Tisztára olyan volt, mint a Vészhelyzet...Egy egész team dolgozott az újraélesztésen. 
Ja, de legalább sikerült a műtét.

Nem semmi ...az utolsó pillanatban.
Sőt, már az utolsó utániban. Ilyenkor jó, hogy van 6-8 óra időeltolódásunk.

A Paninivel ugyanez nem jött volna össze.

Jó, akkor most valaki írja le nekem röviden, tömören, mi folyik itt. Mi lesz akkor kiadva?
Ahogy megjön a szerződés, elmesélem.
Ha fix áras miért nem lehet csak 1 részre előfizetni ? /Nekem jobb lenne, ha nem egyszerre kellene kiizzadni 5 rugót , hanem elosztva/
Ha csak egy részről lenne szó, az nem előfizetés, hanem előre utalás.

Természetesen ez is játszik, nem zárom ki, csak az előfizetés lényege, hogy mind a 4 részt lefoglalod magadnak. Könnyen lehet, hogy amennyiben az első rész kifogy, a vevők nagy része azonnal előfizet, hogy le ne maradjon a folytatásról, akkor viszont a többiek lemaradnak, mert nem lesz több. Vagyis lehet részenként is, sőt, lehet helyszínen is, börzén, de az előfizetés az biztos. Már amennyiben nincs 300-nál több előfizető, de szerintem nem lesz annyi. Szerintem a börzén fogok sokat simán eladni. Meglátjuk.
rózsaszín csekkes megoldás játszik az előfizetésnél ?
Nem, annak elég nagy pluszköltsége van. Megadok majd bankszámlaszámot, arra kell befizetni. Ha nem tudsz átutalni, akkor be kell menni személyesen egy OTP-be, és ott feladni kápéban.
meddig kell előfizetni?
Nincs határidő. Amíg van belőle, addig lehet. Érdemes a börze előtt még, hátha ott fogynak el az utolsók.