Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1016568 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kzoli

• Sakál
Re:Marvel +
« Válasz #5260 Dátum: 2017. január 01. - 17:17:12 »
Akkor jó, megnyugodtam.
Érdekes, hogy csak azután van oldalsáv, ha "bővebben" vagy "hozzászólás" gombot nyomok. Összeomlott a szerveretek, vagy vírusos volt? Nem tudtam 2 napig belépni az oldalra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5261 Dátum: 2017. január 01. - 20:44:00 »
Szerver probléma volt.

blake

• Grizzly
  • *
« Válasz #5262 Dátum: 2017. január 05. - 21:19:52 »
Szia Kaine!
Lenne pár kérdésem a Marvel+szal kapcsolatban:
-A januári szám mikor fog megjelenni? A hónap vége felé?
-Mikor tudhatjuk meg, hogy az X-Men mellett mi lesz még benne?
-Februárban már megjelenik az első különszám?
-Abban mi lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!!! 😊

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #5263 Dátum: 2017. január 06. - 17:06:45 »
Válaszolok Kaine helyett (már amire tudok), mert ő most pár napig nem lesz.

-A januári szám mikor fog megjelenni? A hónap vége felé?
Ezt még nem lehet tudni. A Marvelen múlik minden. Ha egyből jóváhagyják a tervezetet, akkor január végére kijöhet, ha sokat vacakolnak, szőröznek vele, akkor meg legrosszabb esetben az lesz, mint tavaly, hogy ugorhat az első szám miatta. Azért reméljük ez nem fog megtörténni.

-Mikor tudhatjuk meg, hogy az X-Men mellett mi lesz még benne?
Erre a válasz a Marvel+ 29. lev.rovjában található.  ;)

-Februárban már megjelenik az első különszám?
-Abban mi lesz?
No, ezeket nem tudom.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #5264 Dátum: 2017. január 12. - 11:26:57 »
A januári füzet állásáról lehet tudni valamit? Például valami jó hírt? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5265 Dátum: 2017. január 12. - 16:50:42 »
Igen, épp ma kaptuk meg őket. Még meg tudunk jelenni vele januárban, ha igaz.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #5266 Dátum: 2017. január 12. - 17:55:41 »
Juhé!!! :kingpin:

blake

• Grizzly
  • *
« Válasz #5267 Dátum: 2017. január 15. - 09:05:04 »
Köszönöm a válaszokat petshop! :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #5268 Dátum: 2017. január 17. - 15:21:43 »
Most olvastam a hírt FB-n, hogy X-faktor lesz az M+ különszámban. Anno olvastam a PH-s tie-in-t, de nem nagyon jött be a sok ismeretlen karakter miatt, de remélhetőleg az elejéről olvasva könnyebb lesz megkedvelni a karaktereket :).

Ha jól rémlik, akkor ebből évente 2 lesz?

Amúgy lehet korai ilyesmit kérdezni, de mi lesz a crossoverekkel? Mert ha látom több is van (He Loves You, Messiah Complex), amik több sorozatban futnak egyszerre. Ezek a sztorik teljes mértékben lesznek kiadva, vagy csak az X-faktoros részek, vagy egyszerűen kimaradnak?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5269 Dátum: 2017. január 17. - 15:34:48 »
Én is pont a polgárháborússal kezdtem, és akkor még engem sem fogott meg. De már az első kötet magába szippant, meglátod. Már a legelső rész olyan befejezést kap, hogy utána nem tudod letenni. :)
Igen, kettő per év.
Crossoverje válogatja, gondolom. Ha jó, kiadjuk az egészet, ha nem, nem.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5270 Dátum: 2017. január 17. - 16:25:10 »
És milyen oldalszámra lehet számítani? :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #5271 Dátum: 2017. január 17. - 16:40:01 »
Jól hangzik, meg az tetszik benne, hogy rengeteg a rövid, 1 részes történet elvileg :).
Ahogy végignéztem az X-Factor v3 50 számának a címeit, csak ezt a két Crossovert találtam, amiből az egyik (He Loves You) 3részes, amiből 2 X-Factor, a másik (Messiah Complex) viszont 13 részes, amiből csak 3 X-Factor. Ebből a szempontból ez elég necces, de csak jót hallottam erről a sztoriról, szóval reménykedek. De addig még van legalább 2 év :).
Közben már olyanokon filózok, hogy az olyan történeteket, amiknek a közepén ér véget a 6 rész (pl. 17-20, 21-23), hogy lesznek kiadva. Bár ha évente 2 jón, így pár hónap eltérésnél szerintem nem gáz, ha ketté van vágva egy történet, de erre is még egy évet kell várni, szóval még nem annyira aktuális a téma :).

