Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1015039 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
Re:Marvel +
« Válasz #2700 Dátum: 2013. március 17. - 22:06:09 »
Nagyon meg vagyok elégedve az idei Marvel +-al. Az X-men ellen kifogásom nem lehet! Nagyon örülök neki. Már epekedve várom a májusi számot. Az Amazon történet bejön és egyre jobban kezd beindulni. A Thor-t szintén nagyon várom. Egyre színesebb és színesebb lesz a lap. A 72 oldal meg már csak a ráadás! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2701 Dátum: 2013. március 18. - 00:34:29 »
Sajna az Amazonból már csak 1 rész maradt, de örülök, hogy tetszett, nekem is nagyon bejött.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2702 Dátum: 2013. március 18. - 01:13:50 »
Az x-men fantasztikus, nagyon tetszik nekem is. Már két rész után látszik, hogy whedon remek író, és tök jó sztori lesz belőle.
This is a joke. A real practical Joke.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2703 Dátum: 2013. március 18. - 12:46:39 »
Nagyon tetszett a legújabb M+, engem az izgatott, hogy tudja J kitörni a nyakát. Amazon amúgy egyre jobban bejön, tetszik a hétköznapisága, főleg ezzel a rajzal. Sajnálom, hog egy sztori van belőle hátra, de az sem kizárt, hogy angolul esetleg elolvasok majd pár képregényt tőle.

Az X-el sem volt gond, talán annyi, hogy rövid.  :P Meg, hogy lassan halad a sztori, de nem vészes probléma ez sem. Az az észrevételem, hogy valahogy nem olyan a csapat működése, mint amilyennek lennie kellene. A prof nélkül valahogy mintha megszűnt volna az egység, vagy az összetartás.

Mindkettő sztorinak várom a folytatását.
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2704 Dátum: 2013. március 18. - 21:08:01 »
Az eddigi két számról:
X-Men: Nagyon tetszik. :) Az első részt erősebbnek éreztem, annak a végén még kicsit borsódzott is a hátam, a másodiknál viszont ez a krapek arról a másik világról eddig nem nyűgözött le, valamint gondoltam, hogy Hank miért megy a dokihoz. A karakterek és a konfliktusok viszont nagyon jók, s a kislány kimerevített képén eléggé elképedtem. :D A végén az összefoglaló jó volt, de szerintem még anélkül is lehetett érteni a sztorit.
Rozsi: Érdekes kis sztori volt, néha még el is nevettem magam rajta. :) Ha ez 616, akkor ez kb mikor játszódik?
Amazon: Azon nagyot néztem, ahogy Szivacsember kitörte Jennifer nyakát. :O Nem igazán értettem, hogy ez most hogy lesz, a megoldásra meg pláne nem (na jó, de, mert ahogy bele-belelapoztam, ezt pont láttam sajna :( Következtetés: ne lapozgassunk. :D). A második sztori eddig jobban tetszik, emberközelibb, mint a csihi-puhis. Ez a Jazinda v ki hogy került a Földre? S mi történt, hogy Amazonnak elege van a hősködésből? Ez már a PH után játszódik, vagy valami más van itt? :headscratch:

Várom a folytatásokat és persze Thort! :kingpin:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2705 Dátum: 2013. március 18. - 21:18:50 »
Rozsi: Érdekes kis sztori volt, néha még el is nevettem magam rajta. :) Ha ez 616, akkor ez kb mikor játszódik?
X-Men v1 140-160 között vannak elszórva ezek a sztorik.
Idézet
Ez a Jazinda v ki hogy került a Földre?
Későbbi számokban kiderül. Egy szökevény amúgy, aki elég érdekes módon vívta ki a skrull vezetés haragját.
Idézet
S mi történt, hogy Amazonnak elege van a hősködésből? Ez már a PH után játszódik, vagy valami más van itt? :headscratch:
Nem, ez jóval utána van. Kizárták a kamarából és ezért kirúgták, plusz Slott utolsó füzetében eléggé elgondolkodott az addigi életéről, és azért döntött úgy, hogy beáll fejvadásznak. Jazinda csak úgy jött mellé.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2706 Dátum: 2013. március 18. - 21:40:14 »
Alapvetően akkor csömörlött meg eléggé, amikor Stark kényszerpályára vitte, hogy a regisztráltak közé tartozzon - miközben eltitkolta előle, hogy az unokatesóját kilőtték az űrbe. A Polgárháború alatt végig szívta a fogát, amikor muszáj volt kimennie valakit begyűjteni, nem tetszett neki. És amikor megtudta, hogy Tony benne volt azokban, akik eldöntötték, hogy a Hulktól véglegesen meg kell szabadulni, akkor utálta meg az egészet.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2707 Dátum: 2013. március 19. - 09:24:24 »
Köszönöm szépen a felvilágosításokat! :) akkor nem csodálom, hogy tele lett a hócipője az egészből szegénynek, egyre jobban átérzem a helyzetét. :S

