Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1016930 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Marvel +
« Válasz #1780 Dátum: 2012. július 13. - 20:22:26 »
Elolvastam én is, nagyon szép lett. :) A sztori viszont eléggé felemás volt: a 2-ben elment, a 3 első fele nagyon bejött, a másik fele a borzalmas dialógusok miatt nem tetszett, a mostani füzet eleje újra nagyon tetszett, de a vége megint nem annyira. Mivel nem igazán derült ki, hogy mit akartak a vírussal és normális indokok se derültek ki Fátumról, kissé agyatlan zúzásnak tűnt, amiben 1 Tony megtudja, hogy skrullok vannak mindenhol 2 Póknő beáll hozzájuk 3 Póknőnél egy újabb rejtély. Ezektől eltekintve úgy érzem, lóg a levegőben. :nemtudom: Mindenesetre köszönöm a megjelenést és várom Hulkot! :kingpin:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1781 Dátum: 2012. július 14. - 00:11:58 »
Ma beszereztem, elolvastam én is. Tetszett, főleg, hogy Fátum doki volt a főgenya, akit nagyon bírok. ;D Poén, hogy mágiát is használ. :D Tetszett az időugrásos trükk is tőle, sejtettem, hogy nem adja meg csak úgy magát. Jók voltak a poénok is, de az egyik legjobb ez a beszólás volt Fátumtól Tony-nak: "Jelenleg téged sokkal többen utálnak, mint engem." :finger:

Poén volt a füzet elején is a stáblista. ;D "Harcművész" Harza Tamás ;D ;D

A minőség szokás szerint csúcsszuper. :kingpin:

Várjuk a spenóthuszárt! :hulky:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1782 Dátum: 2012. július 14. - 08:45:56 »
Ja, az a beszólás Vasembernek totál telitalálat volt.  :lol:

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #1783 Dátum: 2012. július 14. - 14:27:10 »
Ma én is megvettem és el is olvastam. Nekem jobban tetszik a történet első fele, mint a vége, kicsit Klasszikus érzést sugároz.
De a legjobb benne a Pókember cameo... szerintem tök király!  :spidey5: Amúgy a magazin megint nagyon szép lett (de ezzel már nem mondok újat). :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1784 Dátum: 2012. július 14. - 21:29:00 »
Kivi leszek, hogy a következő számhoz mit fogtok szólni. :) Az tuti, hogy a kövi HihiPók ütni fog.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1785 Dátum: 2012. július 17. - 08:45:22 »
Megkaptam én is tegnap. Nekem alapvetően semmi bajom nem volt a sztorival. A gondolatbuborékokkal is csak annyi, hogy néhol már túl sok volt, de ez legyen a legkisebb baj.
Maradok hűséges olvasója a Kingpin kiadónak, amíg csak tart a marvel univerzum. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #1786 Dátum: 2012. július 17. - 09:54:03 »
Ettől rettegett mindenki: Kingpin hívek (meg a magyar helyesírás értőbb művelői  :hehe:) megírtam a cikket a Venom Bombáról ... :cavinton:

A szokott helyen: http://genzocomics.freeblog.hu/

A szokott nyílt Bendis ellenségeskedéssel  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1787 Dátum: 2012. július 17. - 10:59:20 »
Olyan szintű hozzá nem értésről teszel benne tanúbizonyságot, hogy a helyedben nem írnám alá a nevem.  :D Az, hogy a sztori nem tetszik, a te dolgod, ezt simán megértem, de a többi...  :nezze:

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #1788 Dátum: 2012. július 17. - 11:05:40 »
Javaslat elfogadva  ;D Beleírtam azt is.

riley25

• Grizzly
  • *
« Válasz #1789 Dátum: 2012. július 17. - 11:52:00 »
Van egy olyan érzésem, hogy Fairlightnak teljesen mindegy mit adtatok volna ki, az sem tetszett volna neki.
A kritika kb annyit ér, mint az indexes újságírók filmkritikái. Mindegy milyen film, csak húzzuk le mert azzal jön az olvasottság...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1790 Dátum: 2012. július 17. - 18:43:13 »
Akárki akármit mond (vagy ír), nekem a négy közül eddig az első borító tetszett a legjobban.
This is a joke. A real practical Joke.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1791 Dátum: 2012. július 17. - 19:26:35 »
Én úgy vagyok Fairlight kritikáival,hogy ez is egy vélemény,ezt is elolvasom,mint mindenki másét is. Nem befolyásol senki sem,csak a saját gondolataimra,érzéseimre hagyatkozom. Ha valakinek nem tetszik egy történet,akkor leírja,hogy miért nem. Nem kell egyet érteni vele,mint ahogy rengetegszer én sem teszem. Szabad a véleménynyilvánítás,hiszen ez egy fórum. Nekem tetszettek egyébként az eddig kiadottak. Ez pedig az én véleményem.

