Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1015652 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

riley25

• Grizzly
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #2000 Dátum: 2012. szeptember 26. - 11:29:15 »
F4-ről szólva. Van egy mini, ami becsatlakozik a TI-be. Esetleg arról lehetne szó? Ha nem is a Marvel+-ba de a 2014es TI kötetbe beszerkeszthetnéd, mint tavaly a polgárháborúba az F4es kapcsolódó sztorikat

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2001 Dátum: 2012. szeptember 26. - 14:03:45 »
az más kérdés, hogy a léc számomra elég alacsony, mert nekem az időben visszamenős, a pókember múltjában kavarokos bohóckodás nem ütött
Akkor hát lehet, hogy a nem múltas valamivel jobban bejön majd.  ;)
Idézet
nem tom a nullszaldósságán mennyit segített, hogy össznépi kalapozást is tartottál hozzá
Annyit segített, hogy így nem buktam rajta semmit, vagyis nem akadt fenn a kiadás menete. Ha az kimarad, most alighanem nincs PPP sorozat, mert nem maradt volna rá pénz.
Idézet
a Ragadozómadaraknál nekem már úgy tűnt semmiből nem "tanulsz"
Minden egyes kiadvány mögött volt egy elgondolás, amivel most nem untatnálak. Még a Vertigo mögött is.
Idézet
Nem várod meg a Deadpool filmet.
Mivel még csak olyan stádiumban van, hogy "majd lesz", inkább nem. Főleg, hogy Deadpool filmen nem lesz olyan jó, mint képregényben. Nem beszélve majd a magyar nevéről, amit valami nagyokos ad majd neki a mozihoz.
Idézet
Amúgy thanos 1977. Gondolom elütötted, nem?
Nem. Én is úgy emlékeztem, hogy a MTIO annual az 70-es évek, de az Avengersre az általad adott linken 67 van írva.
Deadpoolt a Marvel+-ba  :D
Na, innen tudom, hogy sokan akarják. Bárhol merül fel a neve, valaki(k) mindig leírják.  :)
F4-ről szólva. Van egy mini, ami becsatlakozik a TI-be. Esetleg arról lehetne szó? Ha nem is a Marvel+-ba de a 2014es TI kötetbe beszerkeszthetnéd, mint tavaly a polgárháborúba az F4es kapcsolódó sztorikat
Egy teljes minit biztosan nem lehetne beleszerkeszteni. Bele se férne. Hány részes történet és melyik számok?

riley25

• Grizzly
  • *
« Válasz #2002 Dátum: 2012. szeptember 26. - 14:23:16 »
Secret Invasion: Fantastic Four #1-3 szóval 3 részes és ha jól emlékszem (bár elég rég olvastam) elég szervesen csatlakozik a TI-be

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #2003 Dátum: 2012. szeptember 26. - 14:41:28 »
jaja a F4 TI 3 reszes,+van 3 resz Dedpool resz is TI na azok viszont hatalmasak szamomra ,vicces ,porgos fantasztikus :D

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2004 Dátum: 2012. szeptember 26. - 19:42:59 »
Ha az SI-s F4-ek tényleg olyan jók, akkor engem érdekelne. Nem tudom mi van most odakinnt, de nemrég fehérre cserélték a cuccukat és mintha még pki is bekerült volna, és valahol olvastam, hogy azóta milyen színvonalas az F4. Igaz ez?

Deadpolt egyébként én sem csipázom, bár nem sokat olvastam, de magasak voltak az elvárásaim, amikor úgy álltam neki, hogy majd biztos a hasamat fogom fogni a röhögéstől.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2005 Dátum: 2012. szeptember 26. - 19:49:19 »
Nem tudom mi van most odakinnt, de nemrég fehérre cserélték a cuccukat és mintha még pki is bekerült volna, és valahol olvastam, hogy azóta milyen színvonalas az F4. Igaz ez?
Igaz.
Idézet
Ha az SI-s F4-ek tényleg olyan jók
Ez viszont nem.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2006 Dátum: 2012. szeptember 26. - 20:26:58 »
Deadpool nekem "nem jött még át" annyira,hogy ne tudnék élni nélküle:))) Inkább egy F4 a Marvel+-ba,vagy valami komoly sztori!  Lehet,hogy az Új Marvel Extrában megjelent vicces sztorija miatt van ez így,de szerintem egy mókás szereplő,aki olyan "light"-os kis valaki. Ha van valami KOMOLYABB története,akkor jöhet a Marvel+-ba. Addig ne!

