Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1016173 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Marvel +
« Válasz #1940 Dátum: 2012. szeptember 16. - 20:44:06 »
Elolvastam én is. Tetszett, de nem volt rám túl nagy hatással, mivel nem vagyok hardcore Hulk fan. Viszont voltak benne jó részek, illetve tetszik hogy 3 személyiség is verseng egymással Bannerben. Úgy rémlik, a következő számban megjelenő sztorit már olvastam, de ettől függetlenül azt is meg fogom venni, az tényleg jó lesz. :)
A poénok jók voltak, a rajzstílus viszont picit túl egyszerű, ahogy SD. EJC. is mondta.
Örülök, hogy önálló Hulk sztori is bekerült a válogatásba, bár azt hiszem, a Hulkot nem ismerő olvasók számára kissé fura lesz így ez a néhány rész kiragadva a sorozatból, dehát ez válogatás, máshogy nem lehet megoldani.
A kiadvány minősége szuper, mint mindig, és a reklámok is nagyon jók benne, különösen a JDW halála kötet, amit már nagyon várok. :D
 :kingpin:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #1941 Dátum: 2012. szeptember 16. - 22:14:53 »
Na tegnap végre sikerült rátennem a mancsom az új Marvel+-ra....  ;D S bár régebben olvastam ezt  a sztorit, de azóta annyi idő eltelt, hogy - mondhatni - újdonságnak hatott.  ;D Csíptem ezt a David/Keown alkotópárost., jó dolgokat hoztak össze. Örülök, hogy ilyen csúcsszupi minőségben olvashatók Mokány ( ;D ) kalandjai. Az a kép a 17. oldalon meg mintha szerepelt volna anno poszterként valamelyik Pókember(?) képregényben...

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #1942 Dátum: 2012. szeptember 16. - 23:09:21 »
Na tegnap végre sikerült rátennem a mancsom az új Marvel+-ra....  ;D S bár régebben olvastam ezt  a sztorit, de azóta annyi idő eltelt, hogy - mondhatni - újdonságnak hatott.  ;D Csíptem ezt a David/Keown alkotópárost., jó dolgokat hoztak össze. Örülök, hogy ilyen csúcsszupi minőségben olvashatók Mokány ( ;D ) kalandjai. Az a kép a 17. oldalon meg mintha szerepelt volna anno poszterként valamelyik Pókember(?) képregényben...

Az 57. számban volt.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1943 Dátum: 2012. szeptember 17. - 13:20:58 »
Kritika az első 4 számról a Prae.hu-n.
http://prae.hu/prae/articles.php?aid=5423&cat=6 - ahol megmondom a frankót Vasemberről és Mark Bagleyről! Tudom, hogy a legtöbben már a Hulknál tartunk, de nem kell aggódni, mert majd arról is jön a könyörtelen nagy megmondás.

Ha valaki nem ért eggyet, az fulladjo... izé, csak hülyéskedek  ;D :P az írja meg, hogy miért nem.
Utólag kicsit sajnálom, hogy Maleevről nem írtam picit többet, a csilli-villi színeknek és ennek a fura satírozásnak az ellentéte, amit használ, valahogy nagyon bejön. A DD-ben nem volt alkalma erre a színezőnek, ott egyedül DD vörös szerkója villant ki a sötétből, de hát oda ez kellett.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 17. - 13:24:39 írta Ron És Nerida »

kzoli

• Sakál
« Válasz #1944 Dátum: 2012. szeptember 17. - 20:40:18 »
Jó kis olvasmány volt Ron és Nerida írása a prae.hu-n. Tetszett,mert megmagyarázó volt és képekkel is illusztrálták.
Más: Eddig nem ismertem jobban Hulkot,csak 1-2 képregényből,amik itthon megjelentek vele kapcsolatban. Illetve a két filmet.
Nem tudtam,hogy egyáltalán hogyan keletkezett a Szürke Hulk. Ez a füzet tisztábbra varázsolta a képet. Bár egy picit több info jobb lett volna. De,gondolom a helyhiány miatt volt ez.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1945 Dátum: 2012. szeptember 17. - 21:04:05 »
Nagyon állat volt ez a rész!! Eddigi kedvenc Marvel +!
A levrov. sajnos lemaradt... :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1946 Dátum: 2012. szeptember 17. - 21:13:40 »
Ja nem, sajnos ott még nem tartok, de mindjárt indulok a városba. Ha sikerrel járok, kiírom. :)

Ok. Köszi!  :D

Megjelent! Az Árkádban voltam, és már kinn volt a polcon. Mondjuk elég elrejtve, de meg fogod találni. ;)

Valóban több helyen kapni már, mert a vasútállomáson a nagy Inmedio ( ami itt is a listán van ) még nem volt nyitva, de a mezei újságosnál is lehetett kapni szombat óta. ( Vagy szimbióta?  ;D )
Baromi jó, reggel melóba menet elolvastam az első, hazafele a második történetet és mire hazaértem a postás is meghozta.  ;D
A Hulkot mindig bírtam, és ez egy pöpec sztori volt. a Ferrigno-s poén tényleg ült! :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1947 Dátum: 2012. szeptember 17. - 21:24:09 »
Nem volt elég levél. A köviben lesz, sőt a kövi HP-ben is.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1948 Dátum: 2012. szeptember 18. - 16:29:18 »
Értem, köszi.
Lehet tippelni hogy mi jön a Hulk után? Szerintem Deadpool. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1949 Dátum: 2012. szeptember 18. - 21:35:14 »
Lehet, persze, bár elárulni úgyse fogom. :)
Már csak azért se, mert én se tudom biztosra, amíg a Marvel nem hagy mindent jóvá.  ;)

Majd lesz olyan különben, amikor lehet tippelni valamire, és az első helyes tippelő ingyen megkapja az adott  képregényt, de ez még a jövő játéka. :)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1950 Dátum: 2012. szeptember 19. - 13:12:12 »
Banner mióta örvend ilyen jó fizikumnak? Ebben a sztoriban két embert is kirángat a kocsijából, lelök a motorról. Szóval hogy van ez?

Meg a szupermodell hogyan jön össze egy szörnyeteggel? Volt csók is, ne adj Isten szex, vagy csak abból áll a kapcsolatuk, hogy dumálgatnak, és majd a házasság után?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1951 Dátum: 2012. szeptember 19. - 14:36:20 »
Volt minden. A Szürke Hulk egy nagydarab kidobóember ránézésre (bőrproblémákkal), nem szörny.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1952 Dátum: 2012. szeptember 19. - 14:59:02 »
Értem én, csak hát a rajzoló ezt nem mindig érzékelteti! :drama: ;D

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #1953 Dátum: 2012. szeptember 19. - 22:29:18 »
Milyen vicces lenne a füzetben reklámozni, hogy akit érdekel, kik elől menekül Rick Jones, az látogasson el a Chronopolisra.  :hehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1954 Dátum: 2012. szeptember 22. - 22:17:06 »
Én is elolvastam az új Mavel + -t. Baromira tetszik Hulk! A szürke már az Új Marvel Extrában is bejött, de most már jobban tetszik, mint a zöld. Remélem még lesz Hulk történet! ;)

pendragonhu

• Grizzly
  • *
« Válasz #1955 Dátum: 2012. szeptember 23. - 09:37:27 »
x-men történetre van esély a jövőben? :) tudom hogy azokból nem könnyű rövidet és érthetőt találni. de azért reménykedhetek? :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1956 Dátum: 2012. szeptember 23. - 11:55:58 »
Milyen vicces lenne a füzetben reklámozni, hogy akit érdekel, kik elől menekül Rick Jones, az látogasson el a Chronopolisra.  :hehe:
Pontosan melyik részekből derül ki? Engem érdekelne, valamint ennek a sztorinak a közvetlen folytatása is, amit kaine nem tervez kiadni....

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1957 Dátum: 2012. szeptember 23. - 14:23:13 »
Pontosan abból a kettőböl, ami a marvel extra 5 és 6 között lenne. ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1958 Dátum: 2012. szeptember 23. - 19:34:01 »
Kösz, bár ez ilyen tipikus "nesze semmi, fogd meg jól" válasz volt... ;) 

riley25

• Grizzly
  • *
« Válasz #1959 Dátum: 2012. szeptember 23. - 20:47:13 »
megnézed a marvel+ első oldalán mik voltak az eredeti kiadványok, ugyanezt megteszed a kövi marvel+-al. Így rájösz, hogy a kettő között milyen számok maradtak ki.

Kapsz pár számot, felmész a Chronopolisra, kikeresed a Hulk részleget és az előbb említett számokra kattintasz.

Sztem így menni fog:)