Én is az Infinity Gauntlet-et és a War-t akartam felhozni pozitív példának: végig egységes és átgondolt volt, ráadásul méltó és kreatív befejezéseket kaptak. Végig paráztam persze, hogy a nagy, kozmikus, meg mindenféle elemek miatt mikor fog szétesni az egész, de legnagyobb meglepetésemre remekül egyben is maradt a történet.
Sajnos mindez nem mondható el a legtöbb nagy eseményről (Civil War, Secret Invasion...), amikbe random beledobálnak nagy "húha most mi lesz" dolgokat, és végül nem tudnak velük mit kezdeni... A Mutánsvilág az egyetlen, ami még az ilyen lustaság ellenére is működött önmagában is, de az előbb említett sztorikat inkább a tie-in-ek vitték el a hátukon. A Polgárháborúban Pókember, Rozsomák sztorija volt élvezetes, a Titkos Invázióban pedig Ms Marvelé volt magasan a legjobb, de sok más remek mellékszál is készült, mint a Thunderbolts, amit mondjuk eléggé bántam, hogy kimaradt magyarul, mert magasan verte a kiadott New és a Mighty Avengers sztorikat.
Amúgy az a baj manapság, hogy sokszor már a szóló történetek is ugyan így elbuknak, mint pl. nem rég az American Son, aminek utolsó részei hatalmas csalódások lettek :S.