Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053805 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
Re:Marvel +
« Válasz #4300 Dátum: 2015. január 21. - 17:46:33 »
Megkésve ugyan, de válaszolok.
Minden elhangzott már egyébként amit én is gondolok.
Hajlamos vagyok igazat adni a megveszek mindent amit Tomi kiad vonalnak, de ellenzem a ne mondjuk el a véleményünket ez nem kívánságműsor hozzászólást, mert hát ezért van a fórum, szerintem. Amúgy hosszú évek óta olvasom a fórumot, és megfigyeltem, hogy amit sokan mondanak előbb utóbb megfogadja a kiadó, vagy megtesz mindent, hogy a tőle telhető legjobban kielégítse az igényeket. Ettől függetlenül én tényleg megveszek mindent, szerencsére nem okoz gondot ez a kiadás családos emberként sem, végül is ez a hobbim vagy mifene.
Tudom is én el is ihatnám vagy szórakozhatnám, az se olcsóbb. De a képregényekkel szerintem jobban járok. :)
Fentiek tükrében én azt mondom, jelenjen meg minél több, annál jobb.
A Fenegyereket nagyon sajnálom.   

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4301 Dátum: 2015. január 21. - 20:51:16 »
Nem kimaradásról volt szó, hanem arról, hogy a 6. rész már a következő kötetben jelent volna meg.

Így már érthető. Akkor ezek szerint a Hulk is folytatásos lesz a Fenegyerekhez hasonlóan?

Mert ha engedik, hogy ugyanaz a történet a sorozatban kezdődjön, és különszámban folytatódjon, akkor a mostani 3 rész Fenegyereket a sorozatban adtuk volna ki a rövidsége okán.

Ezt tudtam, csak azt nem értettem, hogy mivel külön történet (vagyis magában is megállja a helyét az M+ Végtelen Hatalom első részével ellentétben) ezért, minek kötöttek bele.

Idézet
Amúgy a Marvel nem tudom milyen jogon erkölcsösködik ilyen tekintetben, pedig mindnyájan tudjuk miket művelnek és milyen az üzletpolitikájuk :).
Nem erkölcs, ez is az üzlet része, azt hiszem.

Tudom, hogy üzlet, csak valószínűleg azért nem engedték, hogy egységesebbek legyenek a kiadások, miközben ők rendszeresen több (vagy több 10) különböző sorozatokon átívelő cross-overeket, meg egyéb húzásokat csinálnak, így ezt érzem álszentnek.

Idézet
2.b - ez meg nagyon szomorú, mert a DP-s sztorik nagy kedvenceim voltak tavaly :(
Ne sajnáld, kaptunk helyette egy hosszabbat.

Hosszabb egyéb sztorit vagy hosszabb Deadpool-t? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4302 Dátum: 2015. január 21. - 21:15:44 »
Igen, a Hulk is sorozatnak indul.
Hosszabb Deadpoolt.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #4303 Dátum: 2015. február 03. - 17:06:36 »
Tomi a Marvel+ különszámra mikortól lehet előre utalni a pénzt?

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4304 Dátum: 2015. február 03. - 18:35:17 »
Marvel + 2015/1
Az X-Men szokás szerint jó volt megint, szokás szerint rövid volt megint, de szokás szerint még ezt a kevés oldalt is sikerült tartalommal megtölteni megint!
A Végtelen háború is jó volt, hasonlóan a Végtelen Kesztyűhöz.
A borító brutál szép. Ugyan már napok óta kiolvastam, de alig akarom eltenni a szekrénybe a többi közé olyan jól mutat.
Hiányolom a benne X-Men feliratot a borítóról.
64 oldal változatlan áron, egész évben különszámokkal megtűzdelve, nem tudom lehet -e még emelni a színvonalon és a szolgáltatáson, nagyon magasan van már a léc.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4305 Dátum: 2015. február 03. - 19:55:38 »
Ahogy kivettem a borítékból,azonnal orrba vágott a frissen nyomott képregény szaga.Mint mindig.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #4306 Dátum: 2015. február 03. - 21:01:53 »
Ahogy kivettem a borítékból,azonnal orrba vágott a frissen nyomott képregény szaga.Mint mindig.  :D

Nincs is jobb illat, mint egy friss Kingpin kiadvány :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4307 Dátum: 2015. február 03. - 21:47:32 »
Tomi a Marvel+ különszámra mikortól lehet előre utalni a pénzt?
Nem lehet előre, majd a megjelenés után csak. Sokkal több macera van az előre utalásokkal, alig győzöm.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4308 Dátum: 2015. február 04. - 06:35:09 »

Nincs is jobb illat, mint egy friss Kingpin kiadvány :)

Egy azért még is van.Az pedig a benzin szaga!  8)

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4309 Dátum: 2015. február 04. - 15:02:20 »
Nagyon szép lett az idei első Marvel+, a borító tényleg ütős. A mostani X-men még a szokásosnál is jobban tetszett, izgalmasnak ígérkezik a történet. Rozsi edzésmódszerein jót derültem  :hehe:....meg a kiscsaj beszólása is a végén, illetve, ahogy Rozsi az ő nyelvén visszaszólt.  ;D

A Végtelen Háború hasonlóképpen izgalmasan kezdődött, mint a Végtelen Hatalom, örültem, hogy az író/rajzoló páros maradt, mivel nekem bejönnek ezek a rajzok, meg a sztori egész hangulata. Izgalommal várom a folytatást a különszámban.  8)
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 04. - 17:02:23 írta jukjuk »

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4310 Dátum: 2015. február 04. - 15:11:49 »
Annyira vártam már, hogy belekezdhessek a Végtelen háborúba, hogy az X-ment el sem olvastam. Ezt majd pótolom. :)
Nagyon tetszett a felvezetés, várom már a különszámot! Az pedig, hogy a jövő évi első PPP-re, azaz a 19. számra történt előre utalás, kiváló reklámfogás, még ha csak az élet hozta is így. Engem megvettetek vele, bár amúgy is szándékomban állt az előfizetés. Eleve izgalmas dolognak tartom az Alakmás feltűnését.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #4311 Dátum: 2015. február 04. - 15:17:07 »
Annyira vártam már, hogy belekezdhessek a Végtelen háborúba, hogy az X-ment el sem olvastam. Ezt majd pótolom. :)
Nagyon tetszett a felvezetés, várom már a különszámot! Az pedig, hogy a jövő évi első PPP-re, azaz a 19. számra történt előre utalás, kiváló reklámfogás, még ha csak az élet hozta is így. Engem megvettetek vele, bár amúgy is szándékomban állt az előfizetés. Eleve izgalmas dolognak tartom az Alakmás feltűnését.

A PPP 25-re.  ;)

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4312 Dátum: 2015. február 04. - 15:21:20 »
Ja igen, a 19 most jön. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4313 Dátum: 2015. február 04. - 18:24:41 »
Ismerek egy lányt, jól kijönnétek vele. :)
Nagyon szép lett az idei első Marvel+, a borító tényleg ütős. A mostani X-men még a szokásosnál is jobban tetszett, izgalmasnak ígérkezik a történet.
Nekem a 4 évad közül ez tetszett a legjobban, amikor elolvastam. Kicsit épül különben a FuMax által kiadott Új X-Men kötetre is a sztori.
Idézet
Rozsi edzésmódszerein jót derültem  :hehe:....meg a kiscsaj beszólása is a végén, illetve, ahogy Rozsi az ő nyelvén visszaszólt.  ;D
Az tényleg jó poén volt. :)
Idézet
A Végtelen Háború hasonlóképpen izgalmasan kezdődött, mint a Végtelen Hatalom, örültem, hogy az író/rajzoló páros maradt, mivel nekem bejönnek ezek a rajzok, meg a sztori egész hangulata. Izgalommal várom a folytatást a különszámban.  8)
A különszám február vége felé fog megjelenni.
Az pedig, hogy a jövő évi első PPP-re, azaz a 19. számra történt előre utalás, kiváló reklámfogás, még ha csak az élet hozta is így. Engem megvettetek vele, bár amúgy is szándékomban állt az előfizetés. Eleve izgalmas dolognak tartom az Alakmás feltűnését.
Igazából poénnak tűnt, amolyan kihagyhatatlan. :) Érdekes, hogy ez a két "Végtelen" történet (heh) mindegyike egy évvel korábban jelenik meg, mint a hozzá kapcsolódó szál máshol. Úgy értem, a Hatalom tavaly volt, de idén a Hulk különszámban pont az lesz, egy hulkos mellékszál. A Háború meg idén megy, és a jövő évi PPP-ben lesznek hozzá mellékszálak. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4314 Dátum: 2015. február 04. - 18:37:44 »

Nevet és elérhetőséget kérek szépen!  8)
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 05. - 06:28:32 írta Rockatansky »

kzoli

• Sakál
« Válasz #4315 Dátum: 2015. február 04. - 19:41:40 »
Három kérdésem van, amire nem tudom a választ az X-mennel kapcsolatban:
1. A FUMAX-os kiadványban Emma Frost hozza ki a kezében a genoshai föld alól Ellie Phimistert (Negaszonikus Tini Torpedót), akire azt mondták, halott. Hogy lehet, hogy a Marvel+ mostani számában él?
2. Szintén a FUMAX-os könyvben Xaviert megszállta Cassandra Nova és a könyv végén jött egy Siár hajó. Így volt vége. Ez után röviden mi történt?
3. Hogy állhat össze Emma Frost egy olyan csoporttal, aminek tagja Cassandra Nova, akiről tudja, hogy ő írtotta ki a mutáns tanítványait Genoshán?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4316 Dátum: 2015. február 04. - 19:49:15 »
1. Megtudod a sztori végére.
2. Benne lesz egy doksiban szőrmentén.
3. Megtudod a sztori végére.
Amúgy a kulcs az, hogy Emma egy telepata.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4317 Dátum: 2015. február 04. - 19:54:30 »
Köszi a választ talgaby. Idáig sem volt rossz a sztori, de ettől csak mégjobban várom. No, és a doksit is, aminek előre is örülök.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4318 Dátum: 2015. február 05. - 08:53:02 »
Jó tudni, az ilyen kapcsolódásokat a sztorik közt! Akkor azt is megveszem.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4319 Dátum: 2015. február 05. - 09:58:34 »
van olyan aki még nem kapta meg az új M+t? kicsit kezdek aggódni, főleg amiatt mert a hihipók már megérkezett...