Na, most, hogy van szabadidőm, végre be tudom pótolni a tartozásaimat a Vezérnek.
Szóval, elolvastam a Polgárháborút. Hát ez nagyon odab****ós történet. Kemény érzelmi konfilktusok, a sztori végére durvulnak be leginkább a dolgok. (Az egyik legizgalmasabb konfliktus Reed és Sue között van szerintem.) Vasember karaktere nagyon kétélű, nehéz eldönteni róla, hogy ő most egy rohadék szemétláda, vagy sem.

Mondjuk az kissé meglepő volt, hogy Reed ennyire segít neki. Egyébként az vicces volt, hogy
Kapi puszta kézzel kiállt Vasember ellen. Tökös fickó a jó öreg Steve. 
Viszont nagyon jó ötlet volt a
Thor-klón. Sejtettem, hogy valami nem stimmel Thorral, de nem gondoltam, hogy klón lesz. (Azt sajnálom, hogy a Semic nem jutott el Póki nagy leleplezéséig, mert itt csak elég érintőlegesen esett róla szó. Pedig rohadtul kiváncsi lettem volna Jameson reakciójára.

Remélem, később - akár a Kingpinen keresztül is, ha a Semic nem fogja folytatni - kiadásra kerülnek a további Pókis történetszálak is.)
Egyébként a rajzok és a színek gyönyörűek, a kiadvány minőségére abszolút nem lehet panasz.
Összességében nagyon kemény, nagyon jó, elgondolkodtató történet volt, várom a folytatást. Hajrá,