Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 874810 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kingpin next
« Válasz #280 Dátum: 2007. december 22. - 14:56:12 »
Én annyira nem találtam szörnyűnek a Marville-t. Egyszer jó volt. A Kingpin mini meg vagy 7 részes, ha jól emlékszem. És annyira nem fogott meg. Meg hát, miért adnék ki minit egy Pók-ellenségről, amikor Pókemberről kéne inkább?  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #281 Dátum: 2008. január 11. - 22:05:39 »
Kaine, most, hogy a HihiPók megszűnt, gondoltál már rá, hogy majd valamikor kiadod könyvben a The Other-t?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #282 Dátum: 2008. január 11. - 22:48:06 »
Annyira csak nem kegyetlen...
Meg hát minek kiadni egy sztorit, ami most már hivatalosan sem létezik többé? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #283 Dátum: 2008. január 11. - 22:51:10 »
Gondoltam rá, természetesen. Kétszer 6 részben, két könyvben ki is jöhetne, de még igen erősen megfontolom. Amennyire emlékszem, nem tetszett igazán, és a rajongók is úgy tartják számon, mint JMS másik hatalmas baromságát (az egyik ugye a Sins Past). Szóval, hacsak nem követelik rajtam ezren, vagy netán annyira nagy érdeklődés lesz az Amazing-cím folytatására, hogy nem lehet kihagyni...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #284 Dátum: 2008. január 11. - 23:17:47 »
Hát eléggé nagy baromság is volt valljuk be.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #285 Dátum: 2008. január 11. - 23:19:32 »
Értem, tehát ez burkoltan azt jelenti, hogy ne számítsak rá. Pedig szerintem... hmm... "üzletpolitikai" szempontból nem biztos, hogy rossz húzás lenne egy Pókember halálával fémjelzett sztori. Ha ez jelent valamit, én nem baromságként tartom számon a két említett történetet, a kedvenceim közé tartoznak, nagyon jó érzelmi konfliktusok vannak benne, számomra a hangulatuk is fantasztikus volt.
Na mindegy,  te tudod, mit akarsz kiadni, és mit nem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #286 Dátum: 2008. január 11. - 23:23:39 »
Nem, semmi burkolt célzés nem volt benne. Minden úgy igaz, ahogy írtam. Kétesélyes még.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #287 Dátum: 2008. január 11. - 23:36:42 »
Mondjuk lehet tnyleg megérné kiadni. Végülis még frissen kapcsolódik a Paninis időszakhoz. ha kiadásra kerülne mindneképp a közeljövőben kéne sort keríteni rá szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #288 Dátum: 2008. január 11. - 23:40:24 »
Sajnos, a közeljövő kizárt. Idénre már fullon vagyok, a jövő év pedig már bőven kiesik a paninis korszakból.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #289 Dátum: 2008. január 18. - 20:26:24 »
Tisztelt Spidertom,

nem gondoltál arra, hogy mivel most nem jelenik meg havi rendszereséggel pókember füzet ezért a könyvek közötti kiadásra nem kerülő részeket lefordítsad és valamilyen úton-módon elérhetővé tedd? El is mondom miért mondom ezt. Én 27 éves vagyok, és gyerekkorom óta gyűjtöm a Pókember kiadványokat. De már rég leszoktam volna róla, ha nincs a Spidertom. Így képbe kerültem a történetfonalat illetően, és a Panini-s kiadásokat úgy olvastam, hogy nem volt egy szakadék az utoljára megjelent történetek (pókember 127) és a hihetetlen pókember 1 között.

Tisztában vagyok azzal, hogy te ezt nyilván nem teheted meg mint most már hivatalos kiadó, de jó lenne, ha lenne pókember valamilyen módon folytonosan, mert 3 havonta egy könyv az nagyon kevés.

Amióta leálltál nagyon kevés a Pókember a neten. Minden más van, Hulk, Bosszú Angyalai, X-Man. De hol van Peter Parker?

