Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 636412 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #1180 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 12:27:03 »
Azért nem pontos, mert előtte is volt két másik Pókember-cím, vagyis ugyanolyan gyakran jelent meg, mint most. Igaz, azok gyengébben mentek, de talán az össz eladott szám ennek a közelében volt. A jelenlegi szerkesztés pedig rémálom lehet. Képzeld el, hogy az egyik csapat írója beteg lesz. Hirtelen be kell ugrania valakinek, akinek fogalma sincs arról, mi történt az elmúlt 80 számban. Persze, elérték, amit akartak, úgyhogy lehet, ez sem lesz visszatartó erő.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1181 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 16:42:15 »
Adventures never!  :twisted:
Na, ezzel én is így vagyok.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1182 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 19:17:02 »
Kössz Kaine a választ. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1183 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 19:56:44 »
Sőt, szerintem ha összeadjuk a címek összpéldányszámot meghaladja a mostani eladásokat azért. Plusz egy ilyen nagy horderejű esemény után látványosan megcsappant a vevőszám.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1184 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 22:40:57 »
Nem lenne gond, ha az egyik író kidőlne, mert abban biztos vagyok, hogy a szerkesztőségi üléseken általában 2-3 hónapra előre mindig megbeszélik, mi legyen, plusz ne feledjük, hogy jelenleg a Marvelnél amit kiadnak, az többnyire 1-3 hónapja teljesen készen van, csak nyomdába kellett adni. #600-ig meg igen, teljesen biztosan marad a mostani rendszer, ahhoz már 40e alá kéne menni, hogy bármit változtassanak, és akkor is inkább tartalmi trükkökkel próbálkoznának.
Idézet
Adventures never!
Ahhoz képest, hogy (ha jól hallom a híreket) az USM emellett (mit már kiadnak magyarul) ez az egyetlen értelmes Pók-füzet (ami már 3 és fél éve jobb, mint bármi a 616-ból), elég vehemensen ellenzed...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1185 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 23:27:51 »
Már a szöveg is gyatra volt mellette, Brand New Scorpion. Most már komolyan elfelejthetnék ezeket a szavakat ilyen összetételben.

pedig sajna még nem felejtik.
Most az amazing spider-girl is ilyen alcímmel jött ki, hogy "brand new May"
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1186 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 23:35:16 »
Nem lenne gond, ha az egyik író kidőlne, mert abban biztos vagyok, hogy a szerkesztőségi üléseken általában 2-3 hónapra előre mindig megbeszélik, mi legyen, plusz ne feledjük, hogy jelenleg a Marvelnél amit kiadnak, az többnyire 1-3 hónapja teljesen készen van,
Ez igaz, de ezzel együtt akkor az is, hogy ha most esne ki egy író, az nyilván nem a következő havi megjelenés borítaná, hanem a 7 hónappal későbbit.  ;)
Idézet
Ahhoz képest, hogy (ha jól hallom a híreket) az USM emellett (mit már kiadnak magyarul) ez az egyetlen értelmes Pók-füzet (ami már 3 és fél éve jobb, mint bármi a 616-ból), elég vehemensen ellenzed...
Ne feledjük, hogy ez a te véleményed. Szerintem nem jobb, és ott van még további 70 000 olvasó, akik szerint szintén nem jobb.  :nezze: Ez azért csak mond valamit.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1187 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 09:49:19 »
A xar finom, egészséges és tápláló, elvégre 1 milliárd ganajtúró mégsem tévedhet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1188 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 11:49:56 »
Idézet
Most az amazing spider-girl is ilyen alcímmel jött ki, hogy "brand new May"
Az mondjuk egy poén akar lenni, és tényleg sok köze van a sztorihoz. May kapott magának egy teljesen saját klón-sagát. ;D
Idézet
Ne feledjük, hogy ez a te véleményed. Szerintem nem jobb, és ott van még további 70 000 olvasó, akik szerint szintén nem jobb.
