Most olvastam el egy Marvel Legendák részt, az első amit megvettem az eddig kiadottakból, ahogy egyszer már írtam is, régóta vártam erre a Fenegyerek sztorira. Kifogástalan a kiadás, jó az eredeti méret, szépek a rajzok, jó a fordítás, jó a papír minősége, 6 rész egyben, nagyon élveztem és örültem neki. További Legendás köteteket is tervezek beszerezni.
A legújabb PPP-t is elolvastam, eddig tetszett a Vörös Pók-os vonal, de ez most már nem, erőltetett, alacsony színvonalú, és nagyon lehúzza az interjú a szerzőkkel, ami rálátást ad, hogy micsoda káosz volt az egész, boldog boldogtalan “beleötletelt”, mint pl. a csontváz. Jobb volna hagyni az írót dolgozni, borzasztó gáz lehetett így írni.
A Batman-t én jegelném, mert nem lehet versenyezni havi 24 oldalakkal egy olyan piacon, ahol megjelenik másik kiadótól havi kb. 400 oldal. Amúgy is követhetetlen a sok reboot, bár a havi 400 oldal miatt kezdem elkapni a fonalat, de örülök ha a new52-t meg az előtte lévő éveket átlátom, és akkor most bejött a Rebirth meg az Earth one. Feleslegesnek érzem a füzetes Batmant jelenleg.