Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 691454 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Spider-Man
« Válasz #2060 Dátum: 2009. október 25. - 15:49:11 »
Hát, én elég kitartó ember vagyok, de most elértem arra a pontra, hogy abbahagytam az ASM olvasását, mert ez egyszerűen kibírhatatlanul rossz. A 600. számnál pedig még elkezdtem reménykedni, mert az tetszett, de Van Lente elnyújtott, unalmas Kaméleon-története és Kelly kritikán aluli Macsis sztorija után amikor megláttam a borítón a #608-on Guggenheim nevét, úgy döntöttem, mégis ennyi volt. Pókember már nem szerepel, a magánéleti szálnál görcsösen erőltetik a Stan Lee-féle szappanoperás szálat, ami senkinek sem megy, és az egyetlen jó ötletet, amikor összehozták Petert Michelle-lel, a mostani szobatársával kemény két szám után visszaírták az alapállapotra, beláttam, hogy itt se lesz semmi előrehaladás, random módon behajigálnak egy rakás szereplőt egy helyre, és reménykednek, hogy a helyzetkomikum majd valahogy megoldja, de még az sem.
De legalább ismét kihúzhattam havi három füzetet a listámról.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2061 Dátum: 2009. október 25. - 17:58:30 »
Érdekes, számomra épp az volt az erőltetett, hogy Michelle és Peter összejöttek.  ;) Annyira kiszámítható volt, hogy csak na. Utáljuk egymást, meg tudnánk fojtani a másikat egy kanál vízben, de aztán csak összejövünk... ugyan már.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2062 Dátum: 2009. október 25. - 23:08:33 »
Pedig én simán elnéztem volna, hogy Kaméleon kavarása nélkül miként alakul a helyzet kettejük között.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2063 Dátum: 2009. november 05. - 17:23:58 »
Talgaby, kár volt abbahagynod az ASM olvasását. Ez a mostani rész már annyira borzalmasan kaki volt, hogy az már jó. :) Ekkora egy katyvasz marhaságot...
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2064 Dátum: 2009. november 05. - 18:31:34 »
Figyelj, én már lassan ott tartok, hogy beépített Guggenheim-riasztóm van. Meglátom a nevét és még a szkenbe sem lapozok bele.
Amúgy csak a sors fintora, hogy a klón-sztorik felelevenítése lesz egy nagy katyvasz?

Áh, erről jut eszembe: Ha valaki nem nézné az Atop the 4th Wallt, itt egy kellemes kis videó a klón-sztorik egyik fejezetéről:
http://at4w.blip.tv/file/2770301/

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2065 Dátum: 2009. november 05. - 18:36:38 »
Nem, Guggenheim eddig csak simán szarul írt, de most már annyira szarul, hogy az már vicces. :) Túllépett a "bad movie" szinten:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2067 Dátum: 2009. november 27. - 18:33:01 »
2010 februárjától lehet kapni. A Marvelnél az ára  34.99 dolcsi, és ezek vannak benne
AMAZING SPIDER-MAN (1962) #394;
SPECTACULAR SPIDER-MAN (1976) #217;
SPIDER-MAN (1990) #51-53;
SPIDER-MAN UNLIMITED (1993) #7;
WEB OF SPIDER-MAN #117-119
SPIDER-MAN: THE LOST YEARS #0-3.
És? Mikor adod ki Tomi?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2068 Dátum: 2009. november 27. - 18:39:53 »
Vagyis alapból az
Erő és Felelősség 1-4
Lost Years mini 1-3 és a 0. rész
Back from the Edge 1-4
Unlimited 7

Vagyis elég részletesen kiadnak minden részt, főleg, hogy beleteszik a kapcsolódó 1-2 oldalas előjátékokat is.

A Panini azt mondta, hogy azért, mert valami megjelenik TPB-ben, még nem azt jelenti, hogy nekik is meglesz digitálisan, úgyhogy nem tudom. Ha azt mondják, hogy megvan, máris.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2069 Dátum: 2009. november 27. - 18:55:26 »
Nézegettem a Panini 2010-re tervezett megjelenéseit, de ez nem szerepel köztük.
http://www.buzzcomics.net/showthread.php?t=32797

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2070 Dátum: 2009. november 27. - 19:41:03 »
Ben, majdnem megkérdeztem megveszed-e, de aztán rájöttem, hogy neked úgy is meg vannak... :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2071 Dátum: 2009. november 27. - 20:24:59 »
Ez nálunk, klónoknál nem számít semmit, én is meg fogom venni. Megvettem volna a francia nagyot is, de azt (most már szerencsére) nem sikerült felhajtanom. Alighanem a franciák miatt adták ki Amerikában is. Ha már ők digitalizálták, nekik annyival kevesebbe került a kinyomtatása.

