Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 641851 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re: Spider-Man
« Válasz #980 Dátum: 2008. Június 08. - 00:14:03 »
hát igazából pókiról én is sok mindent tudok.. monjuk a régi történetek zömét nem annyira ismerem, de bármire nyitott vagyok, minden szavadra kíváncsi vagyok, mondd hogy okulhassak :D  :hehe: :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #981 Dátum: 2008. Június 08. - 09:21:27 »
Nekem van egy kérdésem: Hogy lehet, hogy ha egyszer a Lény túljutott azon, milyen külsőt kapott, Johnny Storm is képes felelősségteljesen viselkedni, Steve Rogers is a halála előtt már nem nosztalgiázott folyton 1940-ről, Amazon megtanulta kordában tartania vad Hulkot, a Hulk képes lett értelmes összetett mondatok kimondására... szóval ha mindenki képes volt 40-45 év alatt vmi stabil fejlődést mutatni, akkor Peter Parkernél miért kell még mindig a 30 éve halott barátnőjéről szóló sirámait hallgatnunk 2008-ban is, miközben folyton azon nyavalyog, hogy mit miért szúrt el? És most ez BND-n kívül, mert előtte is pont ugyanilyen volt még mindig.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #982 Dátum: 2008. Június 08. - 10:26:46 »
Álmatlan éjszakákon én is szoktam ilyesmin töprengeni, de én sem jutok épkézláb megoldásra. Ha minden rosszat megnézünk ami Pókemberrel történt, én a helyében inkább az élve eltemetésen és a bolondokházába záráson merengenék.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #983 Dátum: 2008. Június 08. - 11:11:23 »
Ilyen erővel azért Rozsinak is folyton vinnyognia kellene, hisz ő vagy hatszor annyi szerelmét temette el...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #984 Dátum: 2008. Június 08. - 14:34:14 »
Azzal nem vagytok tisztában, hogy az Amazing 121 nem pusztán Pókember életében volt meghatározó esemény, hanem képregénytörténelmi szempontból is. Azelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy szuperhősnek fiatalon meghaljon ilyen közeli hozzátartozója. Gwen halála nem csak Pókembert rázta meg, hanem mérföldkő volt a modern képregények fejlődésében.
Kizárólag Pókemberre vetítve pedig annyi az egész, hogy a karakter mindig is arról volt ismert, és azért volt népszerű, mert életszerű volt, vagy emberközeli. Márpedig ha bárki jól belegondol (és nem mozifilmes élményekre támaszkodik), egy legnagyobb szerelem elvesztése önmagában is maradandó nyomokat hagy az emberben, főleg, ha nem vége lett a kapcsolatnak, hanem meghalt a barátnő. Ehhez jön még, hogy miatta halt meg, plusz Peter Parker különösen erős lelkiismerete, és eljutunk odáig, hogy tulajdonképpen meglepő, mennyire keveset gondol rá, és bánkódik miatta (!).

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #985 Dátum: 2008. Június 12. - 00:08:06 »
Elég gyorsan visszaesett az Amazing színvonala, a mostani szám megint rossz volt. Pedig a múlt heti után már kezdtem reménykedni. :drying: És most először olvastam el a BND levelezési rovatát, kár volt. Tényleg úgy van, ahogy talgaby mondja, csak magukat fényezik benne.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #986 Dátum: 2008. Június 12. - 10:06:22 »
Itt ülök a melóhelyen, és Anna aki volt szíves behozni egy csésze tejeskávét nem érti hogy miért ráz a hideg. Hát nem az ügyfél miatt akit korábban ügyintéztem, hanem azért mert elolvastam az új ASM-et. Igazad van Zozi, ez most megint mélyrepülés. A levelezési rovatot mindig átfutom, és ha nem támad broáfom miatta, már elfogadhatónak értékelem, de ilyen ritkán van.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #987 Dátum: 2008. Június 12. - 10:09:32 »
Inkább a múltkori számról beszéljünk, az jobb volt. :) Neked is feltűnt az utolsó oldalon az "MJ's Stuff" feliratú doboz?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #988 Dátum: 2008. Június 12. - 10:11:39 »
Huh, ez az ASM most tényleg elég vegyes lett. Végre normális rajzok, sőt, kifejezetten szép lett (az irtó ronda minőségű szken ellenére), az üldözés is egész dinamikus, de gyakorlatilag nem szól semmiről, az elején lévő beszélgetés az egyetlen komolyabb előrelendítő dolog - bár bevallom, a Buki családi jelenete hangulatos lett. Viszont egy ilyen totál semmi történetre nem tudom, minek kell legalább két szám, talán nagyon tényleg nem bánnám, ha abban folytatódna, amivel vicceltek.
Viszont furamód nem is a sztori a legnagyobb gáz - hiába illik inkább egy 24 évvel ezelőtti átvezető Spectacularba, mintsem egy Pók-főcímbe - hanem a körítés. Most tényleg az a vicces, hogy a szerkesztőség kitalál egy figurát és úgy tesznek, mintha régen szerepelt volna, csak nem tudják, hol? Ennél Bendis jobb poénokat írna nekik. Bennet is teljes három hét alatt a félhülye főnökből átment a NY-i média Antikrisztusába, most már tényleg azt várom, mikor derül ki, milyen szuperbűnözőként tevékenykedik, esetleg mikor jön be egy szuperklisés maffiakapcsolat.
A levrov, akármilyen fura, annyira most nem vészes. Wacker iszonyat visszavett az ön-seggnyalásból, szerintem fűnöki szinten szóltak már rá, hogy kicsot fogja már vissza magát. Loeb levele egyértelműen marketingfogás, de a másik levél végre egy normális rajongói iromány, és a válasz is korrekt rá. A múlt heti sokkal rémesebb volt.
Molly Lazer távozását sajnálom, elég kevés a női szerkesztő a Marvelnél, de számomra többnyire elég kedves címeken dolgoznak. Bár Nicole Boose ebből a szempontból még nagyobb kedvencem (és a levrovokba írt szösszenetei alapján neki sem hétköznapi humorérzéke van :D).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #989 Dátum: 2008. Június 12. - 10:16:16 »
Inkább a múltkori számról beszéljünk, az jobb volt. :) Neked is feltűnt az utolsó oldalon az "MJ's Stuff" feliratú doboz?

