Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1014652 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Marvel +
« Válasz #2420 Dátum: 2013. január 23. - 15:23:29 »
Szerintem jó páran ajánlgattuk már neked ezelőtt is...

Valóban:
Egyébként van még pár képregény, aminek bíznék a magyar kiadásában.
[...]
Vagy az Avengers filmhez időzítve Joss Whedon Astonishing X-Menje.
;D

lehet tudni kik rajzolják majd?

Szerintem nem lövök le nagy poént, ha ezt a képet beszúrom, tele van vele a net:

Cassaday 24+1 számon át marad, úgyhogy nagyjából ugyanez a színvonal lesz egész végig.

...majd később Simone Bianchi!

Elég optimista vagy a Marvel+ jövőjét illetően. ;)

Egyébként én a Rozsomák képregényre vagyok kíváncsi, az X-Ment azért elég sokan sejtettük. De Rozsinál van miből válogatni.

Még szép, bizakodó vagyok, sok a kiéhezett X rajongó, akik esetleg eddig nem vették a Marvel+-t, most ők is rá tudnak majd cuppanni! ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2421 Dátum: 2013. január 23. - 17:40:00 »
Hűha,ez a borító valami egészen fantasztikus!  :bravo:  De nagyon várom már az X-eket!   :worship:  Igen,így lesz teljes a kép,amit anno megszoktam,hogy van Pókember,X-MEN,Marvel Extra (bocsánat! Marvel+)! Sőt képregénykönyvek jelennek meg és klasszikus Pókember is!   :kingpin:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2422 Dátum: 2013. január 23. - 17:47:19 »
Még szép, bizakodó vagyok, sok a kiéhezett X rajongó, akik esetleg eddig nem vették a Marvel+-t, most ők is rá tudnak majd cuppanni! ;)
Én nem választanám ennyire külön a magyar rajongókat. Nálunk azért nincsenek annyira szétszéledt rajongók, akik csak kifejezetten egy adott cím miatt vennék a képregényeket. Vagy ha vannak is, azoknak a száma elenyésző. A többség, akik alapból vesznek képregényt, már biztos vették a Marvel pluszt eddig is, nem az X-Men fogja meghozni a kedvüket hozzá. Ez inkább egy olyan dolog, hogy sok rajongónak kedvencei az X-ek, és ez csak egy kis öröm a számukra, hogy az is van már nálunk. Én is X rajongó vagyok, mégis vettem eddig is a füzetet, ez csak egy + amit kapunk.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2423 Dátum: 2013. január 23. - 17:47:44 »
Nagyon jó a borító és a rajz is amit beszúrtatok. Várom. Köszi kaine!

Igen,így lesz teljes a kép,amit anno megszoktam,hogy van Pókember,X-MEN,Marvel Extra (bocsánat! Marvel+)! Sőt képregénykönyvek jelennek meg és klasszikus Pókember is!   :kingpin:

Már csak a Batman, Superman és a Fantom hiányzik nekem.  ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2424 Dátum: 2013. január 23. - 17:56:10 »
Én nem választanám ennyire külön a magyar rajongókat. Nálunk azért nincsenek annyira szétszéledt rajongók, akik csak kifejezetten egy adott cím miatt vennék a képregényeket. Vagy ha vannak is, azoknak a száma elenyésző. A többség, akik alapból vesznek képregényt, már biztos vették a Marvel pluszt eddig is, nem az X-Men fogja meghozni a kedvüket hozzá. Ez inkább egy olyan dolog, hogy sok rajongónak kedvencei az X-ek, és ez csak egy kis öröm a számukra, hogy az is van már nálunk. Én is X rajongó vagyok, mégis vettem eddig is a füzetet, ez csak egy + amit kapunk.
Ebben nem értek egyet, az ismerőseim között ketten is vannak, akik csak az X-Men miatt akarják megvenni a lapot, eddig nem érdekelte őket. Mióta mondtam nekik hogy lesz, azóta nyaggatnak is h mikor jelenik már meg... :) Az X3 és a Farkas film sem tudta elvenni a kedvüket a mutánsoktól. :hehe:
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2425 Dátum: 2013. január 23. - 18:01:51 »
Ezért mondtam, hogy ha vannak is, azok nem sokan. Persze, biztos lesznek ilyenek is, akik emiatt veszik meg, de az X rajongók többsége már eddig is vette a lapot. Pár eddig koborgó olvasót talán meg fog fogni az X-Men, de ezek száma az összes vevőt tekintve elenyésző.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2426 Dátum: 2013. január 23. - 18:19:48 »
Ez a lényege ennek a kiadványnak,hogy mindenki megtalálja kedvenc figuráját és biztos elolvassa a többi történetet is. Mert ha már megvette... Lehet,megtetszik a sztori és már nem csak a kedvencéért veszi legközelebb,hanem mert érdekli a folytatás. Vagy esetleg megmutatja ismerősének,aki eddig nem ismerte ezt a füzetet és annak megtetszik. 1000-féle okozata lehet,hogy a Marvel+ egy nagyon jó gondolat megvalósulása.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2427 Dátum: 2013. január 23. - 20:21:12 »
Így van kzoli!  ;)
Szerintem ez egy nagyon jó lépés volt Kaine részéről! Már nem is bánom, hogy emiatt kiesett első körben Thanos, de szerintem őrá még vissza térhetünk a későbbiekben, egy újabb, nagyszerű Astonishing X-Men sztori mellett a lapban!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2428 Dátum: 2013. január 24. - 06:51:31 »
Na,mondjuk, én is azokhoz tartozok, akik eddig is megvették az M+ -t, bár én nem vagyok X rajongó, de kedvelem őket.
SD. EJC.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2429 Dátum: 2013. január 24. - 08:46:43 »
Én sem vagyok nagy X-Men rajongó , de ebből a sorozatból már  olvastam honosítva és nagyon tetszett. Engem a változatosság hoz lázba és ahogy látom ezt most megkapom.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #2430 Dátum: 2013. január 24. - 18:34:20 »
Astonishing X-Men,szuper,horvátul megvan,most meg végre megtudom,miről szól valójában! :lol:

