Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689387 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4600 Dátum: 2015. február 05. - 23:58:24 »
Ú! Ez az új Gwen-Pók jelmez?  :oh: Nagyon bejövős!

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4601 Dátum: 2015. február 18. - 21:18:12 »
Na , hogy most lassan vége a Spider- verse   történetnek .  Amit  talán  lehetne Pókemberek  háborúja   vagy a Nagy pók csata  címen is nevezni . Hm szegény pók karakterek még ki sem pihenhetik az egyik harc fáradalmait , már mehetnek egy újabb verekedésre egy másik világra . A  csata világon kb ez lesz a helyzet   Ë egy párhuzamos Marvel univerzum , egy  nemzet ˝    .   Ha jól tudom akkor  nagyjából   20 alternatív  világ vagyis 20 ország lesz . Néhány pókemberöl már tudjuk hogy ki fog ott is harcolni . De....{ kérdés }   lesznek -e  olyan  pók közeli karakterek akik nem rendelkeznek pókerővel  de kapcsolódnak  Peter Parkerhez  pl   Agent Venom   vagyis Flash, a tanítványa Mánia , Dusk , Hornet , Arana, szegény  Mattie  már sajnos nem mert elhunyt .   Anti Venom , Toxin ,stb .Közülük szerepel-e majd vaki a történetben   :nemtudom:  HOPPÁ   ö...izé...  akkor Eddie  az most Toxin vagy AntiVenom    , mert az egyik adat szerint most Eddie Brock  Toxin gazda teste , a másik szerint pedig Anti Venom van rajta , hogy is van ez  ,   ,melyik színbióta  van most   Eddien . :headscratch: Remélem  Vérontó is szerepel és  ott történik vele majd valami  .   . Az Axis változtatásai közül ez az egy nekem nem nagyon jött be .Még hogy egy pszihopata  meg javuljon , sőt hőssé váljon hát... nem nagyon hihető . Tudjuk-e hogy a Hulk változatok közt ott lesz -e  Hulk 2099  , tőle ahogy ki néz a többi karakter frászt fog kapni . Vagy szerepel -e az Ultimate Hulk .Mert akkor érdekes és bizarr történetek is lehetnének .Hisz az Ultimate univerzumbeli  Hulknak  különleges  és egyedi  étkezési  szokásai vannak . Például így   Hulk 2099  összecsap Vérontóval    és  leüti őt a hatalmas karmaival  , az elájul  és kiütve fekszik a képen . Másik kép az Ulti Hulk jön és az mondja  ˝Hulk éhes ˝   Újabb kép Hulk elmegy és azt mondja ˝Hulk jól lakott .  A következő képen csak Vérontó nyoma látszik a fűben , ő pedig eltűnt . És már soha senki sem találkozik vele  többé  :twisted: . Na akkor tudjuk -e hogy hány Pókember lesz és melyek azok ,  és melyik Hulk karakterek lesznek .Van-e olyan oldal ahol a különféle Vasembereket , Hulkokat ,Pókembereket felsorolják , melyik valóságból származnak ,stb KÖSZ . A cimlapok alapján mint pl a  Vasemberesen az Armor Wars felirat van . Vagy a Planet Hulk szerepel és rajtuk több \ sok  Vasember , Thor , tehát lesznek olyan történetek ahol a más világokból származó hasonló karakterek csapnak össze . Vagyis legy Vasemberek háboruja, Hulkok harca, Thor csaták , események is .

« Utoljára szerkesztve: 2015. február 18. - 22:31:00 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4602 Dátum: 2015. február 19. - 12:18:30 »
Bocs hogy megint én jövők ,magam után. Már csak egy rész van hátra a Spider-verse   történetből  elég érdekes fordulat volt. De a búvár sisakos fejű  , nekem egy kicsit mindig gyanús volt   .Nem annyira volt pókellenes mint a többiek , nem is csoda hogy ki közösítette a rokonság. Meg az hogy mesterséges  fém póktestet is használt ,hogy pók szerűbb legyen , és csak egy kevés életerőt vett el mindenkitől , hogy ne legyen komolyabb bajuk. Vagyis  szimpatizált a Pókemberekkel  , gyanússá teszi hogy ő is valaki  aki pók szerű karakter álcázva . Hisz nem véletlen hogy ő is egy pókháló szerűségben pihent . Kiváncsi  vagyok  milyen meglepő fordulat lesz hogy ha le veszi a sisakot  ,és kiderül  ki is ő valóban .

