is Slott írja, vagyis semmi ok az aggodalomra. Oki előtt is baromi jó sztorikat írt Peterrel, nem kétséges, hogy most még jobbakat fog, hogy a cserével előre megágyazott néhánynak.
A rajz tényleg gáz, de hát Ramos... az én véleményem meg ismeritek róla. :)
Hallottam olyat is, hogy nem Peter lesz az új Pókember, hanem Milest hozzák át a megszűnő Ultimate univerzumból. Na AZ gáz lenne!  :twisted:

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4283 Dátum: 2014. január 09. - 21:25:07 »
Te jó ég! Mekkora hulladék ez a borító rajz! Soha nem vennék meg egy olyan képregényt aminek ilyenek a rajzai!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4284 Dátum: 2014. január 09. - 21:33:24 »
Most komolyan visszaállítják Peter Parkert?  :headscratch: Ezt nem tudom hova tenni. Mármint, azért ha a fő szálat vesszük, minimum 700 részen keresztül volt ő, és akkor vegyük hozzá a mellék sorozatokat is, én annyira nem tartom jó ötletnek a visszajövetelét, mivel úgy gondolom eleget láttunk belőle, plusz mi újat tudnának kihozni belőle?  Én ebben az "Oki Doki a Pókember" felállásban elég sok lehetőséget látok még, nem hiszem, hogy ez egy nyerő húzás lenne.
Meg szerintem eléggé gáz, nevetséges a borító. Komolytalan a rajza. A következő az lesz, hogy az Ultiban Miles Moralest is leváltják, vagy mi?

Nem ismerlek  :roll:

Mondjuk ha belegondolunk mind tudtuk hogy egyszer eljön ez a nap, Dr. Spidopus gondoltuk hogy nem lesz annyira hosszú életű.De végül is Slott az Slott, és lehet hogy visszatért az "unalmas" Peter Parker.
De Slottal ez sem lesz olyan unalmas

A rajz tényleg gáz, de hát Ramos...

True story  ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #4285 Dátum: 2014. január 10. - 11:05:11 »
Most kivételesen maximálisan egyetértek veletek, ez a boritó szörnyű.
De én is szándékos húzást feltételezek, el tudom képzelni a szerkesztő utasításait:
"Ezen a képen legyen a régi pókember, épp hálóhintázik, nincs rajta maszk, és Peter úgy vigyorog, mint egy szellemi fogyatékos, akinek beszorult a vibrátor, és minden legyen eszméletlen csilli-vili és űber giccses!"
De lehet, hogy Peter a csere miatt maradandó agykárosodást szenvedett...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4286 Dátum: 2014. január 10. - 15:23:28 »
Az Ulti univerzum már egyre biztosabb,hogy megszűnik, éppen ezért Miles garantáltan átkerül a 616-ba. Innentől kezdve pedig érdekes dolgokat lehet kihozni ebből a szituációból :D Pl jöhetne egy Spider-Men sorozat aminek Miles,Miguel és Peter lennének a főszereplői  (meg esetleg a Póknők, bár azok unalmasak szerintem.:). Ráadásul engem rohadtul érdekelne,hogy Miles-nak ki a 616-os megfelelője.
« Utoljára szerkesztve: 2014. január 10. - 15:55:42 írta Mr.Sinister »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4287 Dátum: 2014. január 10. - 15:59:24 »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4288 Dátum: 2014. január 10. - 16:04:39 »
Tök jó: All-New Ultimate Comics NOW!: Ultimate All-New Ultimates. ;D
Még egy Astonishingot kellene valahogy beleszuszakolni, meg talán egy Avengerst (ha már van kilenc ongoingjuk), és tökéletes lenne.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4289 Dátum: 2014. január 10. - 16:23:02 »
Rendesen fejik az Avengers sikerét...9 ongoing?!  :roll: Az új Ultimates felállás meg egy vicc. Pókember, Kitty Pride, Cloak and Dagger, Bombshell és Póknő Fekete Özvegyként? Egy húzónév sincs Mileson kívül.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4290 Dátum: 2014. január 10. - 16:39:20 »
Igazából talán már 11-nél járnak azóta. De igen, egy icipicit sincs túlspilázva, még a kilencvenes évek X-einél is jobban… náh.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4291 Dátum: 2014. január 10. - 16:57:22 »
Én az Ultimate Future Foundation-re leszek kíváncsi Tony és Sue-val az élen. Meg persze Reed-et se hagyják ki ha minden igaz. A fiatalokból álló Ultimates szerintem jó húzás, tekintve,hogy az eddigi felállás már kezdett unalmas lenni! Különben is miért kell csak húzóneveket belepakolni egy csapatba? Kitty Pryde pl számomra az,de ugyanígy vagyok Köpeny és Kard-dal ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4292 Dátum: 2014. január 10. - 19:07:50 »
Jaj... én komolyan jobban örültem volna, ha megszűnik már végre... ez hogy évente megújul minden, és alapjaiban, meg gyökerestül változik meg minden, kezd kicsit fárasztó lenni...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4293 Dátum: 2014. január 10. - 19:08:47 »
Milyen évente? Minden második hónapban. Legalábbis az előzetesek szerint. ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4294 Dátum: 2014. január 12. - 13:35:33 »
Most már hivatalos: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=50229
Ezen felbátorodva rendeltem is egy ilyet:

:brow:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4295 Dátum: 2014. január 12. - 13:43:37 »
Ez lesz majd magyarul is. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4296 Dátum: 2014. január 12. - 13:49:09 »
Azt a cikket viszont oktatni lehetne, hogy hogyan kell terelni az érzelmeket egy téma felé a zsurnalisztikai objektivitás leghalványabb jele nélkül. És még ráadásul olyan feltűnően teszi, hogy az ijesztő.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4297 Dátum: 2014. január 12. - 14:03:03 »
Zseniális.  ;D
Röviden mindenki előre azt mondta, hogy ez lesz, de ők váltig állították, hogy nem ez lesz, sőt be is bizonyították, hogy nem ez lesz, de most mégis ez lett, de attól még erre nem számított senki...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4298 Dátum: 2014. január 12. - 14:07:26 »
Engem jobban megfogott, hogy természetesen a szipogó, nagy szemű kisfiú miatt kell mindez. Aki szinte teljes bizonyossággal maximum müzlis dobozon látott életében valaha Pókember-képregényt, révén, hogy a sorozatot 20+ éves közönségnek írják és ők is veszik. Meg persze a Marvel is a nagy közönségnyomásra engedélyezte nagy sóhajjal a visszaalakítást azon a sorozatán, ami nem csak, hogy a vezető címük, de csak azért a vezető címük, mert Peter halálakor másfélszeresére nőtt az olvasótáboruk. Tehát a Petert látványosan nem akaró olvasók miatt hozzuk vissza, nem a film miatt, ami amúgy immár negyedik éve bizonyítottan egyetlen árva százalékot sem tud emelni a képregények eladásain.
De legalább megnyugodhatunk, hogy a Marvelt sem kell továbbra sem féltenünk.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4299 Dátum: 2014. január 12. - 16:29:02 »
Meh.

Továbbra sem tiszta mi lesz a Superior vonallal. Nem beszélve, hogy alig szüntették meg a rettenetesen jó névvel rendelkező Avenging címet a Superior Team-Up miatt és most ez. Peter halála monumentális kellett volna legyen, a 9. Superior számában az emlék eltörlése pedig lélegzetelállító volt. Mindebből egy 30 számos trükkpónit csináltak csak azért, mert jön egy ASM film?