Tegnapelőtt én is megvettem a legújabb számot (érdekes, hogy a vasútállomásnál lévő két Relay-ben a hétvégén már csak egy-egy példány volt, míg az egyik nagy bevásárlóközpontban lévő újságosnál kedden volt vagy 10 darab legalább

). Alapvetően nem volt rossz ez a szám sem, annyira nem éreztem szörnyűnek, mint fentebb írták

, de az biztos, hogy szövegileg

inkább időhúzásnak tűnt az egész. A tartalmat simán le lehetett volna tudni egy számban, ha kevesebb az előző szám történéseinek ismétlése (az elején kifejezetten nehezen indult be a történet az Őrszem dumájával

). Vasember és Fátum közti párbeszédek voltak igazán jók, bár egyszer nagyon kiakadtam: mikor Tony visszakérdez, hogy Fátum műve volt az, hogy egyszer régen visszakerültek a múltba? Fúúú, már megint lesz*rták a kontinuitást... Mintha Vasember nem tudná, hogy így volt (ez utóbbiról nem is olyan rég megint lehúztak egy bőrt a
Legacy of Doom című miniben is). Na mindegy.
A festett részek viszont nagyon bejöttek, kár, hogy Fátum maszkja kicsit koponya-szerűre sikeredett. Úgy általában nem szeretem Bagley-t, és most is az volt az érzésem (főleg a távoli rajzoknál) néha, mintha valami gyerek-füzetet olvasnék... Ezektől eltekintve nem bántam meg, hogy megvettem, kikapcsolódásnak jó volt

.
És végre "a vad, zöld óriás, Hulk!" Örülök neki, hogy most más lesz a füzetben, egy kicsit sok volt már az Angyalokból (félreértés ne essék, én is kedvelem, mint csapatot, de) nem bánnám, ha Hulk után is valaki más következne (akár egyénileg valaki - pl. Fenegyerek, akár csapat - pl. F4, X-Men). Már csak a változatosság kedvéért

.