Persze, és ez esetben az FNSM meg harmadolyan jó se volt, mint a Civil War és a Back in Black, JMS abszolút mélypontja az Amazingen. Meg a jelenleg egyik legstabilabban megbízható ongoing, a Nova v4 negyedolyan jó sincs, mint az  arettenet, amit ASM néven adnak ki. Ha a lista alapján válogatnál, Loeb-ös Hulkokat kéne jövőre megjelentetned...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 15:28:48 »
Jaj, ez a sarkítás mindig. Éppen olyan jól tudod, mint én, hogyan értettem, csak jól esik szőrözni.  :roll: Hanyadik éve megy az Adventures? 3? 4? Ha annyira jó lenne, azért biztos többen vennék 5000-nél! Ha olyan jó lenne, csak neten, meg élőszóban jobban terjedne, és többen is megpróbálkoznának vele.
Nem utolsó sorban, kiadóként - és ezt neked éppen úgy kellene tudnod - kit izgat, hogy mennyire jó, ha egyszer a kutya se veszi? Akkor legfeljebb sajnálom, hogy nem lehetséges kiadni, pedig jó (lásd Captain Marvel), de hülye azért nem vagyok! Örülök, ha az Amazing - ami 70-100 000 példányban fogyott odakinn - visszahozza nekem az árát csak, majd biztosan beleugrok egy olyanba, amire egész Amerikában is csak 5000-ren hajlandóak pénzt adni.  :roll:
Ben: azért mert van valami, amit én nem szeretek, de néhány milliárdan szeretik, akkor nem biztos, hogy bennük van a hiba!

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1190 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 15:46:40 »
Szerintem olyan képregényeket kell kiadni itthon, amit Amerikában is rengetegen vesznek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1191 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 15:49:15 »
Hú akkor nagyon meglepődnél. De mi is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1192 Dátum: 2008. Szeptember 20. - 15:59:54 »
Egy képregénykiadásnál nem lehet kizárólagos szempont se az eladás, se az, hogy valami mennyire jó. Valahol félúton kell találkozni. Ha véletlenül a kettő egybeesik, akkor beszélhetünk mázliról, vagy jó választásról. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1193 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 20:43:57 »
Én is elolvastam a NWTD 5. részét és oké, a Skorpi a végén gáz volt, de a többi rész szerintem nem volt rossz. Már az előző résszel se volt semmi bajom, csak a 3. lett valami iszonyú béna. Jó ötlet az új Venom képessége és hatása Pókemberre, Norman fényképezős ötlete, Pókunk ellenlépése erre, szóval összességében ez a sztori tetszik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1194 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 21:49:52 »
Történetileg rendben van, az egyetlen gyenge pont, hogy ha nem lebegne ez a "senki se tudhatja ki Pókember" ukáz a fejük felett, akkor egy retardált is rájött volna a kamerából, hogy Peter a Pókember, így meg kissé felröhögtem, amikor Norman szájába egy eléggé hülyén hangzó, erőltetett magyarázatot adtak. Azt leszámítva az első komolyan jónak ígérkező történet a réges-régi maja istenes/hóviharos szám óta.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1195 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:27:21 »
Huh nem tudom pontosan hol tárgyaljátok, de olvastam a főoldalon ezt a pókember- bucimacit ;) szerintem annyira nem rossz a gyerekek is olvashatják legalább és rászoktatja öket a képregényekre... én horvátban vettem ebből 1 et. ott 500 Ft volt és nem adtak játékot mellé ( ajándékot) ha valaki kíváncsi rá elviszem börzére  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1196 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:30:49 »
A Kiadók Next-ben tárgyaljuk és ha elhozod a börzére evakuálni kell az iskolát.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1197 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:42:23 »
ok megnézem ott, bár nem teljesen értem miért  :twisted: :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1198 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:45:33 »
Mert visítok.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1199 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 14:26:45 »
Egy huszonnégy éves srác, aki hasonlít Néma Bobra, és vísít? Hümm, érdekes. :hehe: