Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689431 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4580 Dátum: 2014. november 03. - 22:08:29 »
Én már jó ideje filózok azon, hogy milyen lenne, ha nem halt volna meg a gyerekük. Mármint gyáva húzás volt, hogy MJ elvetélt, de közben bizonyos szinten jó is, mer egy bömbölő csecsemővel pepecselő Pókember igen gáz lett volna, viszont ha most megváltoztatnák a dolgokat és rögtön egy 10 éves kislány lenne belőle abból igen jó sztorikat ki lehetne hozni: milyen apa lenne Pókember? hogy titkolja lánya előtt, hogy ki ő? mit csinál, ha a gyereknek is előjönnek a képességei... Szerintem nagyon feldobná a történetet.

Amúgy ha már meg nem született gyerekeknél tartunk: valaki el tudná nekem magyarázni, hogy miért bökték a Bosszú Angyalok csőrét a Skarlát Boszorkány gyerekei? Miért nem lehetett hagyni, hogy létezzenek? Ezen azóta rágódok mióta először olvastam a Káoszt, szal jó lenne egy magyarázat :).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4581 Dátum: 2014. november 03. - 22:31:32 »
Nos, mert nem teljesen egészséges, ha egy valóságot átírni képes nő a Sátán gondolattöredékeiből alkotott csemetéket nevel… akik ráadásul csak addig léteztek, amíg rájuk koncentrált.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4582 Dátum: 2014. november 05. - 09:24:14 »
Nos, mert nem teljesen egészséges, ha egy valóságot átírni képes nő a Sátán gondolattöredékeiből alkotott csemetéket nevel… akik ráadásul csak addig léteztek, amíg rájuk koncentrált.

Így már érthető, ha valójában nem is léteznek, csak ha épp koncentrál. Bár nem értem miért nem hozta létre őket teljesen a saját erejéből. Végül is az egész világot átalakította egyetlen gondolattal, majd vissza, majd mutánsok millióinak vette el a képességét...
Bocs, az OFF-ért :).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4583 Dátum: 2014. november 05. - 13:03:55 »
Mert nem nagyon erőltették a HoM-ig, hogy a fivéréhez hasonlóan Wanda is egy eléggé instabil személyiség, ráadásul sokáig szándékosan elhallgatták előle, hogy mire lehet potenciálisan képes.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4584 Dátum: 2014. november 06. - 15:44:24 »
Az első száma a Spider-versenek elég király volt.  :spidey:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4585 Dátum: 2014. november 06. - 17:58:55 »
 ;D :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4586 Dátum: 2014. november 06. - 18:16:11 »
Eddig az összes Spider Verse-hez kapcsolódó mini hozta az elvárt színvonalat, úgyhogy asszem engem máris megvettek kilóra :D Pedig a történet pofon egyszerű és mégis! Kíváncsi leszek arra,hogy a sztori végére mely Pókik maradnak életben.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4587 Dátum: 2014. november 27. - 20:38:35 »
Láttátok az ASM v3 #9-es boritót? Ma hozta meg a posta nekem, és nagyon bejön!  :spidey:

..Elolvasni még nem volt időm, mint ahogy a 6-7-8-at sem, de ami késik nem múlik!..
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4588 Dátum: 2014. november 27. - 20:54:48 »
Én az összes eddigi füzetet elolvastam és továbbra is pozitív véleménnyel vagyok a sztoriról! Számomra az az érdekes,hogy minden részben meghal 1-1 alterpók ;D Vagyis reboot nélkül tisztogatják a multiverzumot. Frappáns 8)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4589 Dátum: 2014. november 28. - 00:45:43 »
Olvastam a 10. számot: eléggé sok mindent belepréseltek, de a színvonal nem esett... reméltem hogy a tata Pókember Ben bácsi, de a tippem nem jött be :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4590 Dátum: 2014. november 28. - 11:02:55 »
Olvastam a 10. számot: eléggé sok mindent belepréseltek, de a színvonal nem esett... reméltem hogy a tata Pókember Ben bácsi, de a tippem nem jött be :hehe:

A tata Pók kiléte egyszerűen zseniális húzás volt! Sokkal ütősebb volt, mintha az általad említett karakterrel helyettesítették volna :D

