Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1024422 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Marvel +
« Válasz #2180 Dátum: 2012. november 17. - 12:44:50 »
A legelső, 60-as évekbeli klasszikus nem humoros. :) De meglep, hogy hiányzik, hisz te vagy nagyon a 60-as évek Pókember kiadása mellett, és amiben végre megjelent egy, az nincs is meg?
Maleevvel? Még nem tudom. Eléggé szokni kell a munkáit, pedig igazából nem rossz rajzoló, sőt.

Hidd el vacilláltam vele sokat, de nem nagyon voltam, és vagyok most sem eleresztve anyagilag, hogy beszerezzem, sőt, még más képregény is hiányzik a kötetes kiadások közül. Talán most, november végén, amúgy tervezem a PPP-ek beszerzését tőled, akkor pótolni fogom a lemaradásom!
Igen, az az egy sztori ami vonz abban a kötetben, és tartom továbbra is hogy a legjobb marvel történetek a 60-80-as években készültek, és hogy azokra kéne koncentrálni. Tudom, a 80-as évek már alapból kipipálva nálad a PPP-ben, de az csak Pókember és a Bosszú Angyalait, és az F4-et még nem is említettük. Szoktatni kell a magyart a klasszikusokra? Szerintem alapból szeretnék nagyon sokat! Szóval remélem, megélem a napot, mikor végre kiadod a Lee-Romita időszakot, akár a PPP-ben akár egy Klasszikus Pókember TPB-ben. ;) Mivel itt egy kiadvány, a  Marvel+, amiben le lehetne közölni klasszikusokat, hiszen sok nagyszerű sztori van, és zavar hogy a 70-es éveket alapból kizárod, de talán idővel megváltozik a nézőpontod ebben.
Alex Maleev nekem tetszik, neked is szerintem, nem értem mi ez a húzódzkodás tőle, én még nem hallottam negatív kritikát róla, és a rajzai a Fenegyerek-hez kifejezetten passzolnak szerintem. Jó lenne azt az időszakot kiadni!
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 17. - 12:47:16 írta balogh44 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2181 Dátum: 2012. november 17. - 13:14:21 »
Igazából a hatvanast én kivenném. Onnan az F4 és a Pókember, meg jobb napjain pár Thor vagy Strange-sztori... de inkább csak a fentebbi kettő az, ami tényleg jónak mondható, még akár mai szemmel is. A hetvenes évek megint érdekes témakör, mert ott meg a mára már elfeledett sorozatok voltak piszok erősek (Hands of Shang-Chi, Conan, Tomb of Dracula, Power Man, Howard the Duck - nem röhög, ez egy KEGYETLEN jó sorozat -, Two-in-One, Defenders, Captain Marvel, Black Panther, és persze ami kimagaslik az egészből: ROM). A nyolcvanas évek az, amikor a főbb címeiken kegyetlenül beerősítettek, onnan lehet már olyanokat válogatni esetleg, amiket egy mai olvasó is el tud olvasni.
Addig meg a többiek reménykedünk, hogy hátha valaha lesz egy Essential Shang-Chi vagy ROM.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2182 Dátum: 2012. november 17. - 13:23:14 »
Önálló Thor esetleg? Tudom hogy terveztek, mert olvastam már valahol. ;) Őt új sztorival mutatjátok majd be, vagy esetleg valami régebbivel?
Van egy pókis közös kaland:

Ez a Jurgens érából való.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2183 Dátum: 2012. november 17. - 18:39:20 »
Nem kell féni Maleevval, nem harap. :P Egyébként kicsit értetlenül állok a vele kapcsolatos aggályokkal szemben, mert ő pont az a rajzoló, aki realista anatómiával, arcokkal és puritán, letisztult panelekkel dolgozik. És az ilyesmit jobban szokás kedvelni, mint a túl karikatúrisztikus rajzokat, nem?

balogh44

• Thanos
« Válasz #2184 Dátum: 2012. november 17. - 19:06:34 »
Így van, sokkal jobban kedvelem az ilyesmi rajzolókat, mint sem pl.: Todd Nauck-ot, akit eltiltanék a szuperhősös, és úgy általában felnőttebb képregényektől.