Még szép hogy fel. Kicsit meg is örültem, hogy nincs még veszve minden, aztán belegondoltam, hogy:
 - csak egy kedveskedő, de egyben szemét húzás-e a készítőktől, és később semmi jelentése nem lesz,
 - határozott céllel tették oda, és esetleg arra utalnának, hogy a OMD és BND ellenére mégis van-volt -lesz kapcsolat Peter és MJ között,
 - vagy egy teljesen más tartalmú, és emiatt kétértelmű felirat kapcsán tépjük magunkat mint bolond a sz@ros gatyát

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #990 Dátum: 2008. Június 12. - 10:29:09 »
- határozott céllel tették oda, és esetleg arra utalnának, hogy a OMD és BND ellenére mégis van-volt -lesz kapcsolat Peter és MJ között
Végülis, ha régen együtt voltak, akkor akár meg is tarthatta pár cuccát, például ajándékokat tőle. Én arra vagyok már nagyon kíváncsi, mikor tudjuk meg, hogy miért szakítottak, és hogy mi volt a OMD utolsó számában annak a haragos nézésnek az oka MJ-től.
Idézet
tépjük magunkat mint bolond a sz@ros gatyát
Na, ezt még nem hallottam soha. :lol: Vizuális típus vagyok... :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #991 Dátum: 2008. Június 12. - 10:40:07 »
Én is vizuális vagyok, néha saját magamtól is kiráz a hideg.  ;D Mivel az egész ASM-es csesztetést arra akarják kihozni, hogy Peter-nek eszébe kell jusson az előző élete MJ-vel, legalább valami konkrét dologgal szolgálhatnának a készítők ne ilyen kétértelmű utalásokkal. Ha bármi konkrétat kapnék az agyévrzésen kívül amíg a képregényt olvasom, sokkal bizakodóbb lehetnék.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #992 Dátum: 2008. Június 12. - 10:47:13 »
Hát a múltkori szám elég konkrét volt, bár csak a másik oldalról. Viszont már én éreztem magam kínosan, amiért a borítóra rátették az "amazing simmilarities"-t...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #993 Dátum: 2008. Június 12. - 10:54:02 »
Nagyon messze van még a vége.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #994 Dátum: 2008. Június 13. - 10:30:16 »
Hmmm...lehet, hogy benem van a hiba, de nekem az az új ASM kifejezetten tetszett. Hangulatos sztori, jó rajzok és a végén az Ultimate Wolverine vs Hulkos poén is nagyon nagy volt! :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #995 Dátum: 2008. Június 13. - 11:56:31 »
Az a poén nekem is tetszett. A "Prison's really taken its toll on you, Dan..."-nél be kell valljam, a székről is majdnem leestem, de ezeket leszámítva nem volt semmi, ami tetszett volna ebben a számban. Összesen egy (!) oldal van, ami a történeten is lendít valamit, ez pedig az első.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #996 Dátum: 2008. Június 13. - 12:33:23 »
Alapjában véve hányas számról beszéltek? Nekem most jött postán a 562.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #997 Dátum: 2008. Június 13. - 12:45:28 »
Alapjában véve arról. Egyébként te mennyit olvastál már a BND-ből?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #998 Dátum: 2008. Június 13. - 12:51:42 »
Ilyen gyorsan megkaptad az 562-es számot? Akkor még gyorsabb is így előfizetni a képregényre, még a magyar postánál is gyorsabb.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #999 Dátum: 2008. Június 13. - 12:55:34 »
Hamarosan majd mi fogjuk kérdezgetni az SI kapcsán kaine-től, hogy "De mi van Pókemberrel?!" :lol: