Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053662 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #4580 Dátum: 2015. június 10. - 21:05:20 »
Értem, és köszi. Amúgy mikor került postára?
Kedden kellett volna, de  beteg voltam, és csak ma sikerült elvinni. Már úton van.

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #4581 Dátum: 2015. június 10. - 21:25:29 »
A Hulk különszám utolsó történetében, miért lett lefordítva annak a gonosz fickónak a neve 'Hullám'-ra? Az eredeti neve, 'Gestalt' egy pszichológiai fogalom, és ezáltal a karakter is jelentéssel bír. Amúgy meg a gestalt szó szerinti fordítása sem hullám...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4582 Dátum: 2015. június 10. - 22:46:41 »
Azért, mert utalt magára, illetve mások is  rá egyfajta emberi hullámként. Töprengtem én is egy ideig, hogy melyik legyen, de mivel egyszer használatos gonosz volt, sok vizet nem zavar.  ;)

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #4583 Dátum: 2015. június 11. - 08:42:45 »
Értem, és köszi. Amúgy mikor került postára?
Kedden kellett volna, de  beteg voltam, és csak ma sikerült elvinni. Már úton van.

Remélem már jobban vagy. :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4584 Dátum: 2015. június 11. - 10:24:16 »
Köszönöm, igen.  ;)

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4585 Dátum: 2015. június 11. - 12:23:50 »
Most olvastam kia Hulk különszámot és  kiváló volt főleg a Fertelemről szóló történet...
kezdem azt érezni hogy ennek a sorozatnak Rick Jones a lelke..
Viszont feltünt egy-két furcsaság..

Ha Thanos a Hulkot lekicsinyítette nem kellett volna a súlyának is arányosan kisebbnek lennie? Akkor az ugrásnál nem kellett volna hogy bezavarjon...vagy lehet hogy csak egy olcsó kifogás volt hogy Hulk az egoját védje...

Mindenki akit Thanos megölt (az emberiség fele)járt a túlvilágon és emlékszik rá ? Ennek azért elég fura hosszútávú hatásai kéne hogy legyenek a Marvel univerzumban mindenféle vallásszociológiai szempontból... (oké annak is hogy Thor meg Hercules a földön jár de arra az átlagemberek azt mondhatják hogy csak egy földönkívüli aki Thornak/Herculesnek stb. hívja magát...).

Amúgy az a borzalmas kezes-lábas megoldás többet ugye nem lesz?... Hulk eddigi legcikibb "jelmeze"...

A Future Imperfect kiadására van esély egy hasonló különszámban ha odaérünk?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4586 Dátum: 2015. június 11. - 15:59:06 »
Zseniális volt a különszám, köszi Kaine! Nagyon bejöttek Peter David popkultúrás szövegei, a Pantheon karakterei, a Förtelem kedves szörny sztorija, Hulk jelleme...  mikor jön a folytatás?  :oh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4587 Dátum: 2015. június 11. - 23:08:56 »

kezdem azt érezni hogy ennek a sorozatnak Rick Jones a lelke..
Az biztos, hogy nélküle nem lenne ugyanaz. Különösen kicsit később nő meg a jelentősége majd.
Idézet
Ha Thanos a Hulkot lekicsinyítette nem kellett volna a súlyának is arányosan kisebbnek lennie? Akkor az ugrásnál nem kellett volna hogy bezavarjon...vagy lehet hogy csak egy olcsó kifogás volt hogy Hulk az egoját védje...
Hát, Thanosnál sosem lehet tudni.
Idézet
Mindenki akit Thanos megölt (az emberiség fele)járt a túlvilágon és emlékszik rá ? Ennek azért elég fura hosszútávú hatásai kéne hogy legyenek a Marvel univerzumban mindenféle vallásszociológiai szempontból... (oké annak is hogy Thor meg Hercules a földön jár de arra az átlagemberek azt mondhatják hogy csak egy földönkívüli aki Thornak/Herculesnek stb. hívja magát...).
Nem emlékszik senki. Rick alighanem csak azért emlékszik, mert az ő agyát évekkel korábban felszabadította a Kree... olvasd el a doksiban. :)
Idézet
Amúgy az a borzalmas kezes-lábas megoldás többet ugye nem lesz?... Hulk eddigi legcikibb "jelmeze"...
Úgy emlékszem, nem...
Idézet
Elképzelhető.
Zseniális volt a különszám, köszi Kaine! Nagyon bejöttek Peter David popkultúrás szövegei, a Pantheon karakterei, a Förtelem kedves szörny sztorija, Hulk jelleme...  mikor jön a folytatás?  :oh:
Hát, ahogy a  Fenegyereknél, először itt is csak jövőre. Aztán meglátjuk, hogy fogy.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4588 Dátum: 2015. június 12. - 08:21:11 »

Nekem is nagy kedvencem az a sztori, bízom benne, hogy sikerül kiadni.