Ben: honnan találsz te ilyen oldalakat?  :headscratch: :D Azért nem gyenge, hogy kiadnak egy Starman omnibust. Ők azért sem adják ki, mert náluk már megjelent ez füzetesben, a klasszik sorozatuk meg azt hiszem véget ért.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2072 Dátum: 2009. november 27. - 21:45:44 »
A Robinson-féle Starmant általában az egyik, ha nem a legjobb, kommersz szuperhősös sorozatnak tartják, jobbnak, mint Ellis, Morrioson, Moore munkáit. Nagyon régóta be van már tervezve a beszerzése nekem.
Amúgy 35 dolláros tpb, elmennek a k*a anyjukba ezek is, DC-nél egy ölésre alkalmas hc kerül ennyibe, nem egy dupla vastag puhafedeles.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2073 Dátum: 2009. november 27. - 21:48:28 »
A Panini azt mondta, hogy azért, mert valami megjelenik TPB-ben, még nem azt jelenti, hogy nekik is meglesz digitálisan, úgyhogy nem tudom. Ha azt mondják, hogy megvan, máris.  :D
Ja, persze. Lusta olaszok, szarnak mindenre.  :drying: Egyszerűbb nekik ezt mondani, mint utánanézni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2074 Dátum: 2009. november 27. - 21:49:52 »
Ez mondjuk tényleg hülyeség, mert ha most nyomják, hogy a fenébe küldik el a nyomdának? Kinyomtatják binárisan?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2075 Dátum: 2009. november 27. - 21:50:59 »
Idézet
Amúgy 35 dolláros tpb, elmennek a k*a anyjukba ezek is, DC-nél egy ölésre alkalmas hc kerül ennyibe, nem egy dupla vastag puhafedeles.

És akkor még a Premier HC Hulkot meg se említettük... de komolyan, én a Secret Invasion tpb beszerzését is azért halogatom, mert sokallom az árát... :roll:

Idézet
Ez nálunk, klónoknál nem számít semmit, én is meg fogom venni.
Hát, ha nincs jobb helyre költenetek a pénzt, akkor hajrá... :D És ha Ben rajtam keresztül akarja majd ezt megrendelni, akkor leszek olyan szemét, hogy Szegedre küldetem le a tpb-t és a börzéig jó átolvasgatom majd... ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2076 Dátum: 2009. november 27. - 22:32:29 »
Ben, majdnem megkérdeztem megveszed-e, de aztán rájöttem, hogy neked úgy is meg vannak... :)

Az önálló füzetek igen, és az a nagyon kevés TPB (pl Lost Years vagy a Parker Years) amit régen kiadtak, de megveszem ezt is. És ha Tomi kiadja magyarul akkor azt is.

Ben: honnan találsz te ilyen oldalakat?  :headscratch: :D

:google: Amúgy nem volt nehéz, csak ismerni kell a kulcsszavakat: Thread Planning Panini és az év amire kíváncsi vagy.  :D Ha bármi infó kell a Paniniről egy jó kis zsarolá... ízé egyeztető tárgyaláshoz csak szólj nekem.  :brow:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2077 Dátum: 2009. november 27. - 23:10:16 »
Erről a Starmanről hogy-hogy nem hallottam még? :headscratch:

E a kiadvány nem lesz semmi. Bárcsak meg lenne digizve és kiadásra kerülne itthon. És akkor ezek szerint ki fogják adni az összes részt tpb-ben? Vagy mi alapján megy a válogatás?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2078 Dátum: 2009. november 28. - 08:31:06 »
Biztos nem csak az elejét fogják kiadni, hamár elkezdik. Ennyi előnye van, hogy a fősorozatban ismét előásták a klón-sztorit, hogy legalább a régit kiadják újra.  :D
Néztétek a Dark Reign - The List - Amazing Spider-Man képregényt? A második történetet ismét Bagley rajzolta.  :D Látszik, hogy már mennyire belefásult az Ulti Pók rajzolásába régen, mert most fényévekkel jobban néz ki amit rajzolt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2079 Dátum: 2009. november 28. - 08:38:43 »
Erősen rá lehet ismerni benne az ulti pókok első részeire, szerintem nincs sok különbség. Viszont ha már felhoztad Kubert rajzai nekem jobban bejönnek. Jól sikerült ez a "list" rész.
This is a joke. A real practical Joke.