BuB

• Pókfej
« Válasz #4603 Dátum: 2015. július 01. - 09:12:50 »
Ejh, hát ez nagyon furi... főleg ez a "comb csizma"...  :-\
Meg mi a fenének kell neki világítós jel?  :headscratch:  :nemtudom:

Jajhj, és most visszahozzák a Pók mobilt? Minek?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4604 Dátum: 2015. július 01. - 09:43:43 »
Teljes mértékben átérzem a problémádat BuB! Úgy néz ki mint egy 80-as évekből származó concept art, ráadásul túlságosan is retro hatású :roll: A Superior jelmez volt eddig a legmodernebb csak azt sajnos nem süthetik el újra, mert már foglalt. Azzal nincs bajom ha Batman-t csinálnak belőle, mivel a karakternek szerintem jól állna és remekül felrázná a status quo-t,de a Pókmobilt azért hanyagolhatnák...
Párszor el lehet sütni mint poén vagy ilyesmi csak ne legyen belőle rendszer! Ja, és PP-nek sajnos abszolút nem áll jól a szmokingot viselő playboy szerep :hehe:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4605 Dátum: 2015. július 01. - 14:47:49 »
Én is totálisan átérzem a problémátokat annyira hünyünyünyün nyenyenyenye *geekbanter* nyanyanyanya :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4606 Dátum: 2015. július 01. - 15:03:57 »
Nem gondolnám, hogy rendes dolog csúfolódni mások hobbiján, Pádi. Lehet, hogy vannak, akik ugyanígy éreznek az agarakkal szemben, mégsem tolják a képedbe.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4607 Dátum: 2015. július 01. - 20:56:00 »
Szerintem meg tök jól néz ki, tetszik a Romita fej beütés, akár filmen is el tudnám viselni! :)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4608 Dátum: 2015. július 01. - 21:32:59 »
Miért van Parkernek  ázsiai  jellegű arca  :headscratch:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4609 Dátum: 2015. július 02. - 01:12:12 »
Nem gondolnám, hogy rendes dolog csúfolódni mások hobbiján, Pádi. Lehet, hogy vannak, akik ugyanígy éreznek az agarakkal szemben, mégsem tolják a képedbe.  ;)
csak hülyéskedtem
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 02. - 02:01:05 írta Pádi »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4610 Dátum: 2015. július 21. - 14:23:54 »
http://whatculture.com/comics/10-times-spider-man-forced-kill.php/2
egy kis érdekesség pókemberről, amiről talán még nem nagyon volt szó
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4611 Dátum: 2015. július 21. - 16:49:26 »
Kicsit csúsztat, mert azt is megölésnek nevezi, ahol nem kéne, de azért jellemző, hogy ez az "out of character" pillanat 10-ből 3-szor JMS-nél fordult elő.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4612 Dátum: 2015. július 21. - 18:11:54 »
A lényeg szerintem azoknál azon van, hogy bár nem ő adta a végső döfést, mégis jórészt miatta haltak meg, és a lelkiismerete ennek ellenére tiszta maradt.
A Gwen Stacy-s meg pont az ellentéte, amikor nem ő ölte meg, és mégis ő érzett leklkiismeretfurdalást
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4613 Dátum: 2015. július 21. - 18:59:57 »
Viszont, ha elhajolóst is beleszámítottak, akkor a Zöld Manó miért nincs benne? Csak mert feltámadt?  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4614 Dátum: 2015. július 22. - 08:26:34 »
Szerintem már régóta közismert, hogy a Marvelen belül minden olyan karaktert, aki kiesik az élet hagyományos definiálásán nyugodtan megölhetnek a jófiúk is. Vagyis embert azt nem, de elő halottat, vámpírt (akiket amúgy más történetekben meg lehet menteni), ufót, szörnyet, robotba épített emberi öntudatot, akármit teljes lelki nyugalommal darabokra lehet tépni.
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 22. - 08:41:16 írta Todd »