Üdv

Zsolti

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #290 Dátum: 2008. január 18. - 20:58:48 »
Amióta leálltál nagyon kevés a Pókember a neten. Minden más van, Hulk, Bosszú Angyalai, X-Man. De hol van Peter Parker?
Üdv.

Pókember képregényekkel azért találkozhatsz kevésbé a honosító oldalakon, mert főleg azok közül fog (remélhetőleg) sok megjelenni könyv formában. És mi, a honosítóoldalak a legkevésbé sem szeretnénk rontani a nyomtatásban megjelenő képregények helyzetét azzal, hogy vele egyidőben az interneten is le lehessen tölteni azokat a számokat. Ezért találhatsz inkább régebbi Pókember képregényeket így honosítva. Tom nagyon jól szokta titkolni, hogy mely képregények is fognak tőle megjelenni, de abban biztos lehetsz, hogyha lesz olyan történet amit átugor, azt honosítva megtalálhatod majd valamelyik oldalon. ;) És kitartás, az a három hónap több, mint ha nem is lenne egyáltalán magyarul megjelenő képregény. Most tavasszal tudtommal két Pókember könyv is meg fog jelenni egy hónap eltéréssel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #291 Dátum: 2008. január 19. - 10:18:33 »
Egyrészt igen, tényleg Póki vezet magasan a nyomtatott képregények között (a nyugatiak közül persze), másrészt meg pont a Pók-honosításra szakosodott emberek szálltak ki vagy tűntek el a netes színről. Jelenleg a ComicSquad foglalkozik klasszikusabb Pók-sztorik megjelentetésével netes formában. Ezen kívül legfeljebb pár egyrészes vagy mini fordulhat elő, részemről is lesz majd egy Pók-sztori a HálóZsákon egy hónapon belül.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #292 Dátum: 2008. január 19. - 12:03:57 »
na kérdés ha rendelek egy kingpin könyvet akkor az házhoz jön vagy postára?(valszeg hülye kérdés de nemtom enmvok ilyenekbe otthon)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #293 Dátum: 2008. január 19. - 12:33:26 »
Az ilyen küldemények névreszólóan, ajánlottan érkeznek, ha nem talál otthon a postás valakit aki átvehetné, akkor otthagy egy értesítőt és akkor a postán veheted át pár napig.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #294 Dátum: 2008. január 19. - 13:47:08 »
De van, aki saját csomagküldővel üzemel, az Alexandra pl. többnyire 24 órás szállítást vállal, és tudtommal hívnak szállítás előtt, hogy biztos otthon legyen vki. Egy könyvcsomagot nagyon korrektül szállítottak le Karácsony előtt. De a Comicsinvest pl. már tényleg a Postát használja.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #295 Dátum: 2008. január 19. - 14:35:54 »
oké kösz ;)

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #296 Dátum: 2008. január 19. - 16:40:45 »
a Spider-Man:Breakout-ot nemakarod honsoítani mer valamilyen szinten azis kapcsolódik a már lefordított NA-hoz.Jó story,szép rajzok mi kell még? :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #297 Dátum: 2008. január 19. - 17:07:47 »
Már csak annyi, hogy nem akarok honosítani semmit.  :D Mellesleg, a Breakout is kijöhet még egyszer könyvben, nem kizárt. Amennyire szűkösek a lehetőségek Bosszúangyal-vonalon, ki tudja?
Persze, mi lenne a címe? :D

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #298 Dátum: 2008. január 19. - 17:32:31 »
őőőő...kitörési pont ;D nemtudom....ittvan sok okos ember kilehet találni:D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #299 Dátum: 2008. január 19. - 17:46:40 »
A kitörési pont elég hülyén hangzana. Akkor én a Töréspontot mondanám. Egyébként figyeltétek már, hogy mennyi képregénynek van ugyanolyan címe? Mint például ez a Breakout, vagy a Dogs of War, stb.