:yucky:

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2185 Dátum: 2012. november 18. - 09:58:32 »
Csütörtökön a legújabb Marvel + megvásárlásakor beszélgettem kicsit az újságárussal, kérdeztem, elfogy -e minden esetben a Marvel + (5-6 darab volt nála). Azt mondta, volt, hogy minden darabot megvettek, de az a jellemző, hogy megmarad néhány amit visszaküldenek.
Ez csak azért furcsa nekem, mert ez egy osztrák határ menti város vidéki buszpályaudvarának újságosa, teljesen központi helyen, sok diák és úgy általában mindenféle ember megfordul ott, a képregények jól látható helyen voltak kirakva, az újságos srác értette a dolgát, rögtön tudta, hogy jött új szám, sőt azt is miről szól. Tehát minden adott volna ahhoz, hogy mindig elfogyjon az az 5-6 darab.
Mikor rákérdeztem miért nem fogy szerinte, azt mondta, túl drága, nem mindenki engedheti meg magának. Ezt mondjuk annyiban megcáfolnám, hogy ebben a városban ahol élek a lakosság jelentős része része Ausztriában dolgozik, úgyhogy van pénze, bár nyilván sokan meg nem (ahogy én sem, ennek ellenére megveszem az újságot).
Ezenkívül rákérdeztem, mi az ami fogy, van egyáltalán olyan ami jól megy? Azt mondta, persze, a szennylapok, a Blikk meg a Bors. Hát ez szuper tényleg! Elég lehangoló.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2186 Dátum: 2012. november 18. - 11:45:26 »
ez egy osztrák határ menti város
Ez hol van ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2187 Dátum: 2012. november 18. - 14:27:27 »
Jó, de azok 100 ft körül vannak, az pont az az összeg, amit bárki bármikor ki tud fizetni.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2188 Dátum: 2012. november 18. - 15:06:07 »
Az oké, hogy 100 Ft 1 db, de egy hónapra az előfizetés 2.770 Ft.
És tutira sokan veszik hetente többször....

Ju

• Pókfej
« Válasz #2189 Dátum: 2012. november 18. - 15:28:28 »
Persze, sokan, de ők általában nem adják össze, hogy hányszor 100 Ft-ot költenek rá. ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2190 Dátum: 2012. november 18. - 15:35:19 »
Elolvastam a Marvel +-t és azt kell mondjam ez a Hulk történet baromi jó volt. Megkockáztatom, hogy a legjobb történet, amit a Kingpin kiadott valaha! Az utolsó rész ütött a legnagyobbat, nagyon jó volt Banner belső világának szemléltetése. És a vége után az ember alig várja, hogy megtudja mi történt ezután. Remélem megtudhatjuk a közeljövőben. ;) :kingpin:

balogh44

• Thanos
« Válasz #2191 Dátum: 2012. november 18. - 15:59:39 »
Csak csatlakozni tudok Psycho-hoz, de ha minden igaz akkor fogunk látni jövőre belőle. A fentebb említett Thor sztoriról, tud valaki valamit?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2192 Dátum: 2012. november 18. - 19:17:54 »
Azt a Thort elolvastam nemrég, hogy kiadható-e, de nagyon gyenge sztori volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2193 Dátum: 2012. november 18. - 20:32:12 »
Értem, köszi, jó tudni.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #2194 Dátum: 2012. november 19. - 10:25:57 »
A múlt héten én is megvettem az új számot - ami elképesztően tetszik :bravo:!
Őszintén szólva kaine, nem gondoltam, hogy az előző számot felül lehet múlni, de a folytatással sikerült. Nekem mindösszesen négy Marvel+-om van, de ez a két Hulkos szám simán kenterbe veri az előző kettőt. Ugye, hogy lehet normális történetet írni, kedves ( :violent:) JMS, ami a múltra mutat, anélkül pofán vágnánk a régi rajongókat meg hazavágnánk egy klasszikus szituációt? Jó, Hulk-ot nem ismerem annyira, lehet ez a történet is hazavág valamit, de akkor is kerekebbnek tűnik, nem múltgyalázásnak.
Szóval marhára örülök, hogy beletetted ezt a sztorit a Marvel+-ba. Nem lettem most aranyeres Hulk rajongó, de ebben a négy részben nagyon tetszett a figura, és nagyon kíváncsi lennék, hogy mi történt ezután. Olvasom, hogy mi jöhet jövőre, hááááát.... kicsit félek azért. Mondjuk nekem elég szegényes ismereteim vannak Thor-ról, olvastam régen Fenegyereket angolul, még talán Rozsomákot ismerem leginkább (de az is inkább a v3, a magyar kiadás előtti részek). Én aminek nagyon örülnék, az valami F4 lenne, bár tudom, hogy erre gyakorlatilag semmi esély. Az Angyalokból a Mighty A. sem igazán jött be. De azért bízok az eddigi válogatási stílusodban :).
Hajrá jövőre is  :kingpin:

