Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1013646 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Marvel +
« Válasz #3660 Dátum: 2014. február 25. - 11:48:23 »
Végül a Kárászon találtam még volt 3 az én tökéletes példányomon kívül.   :spidey:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3661 Dátum: 2014. február 25. - 15:21:18 »
Végre sikerült beszereznem nekem is. Tetszik. Egyenlőre nem mondanám azt, hogy "minden idők..." de tetszik. A halálesetek száma persze durva, tehát értem a történet monumentalitását, csak a sok karakter mozgatásának értelmét még nem látom. A legjobban az tetszett ahogy a válságot kezelik az egyes szereplők. Például ahogy a "kisebb kaliberű" hősök az utcán rekedteknek igyekeznek segíteni, stb. Nagyon jó volt még Strange doki találkozása Adammel az elején és Hulk és Rozsi tető jelenete. Mephisto szarkavarása ügyes volt és hála az égnek valamennyire értelmes okot ad Thanos viselkedésére Követtek el már pár hatalmas baromságot egy nő kegyeiért (pl. tíz évig hadat viselni Trójával :D ). A rajzok továbbra is nagyon tetszenek. Mivel nem igazán olvastam túl sok régi kozmikus sztorit - ami nem az F4hez vagy az X-MENhez köthető - külön öröm volt látni azokat a karaktereket régen, akiket az új történetekből ismertem meg (pl. Adam Warlock, Drax, stb.). Tudom hogy szinte kivitelezhetetlen de annyira örülnék ha modernebb űrlészleges történeteket is kapnánk jövőre hasonló formában...álmodozás OFF.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3662 Dátum: 2014. február 25. - 16:02:40 »
A mostani Avengers ongoing történeteinek nagy része is az űrben történik mintha. Majd a fejesek kibővítenek.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 25. - 18:19:45 írta Szilánkmentes »

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3663 Dátum: 2014. február 25. - 17:55:55 »
Azokhoz a részekhez még nem volt szerencsém.
Két hazai oldalnak köszönhetően - akiknek nem tudok elég hálás lenni azóta sem :) - volt szerencsém olvasni az Annihilation történetfolyamot illetve az azt követő eseményeket és a Guardians of the Galaxy pár füzetét, és azóta is úgy gondolom, hogy Grant Morrison X-MEN-je után ezek voltak a legjobb dolgok ami történhettek a Marvellel. (Erre írtam, hogy érdekes volt például Drax karakterét így látni a Végtelen Hatalomban.)
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #3664 Dátum: 2014. február 25. - 20:11:39 »
Na szóval. Most vettem a kezembe az első M+-t (kicsit későn hozta a postás). És tudom, tudom, sokan írták már.. de.. de.. ez az "ISTEN" felirat valami hatalmas nagy lett! Azt hiszem ezért érdemes magyar képregényt készíteni és olvasni egyaránt. Hatalmas nagyfel. :-)  :kingpin:

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #3665 Dátum: 2014. február 25. - 21:46:20 »
Az 'Isten' feliratért le a kalappal, de a különszámban pont ezért nem értem, miért maradt eredeti, angol nyelvű cím.
És ha már szó volt Sasquatch nevének lefordításáról, azon az oldalon volt egy másik problémás név. Mégpedig Boksz, akinek eredeti neve 'Box' nem a sportra utal, hanem a képességére, ezért Doboz a magyar neve.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3666 Dátum: 2014. február 25. - 21:53:44 »
Az 'Isten' feliratért le a kalappal, de a különszámban pont ezért nem értem, miért maradt eredeti, angol nyelvű cím.
És ha már szó volt Sasquatch nevének lefordításáról, azon az oldalon volt egy másik problémás név. Mégpedig Boksz, akinek eredeti neve 'Box' nem a sportra utal, hanem a képességére, ezért Doboz a magyar neve.

A különszám minden Marvel+-t árusítóhoz kikerült? Mert kettőnél is voltam Szegeden és csak Pókember volt.  :headscratch:
Nem. Csak a R/I-hoz.
de a 4. rész felirata bennmaradt. Gondolom lett volna meló vele ezerrel és azért.
Nem maradt rá idő. Ha azt is retusáljuk, csúszott volna a megjelenés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3667 Dátum: 2014. február 25. - 23:02:56 »
Mégpedig Boksz, akinek eredeti neve 'Box' nem a sportra utal, hanem a képességére, ezért Doboz a magyar neve.
Itt én is Box-ot javasoltam, de Ati szerint... na de majd elmagyarázza ő, ha ideér.

