Ma vettem meg az új HP-t és az M+ különszámát. A végtelen hatalmat el is olvastam. Nagyon tetszik. És bár én alapvetően az újabb képregényeket részesítem előnyben (főleg a megrajzolás miatt), de el kell ismernem, hogy ekkor még tudtak igazán jó szuperhőscsapatos sztorikat és Crossover-eket alkotni. Minden karakter és a történet is rendesen ki van dolgozva. Egyáltalán nem erőltetett, mint néhány újabb dolog amit olvastam. Remélem a befejezés is méltó lesz a felvezetéshez

.
Meg az apró rejtett utalások tetszenek nagyon, amik tapasztalatom szerint inkább a korábbi képregényekre jellemzők, mint például az egyik Bűnölős sztoriban Charles Bronson, vagy a mostani M+ különszám 53. oldalának az alján a Toxic Avenger poszter

.
Amúgy egy apró kérdésem lenne, bár ez lehet valami meglepetés lett volna, de úgy számoltam, hogy az Infinity Gauntlet 2-6 összesen 190 oldal, viszont a két különszám viszont 208 oldal. A 2. különszámban mi lesz az extra 18 oldalon? Rengeteg dokumentáció? Vagy egy mellékszál? Bár az nem valószínű, hogy beleférne, így kíváncsi leszek majd