Ennek én is nagyon örülnék: a Dark szerintem egyértelműen a legjobb "jelenleg" (mármint a magyar kiadás idősíkjával párhuzamosan) futó legjobb Avengers sztori, míg a Mighty a 2., a New pedig csak a harmadik. Főleg a Polgárháború után lett gyenge a New Avengers, amikor elindult a Mighty, így a New inkább egy tökre felesleges mellékcímmé vált (a "Megszállók" sztorit meg már a felsorolásba se teszem be, annyira felesleges és rossz az egész

). Főleg a "Forradalom" / "Beszivárgás" kötetek volt szörnyűek, amikben szinte semmi nem történt, csak paráztak, hogy vajon most ki a Skrull és ki nem az. Amikor meg végre történt volna valami, akkor meg a háttérben (vagyis a Mighty címben) futottak az események: Ultronos sztori ha jól emlékszem csak a TV-ben ment, míg a Venom bombás történet is annyi volt, hogy odamentek segíteni, aztán elmenekültek, pedig ott zseniális mellékszálakat hozhattak volna össze, mert a Mighty címben össze lett csapva a sztori, miközben én elnézegettem volna még egy kis szimbiontás balhét

.
A Darkból eddig csak a Titkos Inváziós tie-in-t olvastam, de már az magasan verte az összes többi címet: legalább annyira érdekesek a karakterek, mint a hagyományos Avengers történetekben, csak a különbség annyi, hogy személyiségük is van a karaktereknek: nem csodálatos hős mindegyik, akiknél erőltetett és gyerekes vitákat generálnak, hogy legyen valami konfliktus, hanem ők tényleg árnyaltabb karakterek: gyilkolásznak, elárulják egymást, teljesen kiszámíthatatlanok. Osborne pedig épp emiatt sokkal jobb karakter Tony Starknál, mert vele megtehetnek olyan dolgokat, amiket Tony-val nem mernek, vagy ha mégis, akkor meg kiesik a karakter a szerepéből.
Szóval remélem lesz valami a Darkból és még talán a Mighty is folytatódik valamilyen formában.