Peter P

• Tarantula
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #2007 Dátum: 2012. szeptember 26. - 20:30:13 »
Akkor én is csatlakozom az "ellenzők táborához". Valahogy sose érdekelt ez a karakter. Még a Marvel Extrás történetet se tudtam (sokadik nekifutásra  :uhoh:) elolvasni. Akkor már inkább X-Men vagy F4...  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #2008 Dátum: 2012. szeptember 26. - 20:32:14 »
Lelkemből szólsz! Olyan antihős,akivel nem tud azonosulni az ember. Nem tudom mit esznek rajta. Sokkal fontosabb szuperhősök vannak rajta kívül,akik érnek is valamit.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 26. - 20:35:45 írta kzoli »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2009 Dátum: 2012. szeptember 26. - 20:57:58 »
Deadpoolban az a jó, hogy a figura alapvetően pont a szuperhősök, vagyis még inkább a Megtorló-féle antihősök paródiája. Addig is működött, amíg a sorozata egy paródia volt visszatérő gegekkel, teljesen elképzelhetetlen ökörködésekkel és nagy átlagban azzal, hogy mindenkit az őrületbe kergetett maga körül a folyamatos szövegelésével.
Aztán persze változtak az idők, és jött Way a Secret Invasionnél, aki kivette a paródiát, kivette a visszatérő gegeket, Deadpool teljesen a Marvel része lett, és azon kellene nevetnünk szerinte, hogy tudathasadásos, mert mint tudjuk, egy komoly pszichózis a humor csúcsa.
És nem, nem túlzok, Way alatt minden "vicc" az, hogy három személyiség beszélget egymással, és milyen jópofa, hogy egy ember háromként beszélget. És ez a szemlélet, mint Way minden idióta baromsága, mára meghatározó irányvonal, ha Deadpoolról van szó.
Egy teljes minit biztosan nem lehetne beleszerkeszteni. Bele se férne. Hány részes történet és melyik számok?
Három. SI: F4. Különálló tie-in. Ugyanakkor nem tudom, egyáltalán mennyire érthető a DeFalco-korszak nélkül, lévén hogy a sztori nagyobbik fele arra utal állandóan vissza.
Bár kétségkívül jobb a Dark Reign: F4-nél, ahol remek szellemi kihívás lehet bárki számára, hogy próbálja meg egy idegennek elmagyarázni, miről szólt a felnőttek történetszála. :)
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 26. - 21:03:46 írta talgaby »

kzoli

• Sakál
« Válasz #2010 Dátum: 2012. szeptember 26. - 21:13:30 »
Én csak 1 Deadpool-képregény alapján tudok véleményt mondani,s az pedig az Új Marvel Extrában jelent meg. Igaz,egyetlen képregény után nem lehet objektív állást foglalni. Ezért írtam,hogy ha van egy komolyabb Deadpool-sztori,akkor azt szívesen fogadom. Viszont egyelőre nem lopta be a szívembe magát ezen szerepló.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2011 Dátum: 2012. szeptember 26. - 21:22:56 »
Nem érted. Egy "komoly" Deadpool-sztorinak semmi értelme nincs, mert a figura lényege, hogy ő egy paródia. Egy komoly DP-történet olyan lenne, mintha eldöntenék, hogy Pókember mostantól a Death Note Kirájaként gyilkolássza végig az életét. Gyökeresen ellentétes a szereplő alapkoncepciójával.
(És nem, Deadpoolnál nem működne a Cerebus-recept, ha esetleg van itt valaki, aki tudja mi ez és fel akarná vetni.)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2012 Dátum: 2012. szeptember 26. - 21:24:51 »
Ezt láttuk az ÚME hasábjain.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2013 Dátum: 2012. szeptember 26. - 21:30:34 »
Krizli mesélhetne erről a Cerebusról.  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2014 Dátum: 2012. szeptember 26. - 22:43:18 »
Nem ismerem nagyon Deadpool figuráját, csak amiket eddig láttam, az alapján amolyan kívülálló a Marvel univerzumban, nehéz komolyan venni, és ahogy talgaby mondta, nem is érdemes.
Ez pl. milyen sztori?:

http://geekdraw.com/marvel-comics/deadpool/7699043

Ez pedig egy ütős kis kép Francesco Mattinától:

http://geekdraw.com/marvel-comics/deadpool/7699048

:brow:
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 26. - 22:46:21 írta balogh44 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2015 Dátum: 2012. szeptember 27. - 06:18:17 »
baslogh44: Wolverine Origins = Jó nem lehet. Az, hogy "jó történet Way Wolverine: Originséből", maga a paradoxon egyik meghatározása.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #2016 Dátum: 2012. szeptember 27. - 08:40:33 »
Krizli mesélhetne erről a Cerebusról.  :roll:

Amire talgaby célzott, az az, hogy eredetileg a Cerebus is paródiának indult (lényegében Conan egy kicsi szőrös állat formájában), de aztán elkezdett bonyolódni a világa és kinőtte ezt a szerepét.

Most talán nem leszek népszerű ezzel a meglátással, de Deadpool esetén a kommentek alapján én pont, hogy Way megközelítésében látnám a potenciált a magyar olvasók megnyerésére. Valamivel közelebb áll a Marvel eseményeihez, bár túl nagy tétje nincs a sztorijainak, de jobban érezhető, hogy a M-univerzum része, meg azért voltak próbálkozások arra, hogy legalább valamilyen szinten azonosulni lehessen vele, vagy egyáltalán megkedvelni. Aztán ha ez megvolt, utána jöhetnek korábbi, ööö... "kritikailag elfogadottabb" sztorik is. De Way verziója talán populárisabb, a "mai ízlés szerint".

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2017 Dátum: 2012. szeptember 28. - 18:15:19 »
Thor/ Hulk/ Vasember?
Melyiket szeretnétek jobban?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2018 Dátum: 2012. szeptember 28. - 18:36:51 »
Thor! Ő még nem volt...  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2019 Dátum: 2012. szeptember 28. - 19:05:35 »
Fraction vagy Simonson Thorja ezek közül a legjobb, és amiből van rövid is. Vagy az Extremis.