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3668 Dátum: 2014. február 26. - 09:25:58 »
Szombat reggel reggeli után rögtön a Sétáló utcán található újságos felé vettem az irányt. A füzetek (kb.5-6 db) bokamagasságban helyezkedtek el a polcon. Kértem egy példányt és gondosan tanulmányozni kezdtem a borítót. Egy idő után az újságos lány kedvesen közölte, hogy nyugodtan lapozzak bele, mire én: köszi, csak megnézem a borítót, hogy hibátlan-e.  ;D

Nagyon szép különszám lett, jó volt ilyen remek minőségű papírt lapozgatni. A borító szerintem nagyon figyelemfelkeltő lett. A történetet, már korábban értékeltem, várom a befejezést.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #3669 Dátum: 2014. február 26. - 09:29:57 »
Egyrészt a borító, másrészt ez a klasszikus rajz (ami hozzám sokkal közelebb áll a mai rajzoknál) és a fényes papír kombója verhetetlen. Remélem később is lesznek '90 környéki- előtti történetek, mert nekem nagyon bejön ez a párosítás. Bár gondolom, a nálam fiatalabbaknak inkább az új, "modernebb" stílus jön be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3670 Dátum: 2014. február 26. - 09:44:32 »
A Hulk is ilyen volt a M+ 5-6-ban.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #3671 Dátum: 2014. február 26. - 12:44:37 »
Naná, azt is imádtam.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3672 Dátum: 2014. február 26. - 13:14:30 »
Én már az új Marvel+ címlapot várom. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3673 Dátum: 2014. február 26. - 13:26:30 »
A jövő héten dömping lesz ilyen téren. Címlapok, belső oldalak, minden a Börzére.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3674 Dátum: 2014. február 26. - 22:02:08 »
Elolvastam a Marvel+ különszámot, és nagyon tetszett. Minden adott volt..remek történet, nagyszerű rajzok, jobbnál jobb karakterek, izgalmas akciójelenetek, ráadásul mindez 96 oldalon a lehető legtökéletesebb minőségben.

Én is nagy tisztelője/rajongója vagyok ennek a korszaknak, örülök, hogy ez a jelentőségteljes történet magyarul is megjelent. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben elég gyakran fogom még kézbe venni ezt a kitűnő képregényt.  :brow:

:worship:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3675 Dátum: 2014. február 27. - 15:09:59 »
Én is elolvastam az idei első Különszámot. Meg is fogalmaztam tegnap magamban egy remek mondandót, de mire arra került a sor a mai nap, hogy leírjam elszállt, ráadásul nincs is a közelemben a lap, hogy átlapozzam.
Nekem egy kicsit PH-s utánérzésem van a sztorival kapcsolatban. Azt leszámítva, hogy az esélyek itt nem annyira egyenlőek. Viszont a rajz fantasztikus, a sztori is teljesen megéri a pénzét, nekem egyedül néha azzal van a bajom, hogy nem mindig tudom eldönteni, kinek a belső monológját olvasom. Nagyon zsír, hogy a harcot nem csak pár oldalon mutatják, hanem valóban elég terjedelmesen.
SD. EJC.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #3676 Dátum: 2014. február 27. - 15:32:07 »
Egy kicsit valóban lassabban lehet haladni vele, mert máshogy van narrálva mint manapság szokott lenni.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3677 Dátum: 2014. február 28. - 11:12:25 »
Egy kicsit valóban lassabban lehet haladni vele, mert máshogy van narrálva mint manapság szokott lenni.

Ez igaz, és milyen jót tesz neki. Én általában a pörgős dolgokat jobban szeretem (pl filmekben), de az ilyen giga-crossover-eknek nagyon jót tesz ez a lassabb haladás, mert itt van szerepük a karaktereknek, szinte mindenkiről megtudhatjuk, hogy áll a dolgokhoz, és a harcok sem hatalmas karaktertömegeket megmozgató montázsokból állnak, hanem rendesen kidolgozott cselekedetekből. A mai írók és rajzolók tanulhatnának tőlök. Nagyon sok képregénnyel (nem csak crossoverek, hanem csapatokról szóló sztorik) általában ez a bajom, hogy nemhogy ekkora tömegeket nem tudnak rendesen kidolgozni, de még azt a néhány karaktert se. Ez leginkább az Új Titkos Háborúban zavart. Ezért reménykedek, hogy a Végtelen Hatalom folytatásai is meg fognak majd jelenni :).

Amúgy ezt már korábban is meg akartam kérdezni, hogy itt épp mi van a Hulkkal? Mert sima Hulkhoz túl intelligens, de Banner tudatú Hulk-nak meg szerintem intelligensebbnek kellene lennie.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3678 Dátum: 2014. február 28. - 11:13:56 »
Pedig ez a Banner-Hulk.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3679 Dátum: 2014. február 28. - 21:48:09 »
A mai képregényekben csak azt nem szeretem hogy szinte van úgy, hogy elmegy a képregény fele és alig ha van vagy két-három párbeszéd vagy szöveg benne. Valahogy nem érzem a tartalmat. Persze szó se róla, szépek a számítógépes képek. :)