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4615 Dátum: 2015. július 24. - 14:08:14 »
Szerintem már régóta közismert, hogy a Marvelen belül minden olyan karaktert, aki kiesik az élet hagyományos definiálásán nyugodtan megölhetnek a jófiúk is. Vagyis embert azt nem, de elő halottat, vámpírt (akiket amúgy más történetekben meg lehet menteni), ufót, szörnyet, robotba épített emberi öntudatot, akármit teljes lelki nyugalommal darabokra lehet tépni.

Ezt a gondolatot én is felvetettem tavaly Arrow miatt :).

Todd

• Pókfej
« Válasz #4616 Dátum: 2015. július 24. - 14:15:37 »
Sok széria betegsége ez.
A Devil May Cry animében is amikor egyáltalán nem indokolta a történet akkor is minden rossz fiúról kiderült, hogy igazából démon, és akkor már Dante nyugodtan megölhette.
Ez volt a DMC 3 és 4 között, és amikor kijött a 4 és a nyitó jelenetében ugyanaz a Dante halomra ölt egy csapat embert kérdezés nélkül, tudtam, hogy szerencsére semmi köze a sorozathoz. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 24. - 14:37:13 írta Todd »

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4617 Dátum: 2015. július 24. - 14:35:05 »
Sok széria betegsége ez.
A Devil May Cry animében is amikor egyáltalán nem indokolta a történet akkor is minden rossz fiúról kiderült, hogy igazából démon, és akkor már Dante nyugodtan megölhette.
Ez volt a DMC 3 és 4 között, és amikor kijött a 4 és a nyit jelenetében ugyanaz a Dante halomra ölt egy csapat embert kérdezés nélkül, tudtam, hogy szerencsére semmi köze a sorozathoz. :D

Pedig az animék általában jól hozzák az ilyesmit, de az tényleg egy rosszul sikerült dolog volt :).
Amúgy jó lenne az Amerikai képregényekben is több árnyalat, mint az általad említett DMC4-ben, amiben egy fanatikus vallási szekta angyalokat alkotott, akik még rosszabbak voltak, mint a démonok :).

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4618 Dátum: 2015. augusztus 26. - 14:00:30 »
Sziasztok!

Ha van jelenleg egy Miles Morales: The Ultimate Spider-Man képregény rendelésem a http://subscriptions.marvel.com/ oldalon, és jelenleg a Secret Wars: Ultimate End füzeteket kapom ezen a rendelésen, ha megújítom az oldalon a jelenlegi rendelésemet, akkor folytatásként a következő 12 számot az újonnan induló szintén Miles Morales-es " Spider-Man " című füzetből fogom kapni?
Ahogy néztem a lapon a címeket nincs még fent az új sorozat.

Név szerint erről a sorozatról lenne szó:
SD. EJC.

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4619 Dátum: 2015. augusztus 26. - 14:08:40 »
Hi!

Sajnos biztosat én sem tudok mondani, de valószínűleg igen, ezt a sorozatot fogod kapni, amikor elindul. Elég okosan csinálják ezt a Marvelnél.
Egyébként a Subscriptions oldalon valahol van ügyfélszolgálat elérés. Ők tuti meg tudják mondani mi a helyzet. Egész hatékonyan dolgoznak, én 10 perc alatt minden kérdésemre választ kaptam. (Ha jól emlékszem egy chat ablakba dob egy ügyfélszolgálatossal, és kérdezősködhetsz, de rég volt már, lehet, hogy keverem valami mással).
"Shhhh. My common sense is tingling."