Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 691934 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re: Spider-Man
« Válasz #1140 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:31:36 »
Idézet
Ha valakinek, akkor Venomnak emlékeznie kellene Peterre, de nuku, nyista.
Ezt már rég megmagyarázták. Nekem az nem tiszta, hogy Peter mit gondol, Venom miért nem emlékszik rá.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1141 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:39:34 »
Talán Peter is elfelejtette, hogy ő a Pókember.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1142 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:47:36 »
Slott nagyon jól összerakta ezt a sztorit, az utolsó két oldalt leszámítva talán ez volt az utóbbi pár év egyik legjobb Pók-füzete. És SLott még az OMD-nek is beszólt. :D Wacker viszont megint kezd nagyon idegesítővé válni a levrovban, és megint képtelen volt beismerni, hogy tévedtek (de legalább nagyon helyesen Quesadára fogta ;D).

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1143 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:57:39 »
Idézet
Slott nagyon jól összerakta ezt a sztorit, az utolsó két oldalt leszámítva talán ez volt az utóbbi pár év egyik legjobb Pók-füzete.
Olórin is ezt írta az előző számról. De szerintem az utóbbi évek legjobbjainak a közelében sincs. Megfertőzte az agyatok képregényközpontját a BND, most már az átlagos Pók-sztorikat is jónak látjátok. Csak tudja Quesada, mit csinál.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1144 Dátum: 2008. augusztus 28. - 16:51:17 »
Nem, tényleg így van. Osborn és a Mennydörgők is teljesen korrektek, a helyzetének kihasználása pazr, ahogy a kormányzati jogait Pókember ellen fordítja, a politikai rész végre csendesen meghúzódik, de végig érződik, és a Mr. Negative szál se abból áll, hogy ott áll és sejtelesen mosolyog, mert ő az öltönyös főgonosz, hanem komoly időt tölt a kamera előtt is. A rémes Anti-Venom húzást leszámítva ez most egy tényleg jó történet, rajzok ide vagy oda. Lassan tényleg Slott lesz az egyetlen, akiben lehet még bízni. És a kérdésemre, hogy a Harry-Osborn kapcsolatot miért nem használták fel a politikai szálban, is megoldották, mégpedig ügyesen. Így kellett volna írni az előző huszonakárhányat is, tized ennyire rémes nem lenne. Viszont még ott a következő rész, ami félek, hogy egy unalmas Venom/Anti-Venom bunyó lesz. Vicces, de az anti-venomos történetben eddig pont ez a venomisdi a leggyengébb elem.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1145 Dátum: 2008. augusztus 28. - 16:55:30 »
Persze, de azért az utóbbi évek legjobb történetének titulálni erős túlzás. Ha a Venomos szálat figyelmen kívül hagyjuk, akkor egész korrekt, de a legjobbak közé túlzás sorolni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1146 Dátum: 2008. augusztus 28. - 18:35:08 »
Pedig én komolyan nem tudok jobbat. Az FNSM-ben volt 3-4 remek, de azok könnyű limonádék voltak, egy tényleg másodlagos sorozatba valóak. A Sensationalben meg talán a Feral, de azt se éreztem ennyire összerakottnak. Előtte meg az MKSM-ben végleg nem jut eszembe hasonló karakterkezelés, pedig az is egy jó sorozat volt. ASM-en meg  alegutolsó jó talán a Mr. Parker Goes to Washington, de az ennél gyengébb, előtte meg... talán a BA-s sztori. De annak is már vagy három vagy négy éve.
: 2008. Augusztus 28. - 17:56:45
Tudom, hogy össze lesz vonva, de...
zozi, megnyugtatlak, szerencsére nem kell még aggódnunk amiatt, hogy a Marvel megtanult ismét jó Pök-történeteket kiadni. A Secret Invasion tie-int most olvastam. Nos, próbálok az emlékeim közt kutatni, hogy mi volt az a képregény, amire azt mondanám, hogy ennél is rosszabb, olvashatatlanabb, szörnyűségesebb volt, de egyszerűen nem jut eszembe semmi. A Gah Lak Tus trilógia egy mestermű. Az Ultimate Power a képregényírás csúcsa. Az Order egy Eisnerre érdemes alkotás mellette. ANnyira rettenetes az egész, hogy nem tudom szavakba önteni. Egy csimpánzt leültetnénk egy billentyűzet elé, az is olvashatóbb forgatókönyvet írt volna. És ezt nem egy huszadrangú beugró követte el, hanem a Ms. Marvel a hamvaiból feltámasztó Brian Reed személyesen. De mégis, 22 oldalban sikerült Marc Gugenheim tucatnyi történeteit hirtelen a szívemnek kedves, élvezetes olvasmányokká tennie. Már szinte nosztalgikusan tekintek emellett Menace-re. És Freakre. És a Young X-Menre. Könnybe lábad a szemem, ha a Salvation Run jut eszembe, pedig annál rémesebbet még nem olvastam a DC-nél. Egyszerűen sokkol ez a füzet.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1147 Dátum: 2008. augusztus 28. - 19:15:17 »
Hát tényleg minősíthetetlen lett, az biztos. És te melyik résznél érezted azt, hogy ma kár volt felkelned? Én akkor kezdtem el ezen gondolkozni, mikor az a dagadt nő felállt az asztalra.
Idézet
Egy csimpánzt leültetnénk egy billentyűzet elé, az is olvashatóbb forgatókönyvet írt volna
Mint Betty Brant a DB címlapjára? Az tanulságos olvasmány volt. :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1148 Dátum: 2008. augusztus 28. - 20:05:55 »
Én már kis híján a legelső oldalnál, amikor - khmkhm - "viccesen" bemutatták a karaktereket, és kaptunk egy jó kis spalsh page-et, ami egy What The--?!-ben jól mutat, de itt inkább egy szánalmas poénpróba volt csak, a hetvenes évek vígjátékainak hangulatában. Egyébként végleg a kávéházi beszélgetésnél adtam fel, ennél még Bendis is értelmesebb dialógusokat ír négy személyre. A dagadt nőnél már kínomban röhögtem, és ha ezért még pénzt is adtam volna a tengerentúlon, valószínűleg kerestem volna egy kötelet, hogy aki ilyen hülye volt, az nem érdemli meg az életet sem. Komolyan, ekkora trauma képregényolvasástól még nem ért, mint amilyen színvonalat ez képvisel.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1149 Dátum: 2008. szeptember 14. - 11:22:38 »
Ez elég érdekes, mégha csak beleolvas is az ember. Az angolul nem tudóktól ezúton is bocsesz.