SwitcX

• Vendég
« Válasz #2708 Dátum: 2013. március 20. - 09:43:40 »
A bezöldült történetektől féltem eddig a legjobban, különösen Hulknál. Megy, zúz és kész. Szerencsére akkor olyan sztorit sikerült találni, amely teljesen megváltoztatta a véleményemet.
Ezt a levelező rovat miatt írom leginkább, meglepődtem Molnár István levelén.
A mostani Amazon is végül lehengerlő lett, várom a következő részt. A rajz nem jött át teljesen, zöld hősnőnk néhol egészen férfias/ogre arcokat kapott. A régi Marvel Extra #22 környékén lehetett az az F4-es történet, amiben Jennifer is bekerült abba a burokba. Ott pl. eszméletlen jól megrajzolták, gondolom az összefogott haj miatt (is). A Badoonon jót röhögtem, hatalmas poént tolt el. Természetesen a cápaember is jó volt, eddig azt hittem élőlényeket nem tud lemásolni.
Az X-Men is kezd végre beindulni, habár Frost még mindig meglep. Anno sokkal idősebb volt, azóta történt vele valami vagy csak megfiatalította a Marvel? Mindenesetre még most sem kedvelem a karaktert, nagyon kilóg a sorból.                                                                                                                                                                                                                                                             

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2709 Dátum: 2013. március 20. - 09:49:03 »
Emmát megfiatalította a Marvel. A régi claremontos sztorikban harmincas helyett a húszas éveiben volt csak. Amit most olvastok, abban 32 vagy 33 éves, nem emlékszem pontosan, melyik. Vagyis hasonlót műveltek vele, mint Reed Richardsszal (hat évet fiatalodott) vagy Vadóccal (ő nézőponttól függően ötöt vagy tizenötöt).

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2710 Dátum: 2013. március 20. - 11:43:50 »
5 v 15? Az azért kicsit fura... :surp: S azt hogy?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2711 Dátum: 2013. március 20. - 13:21:00 »
Ellentmondásos, hogy Claremont eredetileg huszoniksz vagy harminciksz évesnek akarta-e a figurát. Elvileg a harmincas éveiben kellett volna lennie, de mire az X-ekhez került, már a húszas éveiben járt, aztán utána hamar belőle is tizenéves lett (mára hivatalosan 17 volt, amikor az X-Men tagja lett). De ugyanez van az F4-gyel is, Reed és Sue között eredetileg a körkülönbség 12 év volt, ebből mára hat lett.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2712 Dátum: 2013. március 20. - 15:39:04 »
Vadócot is először középkorú nőnek ábrázolták, nem?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2713 Dátum: 2013. március 20. - 15:51:49 »
Igen, a halántéka eredetileg nem festett volt, hanem tényleg ősz. Meg hát eredetileg ugye Rejtély és Sors biológiai lánya lett volna, meg Rozsomák is egy valódi rozsomák lett volna, szóval Claremont X-ei körül voltak itt menet közben erőteljes változtatgatások. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2714 Dátum: 2013. március 20. - 15:58:09 »
Tényleg, Szivacsembernek hogy működik a képessége? Ő dönti el, hogy átveszi-e egy anyagnak a tulajdonságait, vagy automatikus? Ha az utóbbi, akkor mindig betonnak kellene lennie nem? :D Eddig azt hittem, hogy mondjuk cipőn keresztül nem hat a képessége, de a cápával pl. csak a cipőjén keresztül érintkezett, mégis azzá változott.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2715 Dátum: 2013. március 20. - 16:00:18 »
Ő dönti el, de nem azt, hogy mivel, hanem azt, hogy mikor veszi át annak a tulajdonságait, amihez éppen hozzáér. Ezért tudták legyőzni akkor, amikor "szivacs" módban volt, és valami olyasmit vágtak hozzá, amit nagyon nem akart.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2716 Dátum: 2013. március 20. - 19:12:12 »
Szerintem nem ő dönti el. Legyőzték már sokszor úgy, hogy gyorsan hozzányomtak valamit - például zuhanás közben üveget - és annyi volt neki.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2717 Dátum: 2013. március 20. - 20:19:27 »
Itt Berettyóújfaluban még mindig nincs új szám, holnap délelőtt megint megnézem az Inmediót! :(

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2718 Dátum: 2013. március 20. - 21:00:59 »
meg Rozsomák is egy valódi rozsomák lett volna

Ezt pontosan hogy érted? Valahogy úgy, ahogyan macskaszerű lett Bestia?
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2719 Dátum: 2013. március 20. - 21:06:04 »
Tudtommal Rozsomák eredeti eredete szerint nem ember lett volna, hanem egy rozsomákból mutálódott volna emberszerűséggé.