Elolvastam én is külszámot, és baromira tetszett. Leginkább az emberi(bb) szálak fogtak meg: Rick, Betty, Marlo. Ahogy emlékszem, a Pantheon-os vonal (is) egyre jobb lesz.
Hajrá, jöhet a következő!  ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

balogh44

• Thanos
« Válasz #4589 Dátum: 2015. június 12. - 19:41:31 »
MARVEL+ KÜLÖNSZÁM 2015/3. /HULK/:

Jó: Aki ismer tudja mennyire szeretem a klasszikusabb sztorikat, ez alól a Hulk sem kivétel, nagyon jó lett a különszám. Keown szuper rajzoló, és Peter David is jó író, bírom a stílusát. Az utolsó sztori akár egy Spawn rész is lehetett volna, nagyon ott volt! ;) Nagyon várom a folytatást, már csak emiatt a szám miatt is:

Rossz: Nem tudok rosszat mondani, talán csak annyi szúrta picit a szemem, hogy a karakter dokuk (Förtelem kivételével) már voltak magyarul, helyettük örültem volna egy a Pantheon-t bemutató oldalnak.
Összegezve: Egy hiánypótló Marvel kiadvány, ami nagyon szépre sikeredett, kívánom hogy sikeres legyen és hogy jövőre tudjon folytatódni!
Értékelésem: 9/10
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 20:57:27 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4590 Dátum: 2015. június 12. - 22:32:25 »
Nem szeretnék olyanról írni doksit, ami még "nincs". Most indul a Pantheon, bármi, amit írnék róla, az spoiler, hisz ezután fog  megtörténni. Doksikat olyanokról tudok írni, ami már  megtörtént, de nem jelent meg magyarul.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4591 Dátum: 2015. június 12. - 23:00:49 »
Így érthető, Porondmester, ill. Doctor Samson-ról gondolom várható..;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4592 Dátum: 2015. június 13. - 10:46:35 »
Porondmesternek örülnék, mert hát pénz nekem, de igazából sok értelme nem lenne. Mármint azt leszámítva, hogy pénz nekem. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4593 Dátum: 2015. június 13. - 14:05:48 »
Ő nem szerepel többet, így nem valószínű. Samson még többet lesz.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #4594 Dátum: 2015. június 17. - 07:27:37 »
Végre kikerült a Marvel+ról írt recenzióm is :)  :kingpin:
http://www.prae.hu/article/8359-amerika-kapitany-halala/

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4595 Dátum: 2015. június 26. - 11:57:28 »
Kikerült az új szám előzetese.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4596 Dátum: 2015. június 28. - 19:31:38 »
Ez a Hulk kötet valami gyönyörűséges volt. Peter David történeteihez szerintem telitalálat volt Dale Keown, mint rajzoló. Nagyon tetszenek a munkái. Igazán élveztem minden egyes oldalát ennek a képregénynek, szuper, hogy ilyen klasszikus remekművek megjelennek itthon, ráadásul ekkora terjedelemben és tökéletes minőségben. Remélem, hogy sikeres lesz ez a kiadvány, s idővel talán jöhet egy újabb adag "Mokány".  ;D

Végre a Végtelen háborús különszámokat is sikerült elolvasnom, és azokról is hasonló véleménnyel vagyok, mint a zöldikéről. Jó kis kozmikus csihipuhi volt!  :brow:

A napokban, ahogy végighaladtam ezeken a sztorikon, elfilóztam rajta, hogy manapság mennyire el vagyunk kényeztetve általatok. Rendszeresen megjelenő képregények, vastag különszámok, 112 meg 136 oldalakkal, plusz még a kötetek is.....szóval nem lehet okunk panaszra. :)

Köszi a munkátokat!  :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 28. - 20:10:48 írta jukjuk »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4597 Dátum: 2015. június 28. - 21:09:54 »
Szerintem is nagyon jó hozzá Dale Keown, és szerintem a következő, Gary Frank még jobb lesz.
Hát, még  bő 2 hónap, mire kiderül, hogy megtérült-e az ára, vagyis vettetek-e belőle annyit, hogy tudjuk folytatni, de én bízom benne, hogy igen. Nagy érdeklődés volt/van rá, és eddig csak egy negatív visszhangot hallottam, majdnem mindenkinek tetszett az egész.
Érdekes módon a klasszikus történetek népszerűbbek, úgyhogy a M+ különszámokban szerintem az lesz zömével.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #4598 Dátum: 2015. június 29. - 13:17:07 »
Szeretnék valami nagyon pozitívat nyilatkozni a Hulkos Marvel+ különszámról, de az a helyzet, hogy a párom az első 3 oldalba belolvasott és azóta nem nagyon sikerült kiszerelni a kezéből a füzetet. Azért amíg aludt sikerült a feléig eljutnom, zseniális :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4599 Dátum: 2015. június 29. - 13:58:20 »
Ennél pozitívabb nem is lehetett volna.  :D