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #5272 Dátum: 2017. január 17. - 16:54:25 »
Az lenne a kérdésem (lehet, hogy hülyeség ezt nézzétek el), hogy A bosszú angyalai és a megszállóknak van köze az Új bosszú angyalaihoz? Azt értem, hogy a polgárháború és Amerika kapitány halála után járunk, de ennek a kis kalandnak lesz következménye az elkövetkező Új bosszú angyalai kötetekben? A kérdés csak azért merült fel bennem, mert az ÚBA-k meg vannak és gyűjtöm és, ha megszállós sztorinak később lesz jelentősége, akkor beszerzem és úgy osztom be a manit.  :)
Az x-faktor kíváncsian várom, még nem olvastam, de az x benne van rossz nem lehet. :)  :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2017. január 17. - 18:11:04 írta fdani »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5273 Dátum: 2017. január 17. - 18:09:42 »
És milyen oldalszámra lehet számítani? :)
136 oldal az első szám. Gerinces, vastag.
amiből az egyik (He Loves You) 3részes, amiből 2 X-Factor,
Ez a Titkos Invázió She-Hulk crossover, amit szintén David írt. Simán bekerülhet.
Az lenne a kérdésem (lehet, hogy hülyeség ezt nézzétek el), hogy A bosszú angyalai és a megszállóknak van köze az Új bosszú angyalaihoz? Azt értem, hogy a polgárháború és Amerika kapitány halála után járunk, de ennek a kis kalandnak lesz következménye a elkövetkező Új bosszú angyalai kötetekben?
Annyiban van köze, hogy ők is itt vannak, részt vesznek e sztoriban, de közvetlen következménye nem lesz.
Idézet
Az x-faktor kíváncsian várom, még nem olvastam, de az x benne van rossz nem lehet. :)
Az viszont nagyon jó lesz, jobb, mint a jelenlegi X-Men sztorink.

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #5274 Dátum: 2017. január 17. - 18:12:06 »
Köszönöm :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5275 Dátum: 2017. január 17. - 18:37:35 »
Bevállaltad a 12 részes Avengers/Invaderst? Érdekes.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5276 Dátum: 2017. január 17. - 21:23:27 »
Főoldalon a közeljövőben várható újdonságok együtt.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #5277 Dátum: 2017. január 17. - 22:26:52 »

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy jobb legyen az eddig futó X-men-nél, mert az simán benne van (nálam legalább is) a 10 legjobb magyarul kiadott képregénysztori között, de remélem neked lesz igazad :).

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #5278 Dátum: 2017. január 17. - 23:02:57 »

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy jobb legyen az eddig futó X-men-nél, mert az simán benne van (nálam legalább is) a 10 legjobb magyarul kiadott képregénysztori között, de remélem neked lesz igazad :).

Szerintem is jobb lesz, Whedon közepes X-Menje labdába sem rúghat mellette. :)

Kaine, majd amikor az X-Factorban elértek ahhoz a részhez (13.), amikor a csapat elmegy pszichológushoz, akkor szerintem szuper lenne, ha abba a különszámba bekerülne a 90-es években megjelent X-Factor v1 87. száma (Peter Davidtől). Ebben a csapat szintén pszichológusnál volt, ennek egyfajta laza folytatása az új széria 13. része (ahogy a címük is mutatja: X-Aminations és Re-X-Aminations). Nagyon érdekes egymás mellett látni, hogy az egyes szereplők miről beszélnek a dokinak pár év elteltével. Nem mellesleg az X-Factor 87. szerintem önmagában is a legjobb füzet, amit a 90-es években kiadott a Marvel.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5279 Dátum: 2017. január 18. - 12:23:34 »
Kaine, majd amikor az X-Factorban elértek ahhoz a részhez (13.), amikor a csapat elmegy pszichológushoz, akkor szerintem szuper lenne, ha abba a különszámba bekerülne a 90-es években megjelent X-Factor v1 87. száma (Peter Davidtől). Ebben a csapat szintén pszichológusnál volt, ennek egyfajta laza folytatása az új széria 13. része (ahogy a címük is mutatja: X-Aminations és Re-X-Aminations). Nagyon érdekes egymás mellett látni, hogy az egyes szereplők miről beszélnek a dokinak pár év elteltével. Nem mellesleg az X-Factor 87. szerintem önmagában is a legjobb füzet, amit a 90-es években kiadott a Marvel.
Támogatom
This is a joke. A real practical Joke.