Szerző Téma: Polgárháború  (Megtekintve 222250 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Polgárháború
« Válasz #360 Dátum: 2011. június 07. - 20:09:16 »
Nagyon sajnálatos.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #361 Dátum: 2011. június 27. - 17:48:24 »
Na, most, hogy van szabadidőm, végre be tudom pótolni a tartozásaimat a Vezérnek. :hehe:

Szóval, elolvastam a Polgárháborút. Hát ez nagyon odab****ós történet. Kemény érzelmi konfilktusok, a sztori végére durvulnak be leginkább a dolgok. (Az egyik legizgalmasabb konfliktus Reed és Sue között van szerintem.)  Vasember karaktere nagyon kétélű, nehéz eldönteni róla, hogy ő most egy rohadék szemétláda, vagy sem. ;D Mondjuk az kissé meglepő volt, hogy Reed ennyire segít neki. Egyébként az vicces volt, hogy Kapi puszta kézzel kiállt Vasember ellen. Tökös fickó a jó öreg Steve. :hehe: Viszont nagyon jó ötlet volt a Thor-klón. Sejtettem, hogy valami nem stimmel Thorral, de nem gondoltam, hogy klón lesz.
(Azt sajnálom, hogy a Semic nem jutott el Póki nagy leleplezéséig, mert itt csak elég érintőlegesen esett róla szó. Pedig rohadtul kiváncsi lettem volna Jameson reakciójára. ;D ;D Remélem, később - akár a Kingpinen keresztül is, ha a Semic nem fogja folytatni - kiadásra kerülnek a további Pókis történetszálak is.)
Egyébként a rajzok és a színek gyönyörűek, a kiadvány minőségére abszolút nem lehet panasz.
Összességében nagyon kemény, nagyon jó, elgondolkodtató történet volt, várom a folytatást. Hajrá,  :kingpin:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #362 Dátum: 2011. június 27. - 20:48:53 »
Köszi a leírást, szerintem is nagy rész benne az F4-es, ezért is sajtoltam bele. Jameson azonnali reakciója ebben a kötetben látható, a Pókemberben még ennyi sincs.  ;) Persze ott több van a családjáról. Jameson későbbi reakciója viszont tényleg jobban ki van fejtve ott, bár nem a fő címen, hanem - szokás szerint - a Peter David-féle Friendly címen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #363 Dátum: 2011. június 27. - 20:58:42 »
Értem, kár hogy itt ilyen egyszerűen letudták, kiváncsi lettem volna rá.:) Na nem baj, végülis most nem ezen volt a hangsúly. Viszont azt jól értettem, hogy Gömbvillám és csapattársai mind meghaltak a robbanásban, amit Nitro okozott?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #364 Dátum: 2011. június 27. - 21:15:01 »
Nem, Speedball nem. Ő átment hiperemóba és készíttetett magának egy vasszűzjelmezt, hogy abban vezekeljen (a fevételének jelenete külön megér egy misét arra, hogyan kell röhejesen túldramatizálni egy jelenetet). Ami amúgy egy baromság és ezt egy későbbi füzetben szét is parodizálták, majd amikor ezt elolvasván az olvasók is rájöttek, hogy baromság, egyszerűen eltüntették a karaktert és azóta próbálnak úgy tenni, hogy Jenkins eme kis agymenése sose történt meg.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #365 Dátum: 2011. június 27. - 23:23:57 »
AZ a ruha nagyon jól nézett ki, de valóban egy nagyon erős túlzás volt. Meg még oké, túlspilázták, nem tudja megemészteni, ostorozza magát stb. de utána nem nagyon tudtak kezdeni valamit a karakterrel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kzoli

