Köszönöm mindenki segítségét!
Magyarul megjelent Pókember-képregények listája (amerikai kiadványok szerint sorba rendezve):
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarul_megjelent_P%C3%B3kember-k%C3%A9preg%C3%A9nyek_list%C3%A1jaHa valamit elírtam illetve kihagytam, jelezzétek/javítsátok vagy egészítsétek ki a listát! Az Ultimate-kiadványok (ezeket most nem tudom megcsinálni, mert egyrészt nincs meg minden számuk, meg több időt most erre nem szánok) kivételével szerintem majdnem minden képregényt összegyűjtöttem, amiben Pókember szerepelt. Még esetleg lehetne bővíteni a listát úgy, hogy Pókember, ahol felbukkant 1-2 képkocka erejéig (például a Főnix-halála valamelyik számában emlékszem, hogy 1 kocka erejéig Parker is feltűnt).
Ha valaki esetleg nagyon ért a Wikipedia-kezeléséhez, esztétikai formázást is végbe vihetne. Például ott, ahol a Kingpin kiadó ill. Fumax kötetei szerepelnek, szerintem 1 kockába is el lehetne helyezni a kiadvány nevét vagy a kiadvány kiadásának idejét illetve a kiadó nevét, ahelyett, hogy minden sorban külön-külön be legyen írva.
Esetleg idővel lehetne bővíteni a lapot írókkal, rajzolókkal, kihúzókkal, fordítókkal, betűvetőkkel stb. De az nagyon nem férne bele ezekbe a táblázatokba, mert akkor már a képernyőből is kilógna minden...