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2195 Dátum: 2012. november 19. - 10:58:46 »
Csatlakozom a Hulk-méltatáshoz, bár ez a "folyam" önálló kiadványért kiált, ez a 4 rész "csak" kedvcsináló.
Ha már sokan "kívánnak", én ebből az érából egy "Tökéletlen jövőt" olvasnék szívesen nyomtatásban!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2196 Dátum: 2012. november 19. - 11:03:25 »
Sajnos még mindig semmi biztos a jövő évi sztorikat illetően, de csak hogy elmúljon a félelmed: a Hulkból is vannak dögunalmas történetek, és vannak ilyen nagyon jók. Bármelyik képregényt is adjuk ki jövőre, csakis jó történeteket választunk bele, legyen bárki is a főszereplő.  ;)           
Hulkot meg én is szeretném majd folytatni valahogyan, valamikor, mert innentől még jobbak lesznek a sztorik.                                                                                                                                                                                     

balogh44

• Thanos
« Válasz #2197 Dátum: 2012. november 19. - 15:53:22 »
Azért reméljük nem lesz csúszás megint a Marvel+ gépezetében, bár tudom hogy a Marvel-nek van egy üzleti érdeke, hogy "na, ez van ezt kéne most nyomatni" szöveg, de remélem a te terveid is tudnak majd érvényesülni!

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2198 Dátum: 2012. november 19. - 22:10:00 »
Megvettem
Ezek után Isten ments, hogy belekezdjünk a sokat dicsért Avengers vol.3-ba Busiekkel. Eleinte nem értettem, miért vannak annyira nagyra ezzel a sorozattal, de most már így a 20. rész környékén körvonalazódott, hogy túl azon, h egy jó kis csapatképregény, ahol mindenkinek van valami baja, ami gátolja a csapatmunkát, és ezt a csapatot Busiek ráadásul más csapatokkal is szembe állítja, most pedig kezd körvonalazódni egy rasszistás vonulat is, na szóval ezek mellett azért rohadt jó ez a sorozat, mert tényleg havi megjelenésre volt hangszerelve. Mindig megkaptuk az előző részek legfontosabb infóit, ergó jó olvasmányos, de nem úgy, h le van írva, h mi történik, hanem h Busiek mindig ha utal egy másik sorozatra vagy egy korábbi sztorira, akkor az is össze van foglalva. De 6 kiragadott számmal nem mennénk semmire.

Sőt, ha tényleg lesz egyszer Bendis féle Fenegyerek, akkor ott is drukkolni fogok, h legyen sikeres, és legalább két folytatást érjen még meg, mert úgy az igazi! :)

« Utoljára szerkesztve: 2012. november 19. - 22:14:05 írta kaine »

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2199 Dátum: 2012. november 19. - 22:18:19 »
jaja
szóval remélem minél előbb folytatódik. arra sajnos nem merek fogadni, hogy rögtön januárban, mert akkor nem lenne  mostani füzet végén az hogy (egyenlőre) vége, de mondjuk jó lenne ha nem kellene év végéig várni :) Szóval csak lelkes vagyok :)