Pedig én komolyan nem tudok jobbat. Az FNSM-ben volt 3-4 remek, de azok könnyű limonádék voltak, egy tényleg másodlagos sorozatba valóak. A Sensationalben meg talán a Feral, de azt se éreztem ennyire összerakottnak. Előtte meg az MKSM-ben végleg nem jut eszembe hasonló karakterkezelés, pedig az is egy jó sorozat volt. ASM-en meg alegutolsó jó talán a Mr. Parker Goes to Washington, de az ennél gyengébb, előtte meg... talán a BA-s sztori. De annak is már vagy három vagy négy éve.
: 2008. Augusztus 28. - 17:56:45
Tudom, hogy össze lesz vonva, de...
zozi, megnyugtatlak, szerencsére nem kell még aggódnunk amiatt, hogy a Marvel megtanult ismét jó Pök-történeteket kiadni. A Secret Invasion tie-int most olvastam. Nos, próbálok az emlékeim közt kutatni, hogy mi volt az a képregény, amire azt mondanám, hogy ennél is rosszabb, olvashatatlanabb, szörnyűségesebb volt, de egyszerűen nem jut eszembe semmi. A Gah Lak Tus trilógia egy mestermű. Az Ultimate Power a képregényírás csúcsa. Az Order egy Eisnerre érdemes alkotás mellette. ANnyira rettenetes az egész, hogy nem tudom szavakba önteni. Egy csimpánzt leültetnénk egy billentyűzet elé, az is olvashatóbb forgatókönyvet írt volna. És ezt nem egy huszadrangú beugró követte el, hanem a Ms. Marvel a hamvaiból feltámasztó Brian Reed személyesen. De mégis, 22 oldalban sikerült Marc Gugenheim tucatnyi történeteit hirtelen a szívemnek kedves, élvezetes olvasmányokká tennie. Már szinte nosztalgikusan tekintek emellett Menace-re. És Freakre. És a Young X-Menre. Könnybe lábad a szemem, ha a Salvation Run jut eszembe, pedig annál rémesebbet még nem olvastam a DC-nél. Egyszerűen sokkol ez a füzet.