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4591 Dátum: 2014. november 30. - 17:47:16 »
Elég ütős eddig a Spiderverse, meg érezni rajta, hogy az íroknak volt konkrét elképzelésük a történetet illetően, nem csak úgy beszúrták a Pókembereket a multiverzumból, mert $$$.
Tulajdonképpen az egész logikus folytatása a 'The Other'-nek.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4592 Dátum: 2014. december 07. - 19:08:29 »
Üdv.Nekem a Spider-verse  történethez kapcsolódó két mini sorozat a Skarlát Pókok .és a Pók Gwen tetszik . Aszt hiszem hogy az ilyen a főtémához kapcsolódó  sorozatokat hívják angolul Event -nek  vagy Tie-innek . Örülök neki mert végre láthatjuk  újra Gwent ,még ha nem is az eredeti. Vagy a két kedvenc pók klónomat a mostan Skarlátpókot Kaine Parkert  és  Ben Reillyt  még akkor is ha egy párhuzamos világból származik . Gondolom  abból a világból származik ahol a 6 részes ˝új ˝ Klón  Történet   mini sorozat  játszódik .Állítólag eredetileg is így akarták elmesélni .Szerintem a rövidebb változat jobb mint az eredeti . Mert, 1. Ben Reilly életben marad , helyette a klón Zöld Manó hátába fúródik a röpdeszka hegye, 2,Kaine vissza adja Péteréknek a kis May Parkert , és végül úgy ér véget hogy a motorral új kalandokra indul. Valamint  lehet hogy majd az új Titkos Háború történetbeli  Pókember  is ebből  a világból való . Abból amelyik  ajánlóján a borítóján a házas Parker van Mary Jane- val , és a kis May-el . És az van rá írva  kb ˝Pókember megújítja  a fogadalmát ˝  csak nem a Földön hanem egy másik bolygón játszódik majd. { Kár hogy állítólag ez a sorozat csak kb egy 4 részes mini lesz , ami kapcsolódik az új Titkos Háború történethez .} Én el is neveztem azt a világot 616B-nek vagy Mc 1-nek mert ha nem is pontosan ,de nagy vonalakban megfelelnek az ottani események az Mc2 vonal  történeteinek .Szeretném ha majd 2016-ban a Marvel 55. születésnapján lenne egy kisebb reboot szerű változás . Például néhány esemény törlődne  és  pédául vissza állna a házasságuk , a  kis May Parker élne és virulna és kb olyan  nagyjából 8-10 év körüli kislány volna { Mint a borító képen } Ben Rellyi is él és amolyan  igazi vagy fogadott  unkatestvér szerű  rokona volna Peternek .A kis May-nak pedig amolyan nagybácsi féle rokona . De sajnos ez csak egy rajongó vágyálma marad majd . U.I. Ha mégsem az  alternatív  Klón Szága  világból való a Spider.verse történetben szereplő Ben Relly hanem egy másikból.Akkor is remélem hogy az az alternativ valóság is létezik még  :) Én kiváncsi lennék hogy ott mik történtek amióta Kaine vissza adta a babát, és Ben elbúcsúzott  Parkeréktől  és elment a motorral .Kösz  :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 07. - 20:25:51 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4593 Dátum: 2015. január 19. - 20:12:31 »
Sziasztok!

Próbálom nyomon követni a Spider-Verse-t, de egyszerűen nem megy (vagy időhiány, vagy pedig maga a tudtad, h angol nyelven valahogy nem jön át az az érzés, amit egy magyar Pókinál tapasztalok - pedig nincs gond az angol tudásommal!) Viszont, érdekel a sztori: valaki nem tudná, akár spoilerben összefoglalni, hogy hol tartunk most? :-[
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4594 Dátum: 2015. február 04. - 13:13:36 »
Aha, szóval kezd bejönni a tippem .Kb az történik a Spider-verseben amire számítottam is miután Skarlát Pók\ Kaine Parker megint pókká változott . Gondoltam hogy valami hasonló fog történni  a sorozatban  miután meg csinálták ezt a lépést a Marvelnél . Vagy is  van egy kis előnye  annak , hogy Kaine betegsége kiújult . Na most leshet a  Morlum család mint a nyúl  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4595 Dátum: 2015. február 04. - 13:41:16 »
Aha, szóval kezd bejönni a tippem .Kb az történik a Spider-verseben amire számítottam is miután Skarlát Pók\ Kaine Parker megint pókká változott . Gondoltam hogy valami hasonló fog történni  a sorozatban  miután meg csinálták ezt a lépést a Marvelnél . Vagy is  van egy kis előnye  annak , hogy Kaine betegsége kiújult . Na most leshet a  Morlum család mint a nyúl  ;)

Kaine tombolása csak addig tartott míg Morlun kitépte az egyik lábát és átdöfte a fején. Na meg kinyírta Solus-t,de röviddel utána ő is bevégezte. Story ends!

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4596 Dátum: 2015. február 04. - 18:58:43 »
Számítottam rá hogy neki is annyi lesz a csata végén .Csak reméltem hogy előtte  még Solus-on kívül  még legalább egy-két családtagot magával visz .

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4597 Dátum: 2015. február 04. - 23:33:19 »
A többi Morlun ivadék is egész biztosan bevégzi,de nem lehet mindet egyszerre kiirtani, mert akkor mit fognak hagyni a sztori utolsó részére? :D A nagy ütközet a következő ASM-ben lesz és ott derül ki mely alternatív Pókik maradnak életben. Mondjuk az alkotók már ezt a poént is lelőtték hónapokkal előtte,de tuti van még néhány trükk a tarsolyukban :spidey:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4598 Dátum: 2015. február 05. - 22:08:56 »
 :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4599 Dátum: 2015. február 05. - 22:17:22 »
Gyorsan készülnek ezek a jelmezek. :)