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2431 Dátum: 2013. január 25. - 21:50:54 »
Uncanny X-Men 475-486 jó ölet lett volna. Mert szerintem szebbek, jobbak benne a rajzok (bár ez ízlés kérdése), csak 12 rész, szerintem előzetes ismeretek nélkül is jó, változatos történet.

Az Astonishing x-men is jó, de én jobban örültem volna egy "felnőtesebb" történetnek.

De persze nem akarok finnyáskodni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2432 Dátum: 2013. január 25. - 22:22:37 »
Fontos szempont volt, hogy azok is értsék, akik nem olvastak mellette más X-címeket rendszeresen. Az Uncanny nem volt jó ilyen szempontból.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2433 Dátum: 2013. január 25. - 22:40:16 »
Amit ő javasolt, az igen, mert az egy teljesen elzárt sztori. Csak kozmikus. És igazából jól jön hozzá egy öt részes minisorozat előzménynek, mert egy ott felbukkant alak a központi szereplője. De ezt leszámítva tényleg egy teljesen külön létező sztori, amit akár önálló miniként is megjelentethettek volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2434 Dátum: 2013. január 25. - 22:42:31 »
Hát, elhiszem, de 12 számmal túl hosszútávra nem lehetett volna gondolkodni. Meg hát, nem biztos, hogy akik ezer éve X-Ment várnak, kozmikus sztorit szeretnének egyből, nem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2435 Dátum: 2013. január 25. - 22:46:40 »
Igen, szerintem ilyesmikért is nem igazán agitáltunk különösebben téged rá – bár az előzményére, a Deadly Genesisre igen. Igazából nekem még mindig fura egy kicsit, hogy így belevágsz egy 26 normál füzetnyi szakaszba egy kéthavi címmel. Ez több mint négy év önmagában.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2436 Dátum: 2013. január 25. - 22:50:51 »
Bízom benne, hogy fog 4 évig menni még a M+. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2437 Dátum: 2013. január 25. - 23:02:51 »
Szerintem itt nem erről van szó, Kaine.  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2438 Dátum: 2013. január 25. - 23:05:19 »
Hanem, hogy hosszú lesz? Nem egy 25 részes történet van benne, hanem több rövidebb. Ilyen elven az is fura lehetett (volt, aki említette), hogy elkezdtem anno kiadni az Y-t, vagy a Prédikátort, mert azok meg 60 részesek. Vagy itt az Asterix hasonló példának.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #2439 Dátum: 2013. január 25. - 23:11:42 »
Azért az Astonishing mégis ismertebb sztori, Whedont meg alapból sokan szerették, de az Avengers film után talán még kíváncsibbak lettek rá sokan, milyen X-Men képregényt írt. Szerintem hülyeség lett volna bármi mást választani az adott lehetőségeken belül, hiába jön most egy-két ember azzal, hogy "jobb lett volna ez vagy az". Egyedül nekem is a füzetes megoldás tűnik furának, de ki tudja, hátha végig tud menni. Abban a 4 évben benne van az Avengers 2 szintén Whedonnal, ha addig nem csökken, talán akkor majd megugrik kicsit az eladás. Sőt, még X-Men filmek is lesznek közben.
Egyébként ez hogy működött szerződésben? Minden évben majd egyezkedned kell a következő számokra előre és most csak az első hatot fixáltad le, vagy az Astonishing kapcsán már nem lesz gond a következő években, addig adod ki, amíg akarod?