Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1015085 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

riley25

• Grizzly
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #3280 Dátum: 2013. november 13. - 11:13:11 »
Hát jó sokat várhatunk rá mert ha jól emlékszem Emma titka a jövö évi utolsó Marvel+ban fog kiderülni

balogh44

• Thanos
« Válasz #3281 Dátum: 2013. november 14. - 20:05:22 »
Véleményem az idei utolsó Marvel+ számról:
Nagyon tetszett, az X-Men mostani része igazán akció orientált volt, a kétoldalas Rozsomák-Kolosszus combó, írtó szuperül mutat! :D
A történet vége szintén nyitottá teszi a folytatást, kíváncsian várom!
Az a mutáns akiről szó van benne, nem Wanda lenne a Mutánsvilág történési végett? :headscratch:
Thor: A képi világa csillagos 5-ös, a történet vége szerencsére pozitív lett, a későbbiek folyamán szívesen olvasnék még Thor-ból!

:brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3282 Dátum: 2013. november 14. - 21:28:13 »
Régebbi Thor történetek még nem kizártak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3283 Dátum: 2013. november 14. - 22:09:14 »
Ez jól hangzik!
Esetleg ezek valamikor?:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3284 Dátum: 2013. november 14. - 22:11:26 »
Az, hogy 80%-os valószínűséggel sohasem olvastad a belinkelt dolgokat, csak borító alapján dobálod őket, már megszoktam. De hogy most a borítón se látod a b*tt nagy CSAK FELNŐTTEKNEK feliratot, már új szint. :) Amúgy a Vikings a második legnagyobb [cenzúrázva], amit Ennis a Marvel 616-ba összehányt. (És aki olvasta: igen, ez 616-os, annak ellenére, hogy csak két hősnek tűnik fel egy tízezer hullát termelő ámokfutás egész New Yorkban. Mert mint tudjuk, Manhattanben nincsenek szuperhősök.)
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 14. - 22:13:48 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3285 Dátum: 2013. november 14. - 22:18:45 »
Valóban, a Vikings egy tipikusan "ennises" történet, tök kizárt, hogy kiadjuk. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3286 Dátum: 2013. november 14. - 22:29:49 »
Én nagyon örülök, hogy véget ért ez a történet. Ekkora ökörséget már rég nem láttam. Nem bánom, ha hanyagolva lesz Thor, vagy ha valami kevésbé kozmikus történet jön tőle. Már ha egyáltalán van olyan.
A rajzzal semmi baj, de a történet nagyon nem tetszett.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3287 Dátum: 2013. november 14. - 22:50:03 »
Thornál ritka a kozmikus… főleg a nyolcvanas évek óta. Alapvetően a földi sima szuperhősös sztorijai vagy az erősen fantasy beütési asgardi kalandok dominálnak nála (bár ezt mintha beleírtam volna a karakterlapjába :headscratch:). Érdekes módon a legjobbnak ítélt/vélt Thor-történetek szinte mindegyike az utóbbi kategóriába esik, de az Egóval vívott csatározásait is emlegetik.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3288 Dátum: 2013. november 14. - 23:21:28 »
Nagyon nem tudtam hova tenni ezt a történetet. A végén már nem is akartam, csak legyek túl rajta.  :uhoh:
Az X-men viszont nagyon jó volt! Tényleg jó ez a sorozat.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #3289 Dátum: 2013. november 15. - 10:24:27 »
Én is szerettem volna már túlesni a Thor sztorin. Alapvetően nem a kedvenc karakterem, valahogy ez a sztori sem állt igazán közel hozzám. Ettől függetlenül örülök, hogy láttunk Thort is a füzetben, sőt az se zavar, ha később is lesz, biztos van olyan történet is, ami tetszene. Az X-Mennek nagyon tetszett a "vége", Rozsomák szövegei mindig előhozzák belőlem a kisgyereket.  :lol: A duplaoldalas Kolosszus/Rozsomák kombó meg nagyon faja!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3290 Dátum: 2013. november 15. - 11:20:03 »
Amúgy a Vikings a második legnagyobb [cenzúrázva], amit Ennis a Marvel 616-ba összehányt. (És aki olvasta: igen, ez 616-os, annak ellenére, hogy csak két hősnek tűnik fel egy tízezer hullát termelő ámokfutás egész New Yorkban. Mert mint tudjuk, Manhattanben nincsenek szuperhősök.)

