Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1016973 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Marvel +
« Válasz #2840 Dátum: 2013. május 12. - 14:37:18 »
Másik kérdés: Nick Fury itt miért fehér bőrű?
Nick eredetileg fehér, csak az Ultimate univerzumban, illetve a filmekben fekete. ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2841 Dátum: 2013. május 12. - 14:48:55 »
Ha jól tudom ez még bőven a mutánsvilág előtt játszódik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2842 Dátum: 2013. május 12. - 18:57:43 »
Segítséget,magyarázatot szeretnék,mert nem értek 1-2 dolgot(...)
-Az Astonishing X-Men első története a Mutánsvilág előtt játszódik. Sőt, igazából az első kettő, de a lassú megjelenése miatt rengeteg időrendi kavar volt a sorozattal, ezért amikor megjelent a House of M, abban már olyan események is megtörténtek, amik az AXM-ben még ki se jöttek.
…
És 198 igazából, és beletelt közel másfél évbe, mire ez tényleg így lett. Eredetileg a mutánsok 0,1%-ának maradt meg az ereje, ám mivel eredetileg harmincmillióan voltak, így elég érdekes felvetések születtek a Marvel szerkesztőinek matematikai tudását illetően. Eleinte amúgy a 198 inkább egy szimbolikus szám volt, az X-es sorozatok maguk olyan 3000-re tették a megmaradt mutánsok számát világszerte.
-Várj egy füzetet.
-Mindig is az volt. Ne akard a filmes világot a képregényekre vonatkoztatni, egy nagyon elnagyolt összképet leszámítva semmi közük az eredeti képregényekhez.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2843 Dátum: 2013. május 12. - 19:19:06 »
Mostmár egy ideje a rendes képregényekben sem a fehér bőrű nick fury szerepel, hanem az ifjabb és sötétebb. (nemcsak a filmekben) Majd egy éve.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2844 Dátum: 2013. május 12. - 19:40:43 »
Aha, hallottam már erről, bár azt nem, hogy az apja hova tűnt.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2845 Dátum: 2013. május 12. - 21:07:11 »
Köszi a magyarázatot mindenkinek!

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #2846 Dátum: 2013. május 13. - 14:55:43 »
Aha, hallottam már erről, bár azt nem, hogy az apja hova tűnt.

ezt senki sem tudja, nyugi ;)

a Fear Itself után volt egy hat részes mini, a Battle Scars, ott kaparták elő Marcus Johnson-t, akiről a végén kiderül hogy ő Nick Fury Jr., és adják hozzá a 616-os univerzumhoz..Coulson ügynökkel együtt (hogy ez most jó-e vagy nem, azt mindenki döntse el maga :) )

az eredeti Fury elvileg 'visszavonul', valószínűbb azonban hogy visszaássa magát a föld alá, és onnan szemléli az eseményeket, és majd közbelép ha úgy adódik :)
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2847 Dátum: 2013. május 13. - 15:41:52 »
Az Inmedioban ma lecsaptam a 9. számra, bár úgy el volt dugva, hogy művészet volt megtalálni. :) Nagyon klassz lett ez a borító (is)...élethű...  ;D Rozsó épphogy csak nem esik nekünk a karmaival. Ezeken a szuper minőségű lapokon iszonyat jól kijönnek a színek, múltkor a zöld, most pedig a sárga is marha jól néz ki.

Elsőnek Amazon sztorijával kezdtem. Az előző részekhez hasonlóan a színvonal továbbra is megmaradt, mind rajz, mind a történet terén. (Ilyen íróval persze az lett volna a fura, ha nem... ) Most, hogy vége lett az Amazonnak, részemről ismét elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam. :) Szimpatikusak voltak a karakterek - még a rosszfíúk is - a párbeszédek, látványosak az akciójelenetek. Csóró mackóval még kidobóztak is...  :building-spidey:  :lol:

Az X-Men továbbra is lenyűgöz, még ha ismerem is - legalábbis egy darabig - a történetet, de ez egy olyan sorozat, amit szívesen elővesz újra és újra az ember.

A Thor piszkosul tetszik, remekül indult, és a képi világa is csillagos ötös! A folytatás nagyon várós...  :brow:
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 13. - 15:46:35 írta jukjuk »

phenom

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #2848 Dátum: 2013. május 13. - 22:28:15 »
Közel 20 évet vártam egy önálló Thor történetre itthon, de megérte - valóban gyönyörű és jó a sztori is. Jó választás, köszönet! 

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #2849 Dátum: 2013. május 14. - 08:48:31 »
igen, ez egy nagyon kellemes Thor mini, én is örülök neki felettébb..annak meg még inkább örülnék ha abban a formában mint a Vasember kötet, megjelenhetne a Tales of Asgard (ami valójában a Journey Into Mystery-ben megjelent mini újraszínezett, kötetbe gyűjtött változata)...JMS Polgárháborút követő Thor sorozata is remek szerintem, megvenném magyarul is, ha esetleg kiadásra kerülne a sor ;) :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 14. - 08:51:02 írta drbob »
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

