Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1052333 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Marvel +
« Válasz #4160 Dátum: 2014. november 10. - 21:40:15 »
minden előfizető megkapta már az új számot?
Én igen.  :P
Mondjuk személyesen kaptam kézhez, a MKlubon.  :kingpin:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4161 Dátum: 2014. november 10. - 21:46:48 »
Teljesen igaz, csak kár hogy a valódi bajtársai (akik a halála előtt mellette voltak a Polgárháborúban) nem lehettek ott a temetésén, miközben nagy amerikai hősként temették, pedig hivatalosan áruló volt, amikor meghalt. Ezt kissé irreálisnak és álszentnek éreztem.
A Polgárháború végén, amikor megadta magát, ő amnesztiát kapott. Ezt felajánlották Vasemberéken keresztül, hogy (ha jól emlékszem) 10 ember kaphat - ezért nem csukták le a Láthatatlant, vagy a Fáklyát sem.
Idézet
Azt kicsit túlzásnak éreztem, hogy az őrnek hirtelen feléledt a lelkiismerete, mert ha alapból emberszerű robot, akkor korábban is kellett volna, hogy legyen neki és nem tette volna meg, amit tett.
Pedig megmagyarázták, hogy önmagában nem érezhetett semmi ilyesmit, ellenben Harcos igen, vagyis miatta ébredt fel csakis.
Idézet
De mindezek ellenére egyre jobb lesz a sztori. Már alig várom a következő évadot :).
Nekem az a kedvencem a 4 évadból.  :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4162 Dátum: 2014. november 10. - 22:05:07 »
Nekem ma  megjött a Marvel+ és a PPP különszám!  :brow:
Az X-Men nagyon tetszik! A Kapitány halálában az előző rész jobb volt, mint a mostani,de a rajzok nagyon "ott" vannak.  :kingpin:
A PPP különszám meg fenomenális!! :oh: :spidey5:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4163 Dátum: 2014. november 10. - 22:10:06 »
Bárcsak már én is olvashatnám őket!  :roll:

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #4164 Dátum: 2014. november 11. - 09:17:21 »
Annak azért örültem volna, ha Constant fórumtársunk nem lövi le a poént, hogy ki lesz még az idei utolsó Marvel+-ban, mint negatív szereplő.  :(   Tudod, az "SP" fekete-fehér ikon erre van kitalálva....
Ezt leszámítva, nagyon jól alakul a sztori és a Kapi története is szépen lezárul.

Fogalmam sem volt róla hogy melyik az ikonja. Azóta sötétítettem bár aki akarja úgyis elolvassa.

A kérdés továbbra is adott: Shaw mellett ki a másik 3 figura? :)
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4165 Dátum: 2014. november 11. - 15:25:04 »
Annak azért örültem volna, ha Constant fórumtársunk nem lövi le a poént, hogy ki lesz még az idei utolsó Marvel+-ban, mint negatív szereplő.  :(   Tudod, az "SP" fekete-fehér ikon erre van kitalálva....
Ezt leszámítva, nagyon jól alakul a sztori és a Kapi története is szépen lezárul.

Fogalmam sem volt róla hogy melyik az ikonja. Azóta sötétítettem bár aki akarja úgyis elolvassa.

A kérdés továbbra is adott: Shaw mellett ki a másik 3 figura? :)

Ez engem is érdekelne ( meg még szerintem sokakat... ) szerintem a háttérben a kapucnis Agymester, az a rusnya nő, meg Halálcsapás úrnő... de ez csak tipp. A kis kopasz törpére tippem sincs.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #4166 Dátum: 2014. november 11. - 15:40:36 »
Teljesen igaz, csak kár hogy a valódi bajtársai (akik a halála előtt mellette voltak a Polgárháborúban) nem lehettek ott a temetésén, miközben nagy amerikai hősként temették, pedig hivatalosan áruló volt, amikor meghalt. Ezt kissé irreálisnak és álszentnek éreztem.
Ha álszent, akkor nem hiszem, hogy irreális lenne.
Most olvastam el, és szerintem teljesen reális az egész. Pont a jelenlegi politikai helyzetben üt ez a képregény. A kormány a halálba hajszolja a legnagyobb hősét, majd ugyanazok, akik "megölték" parádéznak a temetésén, miközben azok, akik vele harcoltak, rejtőzködnek.
Mocskosul álszent, igaz. Pont ilyen a politika, jól lett megírva ez a történet.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4167 Dátum: 2014. november 11. - 17:12:03 »
Ha álszent, akkor nem hiszem, hogy irreális lenne.
Most olvastam el, és szerintem teljesen reális az egész. Pont a jelenlegi politikai helyzetben üt ez a képregény. A kormány a halálba hajszolja a legnagyobb hősét, majd ugyanazok, akik "megölték" parádéznak a temetésén, miközben azok, akik vele harcoltak, rejtőzködnek.
Mocskosul álszent, igaz. Pont ilyen a politika, jól lett megírva ez a történet.

Ez teljesen igaz, csak az amnesztiáról nem tudtam, de azóta fel lettem világosítva :).

kzoli

• Sakál
« Válasz #4168 Dátum: 2014. november 11. - 20:42:18 »
Todd: minden mondatoddal teljesen egyet értek. Kimondottan ezek a vélemények fogalmazódtak meg bennem is.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4169 Dátum: 2014. november 11. - 21:03:05 »
Kaine elképzelhető, hogy egyszer majd láthatunk valami ilyesmi féle, klasszikus Marvel sztorit is a Marvel+-ban?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4170 Dátum: 2014. november 11. - 21:05:20 »
Nem kizárt, persze.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4171 Dátum: 2014. november 11. - 21:08:12 »
Az tuti lenne nagyon, csak mert sok olyan van, ami mérföld kő volt pár figura és csapat életében. ;)
Ezek számomra mély tartalommal rendelkeznek, mint egy pár mai, csili-vili sztori.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4172 Dátum: 2014. november 11. - 21:13:07 »
A Marvel+ eléggé fan-lap, úgyhogy nem kötelező új sztorikat tenni bele. A Végtelen hatalom jól mutatta, hogy van igény a régebbiekre is. Persze eddig is voltak klasszikusok (Hulk), de lesznek minden évben, szerintem.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4173 Dátum: 2014. november 11. - 21:14:42 »
Ez ám az örömhír!  8)

kzoli

• Sakál
« Válasz #4174 Dátum: 2014. november 11. - 21:24:29 »
Az M+ eddig nekem mindig azt adta, ami tetszett, 1 kivétellel. Az pedig a Megtorlós sztori volt. Az nem jött be. Viszont a történetek zöme klassz volt. Kitünő kis kiadvány, sok-sok remek sztorival. Remélem, hogy sokáig marad is nekünk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4175 Dátum: 2014. november 11. - 21:25:47 »
Ebben a formában stabilan áll, úgyhogy van rá esély.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4176 Dátum: 2014. november 11. - 21:25:57 »
Persze tudom, hogy a mai címekkel, nagyobb eseményekkel is kell haladni, de közben jó dolog visszamenni kicsit az olyan történetekre is, mint pl.:
Fantasztikus Négyes #45-50.: Az Inhumans+Galactus+Ezüst Utazó
A Marvel Kapitány Halála
Fenegyerek #226-233.: Born Again
Szerencsére most már vannak különszámaink is, melyekben ezek helyt kaphatnak, ezért is várom most a Végtelen Háborút, valamint a Hulk sztorit is! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4177 Dátum: 2014. november 11. - 21:27:14 »
Azért a 60-as évekbe szerintem nem megyünk vissza, de a Marvel Kapitány halálára ráhibáztál: az éppen tartalék jövőre, ha a Végtelen Háború elérhetetlen lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4178 Dátum: 2014. november 11. - 21:29:19 »
Reménykedjünk a legjobbakban! ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #4179 Dátum: 2014. november 11. - 21:31:06 »
Remélem, hogy a Végtelen Háború ki lesz adva! Ebben nagyon bízom!
Ezen felül pedig egy jó ki F4-es sztori is hiányzik még nekem.