• Sakál
« Válasz #366 Dátum: 2011. július 27. - 22:29:53 »
Tetszik a Polgárháború 2. kötetének borítója,csak távolról hasonlít az elsőére nagy vonalakban. Nem félsz attól Kaine,hogy sok laikus összekeveri majd őket?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #367 Dátum: 2011. július 27. - 22:43:16 »
Annyira nem, de persze benne van a pakliban. Ám ha valakinek már megvan az első, tudja, hogy lesz még egy.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #368 Dátum: 2011. július 28. - 10:48:30 »
Tetszik a Polgárháború 2. kötetének borítója,csak távolról hasonlít az elsőére nagy vonalakban. Nem félsz attól Kaine,hogy sok laikus összekeveri majd őket?
Azért hasonlíthat, mert mindkettőt Turner rajzolta. A beállítás teljesen már. Ráadásúl fel van tüntetve, hogy a 2. kötet, a 'háború vége' szlogennel.
Szerintem emiatt nem fog kevésbé fogyni, egy ilyen vadas borítóval ez esélytelen!!!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #369 Dátum: 2011. július 28. - 10:58:11 »
Erhardt Domonkos kereskedelmi igazgatót hallották.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #370 Dátum: 2011. július 28. - 11:00:11 »
Ott még nem tartunk azért ;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #371 Dátum: 2011. augusztus 04. - 17:36:38 »
Most nézem a Hősök (Heroes) 3. sorozatának részeit és maga a film akkor készült,mikor a Polgárháborús képregény. Ezt Hiro Nakamura mondta: Peter Parker felfedte,hogy ő a Pókember[/spoiler.  :spidey:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #372 Dátum: 2011. augusztus 28. - 18:34:33 »
Boldog tulajdonosa vagyok a "Polgárháború"-nak.
Csodálatos. Ahogy álltam az Alexandrába kezembe a kötettel egy óriási vigyorral, óriási hálát éreztem, hogy két benga nagy mangával töltött polc mellett még 2011ben is megtalálom a kedvenc hőseimet, még ha egy országgal odébb is kell utaznom értük.
A kötet eszméletlenül jól néz ki, a történetet már olvastam korábban sajnos, viszont így is minden nap elolvasom mióta megvan. Ez egy remekmű. (Ja, alig vagyok elfogult)

Marvel Extra viszont továbbra sincs meg.  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #373 Dátum: 2011. augusztus 28. - 19:30:06 »
Egy országgal odébb? Merre? :) Marvel Extra nem volt az Alexandrában, vagy már nem volt rá zsé?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #374 Dátum: 2011. augusztus 28. - 21:32:56 »
Egy országgal odébb? Merre? :) Marvel Extra nem volt az Alexandrában, vagy már nem volt rá zsé?

Még mindig Románia. A második kérdésre meg, sajnos az utóbbi, nem maradt zsé. Így is 11k ft.-ot hagytam ott, hisz hazahoztam még egy pár Pókembert magamnak és egy BA: Ezüst Szamuráj könyvet (hisz tudom,hogy ennek még fogynia kell  :brow: ) elajándékozni.

Lekéne szokjak az Alexandráról szerintem és valahogy végre hozzam össze, hogy kijussak a szegedi börzékre évente legalább. Meh.

venom75

• Pókfej
« Válasz #375 Dátum: 2011. augusztus 29. - 06:06:59 »
Budapesti túl messze van ??

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #376 Dátum: 2011. augusztus 29. - 12:56:36 »
Hát szerintem Budapestre inkább az út baromi drága.
Most néztem a vonatjegyeket, és ha valaki nem jogosult semmilyen kedvezményre, Szegedről 2. kocsiosztályon csak az odaút 3360Ft!!!
És így még csak a Nyugatihoz jutott el (visszaút, vonaljegyek stb. majdnem 10.000Ft el is megy az utazásra)!
Gondolom autóval se lenne sokkal olcsóbb az odaút.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #377 Dátum: 2011. augusztus 29. - 13:44:30 »
3080 HUF, ha csak Kőbányáig, legfeljebb húsz perccel többet kell metrózni a börzéhez, de ez utóbbi közlekedési eszközt amúgy sem lehetne megkerülni.
De igen, Romániából inkább Szeged lenne valószínűleg közelebb, hacsak nem az északi részén él valahol. És most már a szegedi fesztnek hála ott is be lehet szerezni kiadói áron gyakorlatilag mindent.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #378 Dátum: 2011. szeptember 27. - 12:08:38 »
Elkészültek a fájlok, ha lement a nyereményjáték a hétvégén, kiteszem az előzetes oldalakat belőle a főoldalra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #379 Dátum: 2011. október 04. - 12:01:19 »
És kinn is vannak. :)