balogh44

• Thanos
« Válasz #2850 Dátum: 2013. május 14. - 19:58:28 »
Nekem is tetszett a Marvel+ mostani száma, az X-Men remélem még nagyon sokáig velünk lesz! :) Thor: Nagyon jó, történetileg és rajzilag is kitűnő alkotás, és az csak hab a tortán, hogy év végéig velünk marad! :brow:
Az Amazon sztorija is akció dús, csak éppen a rajza volt kicsit gyengus.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2851 Dátum: 2013. május 14. - 21:07:32 »
Nagyon tetszett az M+ legújabb száma. Az X-Men evidens,hogy kell számomra,mivel nagyon bejön a mutáns-sztori. Amazon: nem gondoltam volna,de hiányozni fog. Tökre magával ragadott! Olvasnék még róla,a történeteiről. Thor: elég jónak tűnik a sztori,örülök,hogy velünk lesz hosszabb ideig. Deadpool: Nem szeretem,nem tudom,mit esznek rajta. Annyira "lájtos" személyiség,kimondottan komolytalan. Biztos,sokaknak ez tetszik. Nekem nem. Kár,hogy ez a szereplő foglalja el majd a következő szám(ok) egy részét,de nyilván másnak ő örömöt okoz,hogy szerepel. Mindenki másnak örül,ettől kerek a világ. Ez a Marvel+ lényege,hogy sok-sok szereplőt bemutasson. Persze,hogy nem mindenki szimpatizál minden bemutatottal. Természetesen el fogom olvasni mindegyik történetet. Hátha változik a véleményem... Nagyon szép a kiadvány,köszönöm a minőséget!

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2852 Dátum: 2013. május 14. - 21:11:40 »
Az Amazon sztorija is akció dús, csak éppen a rajza volt kicsit gyengus.

Először nekem is annak tűnt, de szerintem inkább csak arról van szó, hogy az előző két történet képi világa nagyon elütött tőle. Ha mondjuk a PPP után olvasod csak az Amazon történetét, nem biztos hogy gyengének tűnik.

Továbbra is nagyon jó a Marvel+, nem csak a bővítés miatt, hanem a történetek miatt is sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi számok. Pedig már az is elég jó volt.  :kingpin: Egyedül a Rozsomákos egyrészes nem jött be (a karaktert csípem, csak ezek az egyrészesek...nem az igaziak.)
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2853 Dátum: 2013. május 14. - 21:34:43 »
Amazon sajnos nem fog visszatérni, mert ahhoz, hogy ilyen jó legyen, kellett egy Peter David, viszont az ezt követő történetek rajzai nagyon bénák, valamiért lecserélték a rajzolót.  :'(
Deadpoolból 2 rész lesz összesen, vagyis a 4-5. számokban szerepel majd, míg Thor a 6-ban duplázik.
Úgy látom, az X-Men csont nélkül veszi az akadályokat, az tetszik mindenkinek eddig.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2854 Dátum: 2013. május 14. - 21:50:34 »
Amazon nagyon jó volt Slott tollából is. A közös rész Pókemberrel, vagy a "mini-börtön" mind nagyon ötletesek voltak. Deadpoolt pedig már nagyon várom.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2855 Dátum: 2013. május 15. - 14:50:44 »
Nekem eddig leginkább csak az x-men tetszett/tetszik az újságból. Örülnék, ha az sokáig folytatódna.
A thorról még nem tudok ennyi után véleményt mondani, de lehet hogy jó lesz.
Az Amazon és Jazinda története végére már egyáltalán nem tetszett. Egyrészt nem bírom az ilyen megölhetetlen karaktereket, mint itt Jazinda, semmi gyenge pontja nincs, bármit csinálnak vele, úgyse lehet legyőzni. De inkább azért nem tetszett, mert a történet nagyon átesett a ló túloldalára és túl sok volt benne a siránkozás, önsajnáltatás, lelkizés. Egy bizonyos szintig elmegy, de itt már Amazon mást se tudott csinálni, csak panaszkodni.
A Rozsomákos, szódával elmegy, de nekem nem jött át.
Deadpoolt viszont várom. Szerintem abba nem fogok csalódni.  :deadpool:
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2856 Dátum: 2013. május 15. - 14:59:11 »
Jazinda a Szuperskrull lánya. Van egy szuperképessége: méghozzá az, hogy nem tud meghalni. De ezt nem mondta el senkinek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2857 Dátum: 2013. május 15. - 15:18:02 »
Cazon első blikkre nekem nőnek tűnt, ez azért betudható a rajzolónak is! Az ilyesmi rajzstílus nekem nem jön be.
Mike Choi viszont bekerült a kedvenceim közzé. Kérdésem is hozzá kapcsolódna, rajzolt ő még mást is a Marvelnek? Jó lenne, ha jövőre is láthatnánk tőle valamit! ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2858 Dátum: 2013. május 15. - 17:07:25 »
Persze, hogy rajzolt mást is. Főleg X-Ment, X23-at, X-Force-t és még egy F4-et is, valamint egy rakat borítót.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2859 Dátum: 2013. május 16. - 10:44:05 »
Thor képi világa lenyűgöző volt. Mikor megláttam Zefírt, azt mondtam: "tyűűűűűűha" :)
Bár nem ismerem a sztori folytatását, az 1. első rész fantasy/sci-fi keveréknek tűnt (nekem) ami baromi izgalmassá teszi a sztorit. Abszolút hiánypótló alkotásnak tartom, várom a további részeket.
Amazonra egy szó: zseniális (mármint, ami a humor faktort illeti). Remekül szórakoztam rajta.
Örsön az Árkád nagy újságosánál vettem meg egy példányt: egyrészt szemet gyönyörködtető volt a precízen kirakott 10+ db füzet, volt miből válogatni, másrészt elkedvetlenített az, hogy kb. ugyanennyi állt katonás rendben a 1.5 hónappal ezelőtt megjelent HiHi-ből is:(
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 16. - 10:58:55 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"