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #1792 Dátum: 2012. július 17. - 23:36:06 »
Hehe, hogy a manóba lehet így szétszedni valamit, kb. mindenbe belekötve, ehh, nem értem:) Na mindegy, én is elolvastam, és nekem tetszett:) Csak így szimplán, nem volt vele semmi baj (azon kívül, hogy túl keveset szerepelt benne Póki:), az se baj, ha nem kapcsolódott minden oldala a SI-höz, örülök, hogy ennyivel is többet tudtam meg a Bosszú Angyalai mindennapjairól. De tőlem jöhetnének még rossz történetek is tőlük, válogatottan gyengék, annak is örülnék, ennyi:) Viszont Hulk miatt nem vagyok nagyon felajzva, igaz nem olvastam még soha önálló történetét, de nem nagyon kedvelem a karaktert, nem tudom elképzelni, hogy mitől lehet érdekes:) De meglátjuk, mi sül ki belőle:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1793 Dátum: 2012. július 18. - 09:25:07 »
Csak egyetlen dolgot kell félretenni vele kapcsolatban: hogy buta és zúz. Ennél sokkal árnyaltabb karaktert csináltak belőle az évek során. Peter David a legjobb írók egyike.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #1794 Dátum: 2012. július 19. - 09:32:47 »
Tegnapelőtt én is megvettem a legújabb számot (érdekes, hogy a vasútállomásnál lévő két Relay-ben a hétvégén már csak egy-egy példány volt, míg az egyik nagy bevásárlóközpontban lévő újságosnál kedden volt vagy 10 darab legalább  :headscratch:). Alapvetően nem volt rossz ez a szám sem, annyira nem éreztem szörnyűnek, mint fentebb írták :), de az biztos, hogy szövegileg :) inkább időhúzásnak tűnt az egész. A tartalmat simán le lehetett volna tudni egy számban, ha kevesebb az előző szám történéseinek ismétlése (az elején kifejezetten nehezen indult be a történet az Őrszem dumájával  :roll:). Vasember és Fátum közti párbeszédek voltak igazán jók, bár egyszer nagyon kiakadtam: mikor Tony visszakérdez, hogy Fátum műve volt az, hogy egyszer régen visszakerültek a múltba? Fúúú, már megint lesz*rták a kontinuitást... Mintha Vasember nem tudná, hogy így volt (ez utóbbiról nem is olyan rég megint lehúztak egy bőrt a Legacy of Doom című miniben is). Na mindegy.
A festett részek viszont nagyon bejöttek, kár, hogy Fátum maszkja kicsit koponya-szerűre sikeredett. Úgy általában nem szeretem Bagley-t, és most is az volt az érzésem (főleg a távoli rajzoknál) néha, mintha valami gyerek-füzetet olvasnék... Ezektől eltekintve nem bántam meg, hogy megvettem, kikapcsolódásnak jó volt :).
És végre "a vad, zöld óriás, Hulk!"  Örülök neki, hogy most más lesz a füzetben, egy kicsit sok volt már az Angyalokból (félreértés ne essék, én is kedvelem, mint csapatot, de) nem bánnám, ha Hulk után is valaki más következne (akár egyénileg valaki - pl. Fenegyerek, akár csapat - pl. F4, X-Men). Már csak a változatosság kedvéért :).

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1795 Dátum: 2012. július 19. - 10:11:45 »
Én is megvettem, huh jó sztori volt. A Pókos cameo nagyon jó volt, és maga a sztori is izgi volt. Bár nekem első a Pókember, és ebben ugye effektíven nem volt benne, mégsem éreztem azt, hogy leteszem, mert nincs benne, mert ott volt a többi, pl Vasember, akit még kedvelek, és a sztori is olyan volt, hogy nem lehetett letenni. Az elején a "harcművész" is jó poén volt, de miért lett mindenkinek ilyen néva adva ebbe a számban?

Hulkról keveset tudok, csak a filmet láttam, így a következő részre kíváncsi leszek, mert kb. semmit sem tudok róla, de kíváncsi vagyok rá. De a végén tetszett, a "rám nem is vagy kíváncsi" című mondata.
 :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2012. július 19. - 10:18:34 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1796 Dátum: 2012. július 19. - 10:25:17 »
Nem gondoltam volna, hogy egyszer leírom ezt, de egyetértek Fairleightal. Nagyon rég nem olvastam ilyen gyenge történetet.
"Live for nothing or die for something, your call."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1797 Dátum: 2012. július 19. - 15:08:46 »
Secret Invasion alatt majd egy kicsit jobb lesz. Utána meg a Dark Avengers lesz olvasható. (Bár minden más létező Bandis-cím színvonala meg lemegy a béka ülepe mínusz hat emelet alá.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1798 Dátum: 2012. július 19. - 17:09:00 »
A legújabb New Avengersben volt egy baromi jó poénja.  ;D
Különben annyiban egyetértek, hogy a sima Avengerst tényleg kicsit lazára vette, de amit a New Avengersben ír, az nekem továbbra is tetszik.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1799 Dátum: 2012. július 19. - 17:14:43 »
A legújabb New Avengersben volt egy baromi jó poénja.  ;D
Különben annyiban egyetértek, hogy a sima Avengerst tényleg kicsit lazára vette, de amit a New Avengersben ír, az nekem továbbra is tetszik.

Amikor Jessica megkérdezte, hogy Luke tud szőrt növeszteni?  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.