Én azt sose vettem 616-nak! Kihat a jelen kontinuitásra? Szerintem nem. Az egész sztori annyira egy más világot idéz. Teljesen elrugaszkodik a 616-ban lefektetett dolgoktól. Meg személy szerint nem szeretem az ilyen logikátlan döntéseket, hogy ha a punisher max-ot nem veszik 616-nak, ami pedig sokkal inkább oda sorolható lenne, akkor ezt miért kellene?
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3291 Dátum: 2013. november 15. - 12:20:46 »
Mert ott legalább lefektetik, hogy külön világ. De nem egy MAX-os cím 616-os. Például a Chang Chi és a Howard is.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3292 Dátum: 2013. november 15. - 13:56:56 »
Egyben elolvastam a kiadott Thor részeket, 5 rész ha jól emlékszem.
Jó volt, nekem tetszett. Részenként olvasva talán kevés, mert sok benne a szöveg nélküli teljes oldalas kép. Amúgy én szeretem a kozmikus történeteket.

Az Astonishing X-Men-ben megint nem történt szinte semmi. Látom itt a fórumon mindenki el van ájulva tőle, de nem értem miért. Szerintem egy közepesnél épp jobb X történet. Szerintem átlagos.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 15. - 14:20:37 írta jst22 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3293 Dátum: 2013. november 15. - 14:50:05 »
Látom, nagyon változó, hogy kinek melyik történet tetszik, és melyik nem. Nem lesz ez másként jövőre sem, amikor - elvileg - 3 különböző képregény kap helyet az X-Men mellett. Ebből az egyik klasszikus lesz.
A januári szám 64 oldalon jelenik meg, és lesz egy nyári szám, amely 72 oldalas lesz ismét.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3294 Dátum: 2013. november 15. - 15:01:51 »
Nekem mindig is a Morrisonéra volt (van-lesz ;) ) a legjobb X-MEN korszak, de ez is nagyon tetszik. Ez a párszavas képekkel mesélni dolog Whedonnak nagyon megy, és az utolsó története ( ahol ez az Orgos szál lezárul ) nálam nagyon betalált amikor olvastam. Én a Fenegyerek kötet mellett ennek az X-Mennek örültem a legjobban. (Ok, persze: a Daedpool sztori is állati jó volt)

Thor története érdekesen indult, de nekem sem tetszett a történet lezárása. Viszont a belinkelt borítók közül az Age of Thunderre emlékszem és ha nem keverem valami mással, akkor az egy nagyon jó történet volt. A Vikings-et én sem tartom jó ötletnek. (<--és ezt egy Ennis fan írta)
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3295 Dátum: 2013. november 15. - 21:16:50 »
Az, hogy 80%-os valószínűséggel sohasem olvastad a belinkelt dolgokat, csak borító alapján dobálod őket, már megszoktam. De hogy most a borítón se látod a b*tt nagy CSAK FELNŐTTEKNEK feliratot, már új szint. :) Amúgy a Vikings a második legnagyobb [cenzúrázva], amit Ennis a Marvel 616-ba összehányt. (És aki olvasta: igen, ez 616-os, annak ellenére, hogy csak két hősnek tűnik fel egy tízezer hullát termelő ámokfutás egész New Yorkban. Mert mint tudjuk, Manhattanben nincsenek szuperhősök.)

Nem ismersz, ne általánosíts!!!!
Elolvastam mindegyiket, ráadásul honosítva is vannak! Csak azért nyomtatásban jobban szeretek képregényeket olvasni, mint gépen keresztül! És a nagyobb közönség is megismerhetné pl. Matt Fraction remekbe szabott kis One-Shot-jait!

Ismerem a MAX jelentését is a Marvelnél, de nem tudtam hogy a Marvel+ 12-es karikával működik!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3296 Dátum: 2013. november 15. - 21:38:09 »
Nem működik 12-essel, de nem is 18+-os. Jövőre lesz egy durva képregény, de még nem MAX-os.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3297 Dátum: 2013. november 16. - 09:04:53 »
Elolvastam mindegyiket, ráadásul honosítva is vannak!
Melyik oldalon vannak fent honosítva? Szívesen elolvasnám őket.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3298 Dátum: 2013. november 16. - 09:21:32 »
Első nálunk, másik fanzine-on. Fraction one-shot trilógiája tényleg jó amúgy, a Vikings meg nagyon nem.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #3299 Dátum: 2013. november 16. - 15:03:28 »
Nem kell több Thor, csakis X-Men  :D Rajtuk kívül mindent csak gyorsan átlapozok, számomra a füzet lényege az X-ek.