http://www.comicon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=36;t=007464

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1150 Dátum: 2008. szeptember 15. - 16:10:46 »
Semmi gond Ben, legalább a kép jó ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1151 Dátum: 2008. szeptember 15. - 16:16:31 »
Azért a hozzászólásokat olvasva, ott sincsenek nagyon elszállva az egész BND-től:

Sorry Marvel, but you killed Spider-Man when he took that deal with Mephisto. And you killed my interest in the character as well. Maybe that's why there haven't been any leaks from these "Spider Summits". The people that would have dug for the info just don't care about the character anymore.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1152 Dátum: 2008. szeptember 15. - 16:25:36 »
Nagyon elgondolkodtató, azért is linkeltem. Nemcsak nekem van már ki a mamuszom az egésszel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1153 Dátum: 2008. szeptember 18. - 18:59:51 »
Jaj, láttátok már az új Skorpiót? Most mondjátok azt, hogy nem gyönyörű. Istenem, van még olyan karakter, akit nem lehet tovább süllyeszteni?  :roll:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1154 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:06:39 »
Ezalatt az újvilági skorpiót érted?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1155 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:09:08 »
Nem, akkor másik topikba írtam volna. Én a héten amerikában megjelent Pókemberben lévő új Skorpióra gondoltam. ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1156 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:15:50 »
Nagyon pocsékul néz ki?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1157 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:17:26 »
Mivel Romita Jr rajzolta, gondolhatod hogy elég béna. Épp azon gondolkoztam, hogy vajon egy másik rajzolóval hogyan nézhetne ki, de így most nagyon béna. :drying:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1158 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:18:37 »
Ja, épp most olvastam el az előző két számot (ez azért jól jellemzi a történetek minőségét az utóbbi időben... egy éve ilyenkor ki nem bírtam volna, hogy ne olvassam el az aktuális ASM-et, most meg kettő is összejött). Egy nagy sóhaj volt az új Skorpióra a reakcióm. Nem csak a külsejével van a baj (kinézhetne bármilyen jól a szerencsétlen, John Romita Jr. mester rajzolja, ha nem lenne kiszínezve, azt hinném, ez a végleges kép vázlatának előzetes tervezete, kapkodva megrajzolva), hanem maga az ötlet. :clap:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1159 Dátum: 2008. szeptember 18. - 19:20:10 »
Már a szöveg is gyatra volt mellette, Brand New Scorpion. Most már komolyan elfelejthetnék ezeket a szavakat ilyen összetételben.
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 18. - 19:24:35 írta Sepi »