Nemcsak,hogy láttam,de már olvastam is
Rendesen felpörögtek az események
Ugyanakkor kezd idegesíteni,hogy a végkifejlethez közeledve Póktopusz urat egy dilettáns idiótának állítják be, akinek gyakorlatilag bárki meghackelheti a rendszerét (beleértve a ruhája tartozékait is
) Szóval ez a része gyászos a történetnek,de amúgy Slott hozza a tőle elvárt színvonalat.
Mna én is elolvastam.
Hogy milyen jó ez a Superior!!!! Bakker, ahogy szorul a hurok Ottopók nyaka köré, rendesen vérpezsdítő, mozgolódtam a széken, mintha vizsgára kéne készüljek és fogy az időm rohamosan. Hú, mindent szépen kivesznek Póki lába alól, megmerem kockáztatni, hogy közel tönkre fogja vágni a Gobó a Pókunkat és valahol a végnél jön elő Peter.
Amúgy az ezelőtti számmal kapcsolatban akartam is írni. Ott az a kimagasló pillanat, mikor MJ nem áldozati mentsmeg lány lesz, hanem kézbe veszi a helyzetet, hú, az nagyon tetszett. Remélem filmben is kapunk ilyent majd.
Visszatérve a legutóbbi számhoz: az új szerkesztő, Nick Lowe a levrovatban full kimondta, hogy mindenki értse meg, hogy ez először is egy üzlet, és a fő cél az, hogy pénzt csináljanak.

Ez azért picit meglepett, kíváncsi vagyok mennyire lesz ennek visszahatása.
Mna ennyi, imádnám, hogy Superior még évekig menne, hisz egyetlen negatívuma ezeknek a számoknak, hogy tudjuk már, hogy jön vissza Peter. Kár.