A napokban kicsit behoztam a lemaradásomat M+ ügyben

. A Hulk sztori nagyon ütött: a fordulatok, a dráma és az a befejezés. Kíváncsi leszek a folytatásra.
Valamint az utolsó X-men részt is elolvastam: méltó lezárása ennek a zseniális sorozatnak. Nagyon sajnálom, hogy véget ért. Amúgy
Kittyvel mi lesz ezek után? Ki lesz adva valami sztori még, ami ennek a folytatása valamilyen módon? És ha nem, akkor valaki el tudja mondani, mi lett Kittyvel? Meghalt? Túlélte? Hogy mentik meg? Hogy tér vissza?. Amúgy szerintem megérdemelte volna ez az epikus lezárás azt az ütős duplaoldalas X-men borítót, főleg, hogy idén már úgyis csak Avengers borítók lesznek.
Ez az Avengers/Invaders sztori viszont még mindig nem tudott meghatni. Alapból érdekes lenne a sztori, ha nem a Marvel univerzumban játszódna, ahol a jelenlegi helyzetnek (hogy a Kapitány halott) semmi jelentősége. Így viszont csak egy erőltetett próbálkozás, hogy addig se legyen az univerzum az eredeti Kapi nélkül, amíg fel nem támasztják. A történet is erőltetetten elnyújtott: eddig semmi nem történt, csak ütik egymást. Butábban viselkednek, mint az óvodások: gondolkodás nélkül összeverekszenek (ez még képregényes mércével is gáz), ahelyett, hogy beszélnének, vagy meghallgatnák egymást, miközben
a New Avengers karakterek meg ki akarják őket szabadítani, miközben lehetne annyi eszük, hogy tudják: Stark úgyis vissza akarja juttatni őket a saját idejükbe, hogy elkerüljék az időparadoxonokat. Persze biztos lesznek benne érdekes részek meg egyebek, de eddig nagyon gyenge a sztori, ami főleg azért zavaró, mert egész évben csak ez lesz az M+-ban :S.
De mindegy addig is elleszünk a látva remek sztorikkal a különszámokban

.