Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 876612 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Kingpin next
« Válasz #2560 Dátum: 2010. október 19. - 18:31:15 »
Akkor azt bebuktad, mert van, amelyik már teljesen kifogyott.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2561 Dátum: 2010. október 19. - 18:52:51 »
Ez nem igaz, csak tudni kell jó helyen kereseni, múltkor Pilcz Roli mondott egy jó tippet nekem. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2562 Dátum: 2010. október 19. - 18:54:50 »
Ez nem igaz, csak tudni kell jó helyen kereseni, múltkor Pilcz Roli mondott egy jó tippet nekem. ;D
Ez így igaz gaby, nem kell rögtön negatívnak lenni ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2563 Dátum: 2010. október 19. - 22:39:16 »
Ha a kettes számmal kapcsolatban gondolod, azt a helyet én is hallottam, de másfél éve, és mintha Mann vitte volna el az utolsót onnan. Vagy neki mesélte épp. Ilyesmi.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2564 Dátum: 2010. október 19. - 23:05:16 »
Börzén beszéltem vele,  utánaérdeklődtem és azt mondták van még, csak még nem jutottam el odáig , sajnos. :( De ha nem lesz, remélem  majd egyszer be tudom szerezni az egyik börzén valakitől. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2565 Dátum: 2010. október 21. - 15:08:09 »
Szándékos blokkolás!
Így tudnám nevezni amit a Panini csinál velünk magyarokkal!  :-\
Amit nem akar beengedni a magyar piacra, azt alatomos húzzással kicselezi!
Szerintetek véletlen hogy a Vasember nem tudott megjelenni sem a Képesnél, sem pedig a Kingpinnél, mondván megfeledkeztek az anyag elküldéséről! Ugyan már, ott a szálka a szemükben még mindig, hogy a havi füzetaik nem fogytak úgy ahogy gondolták, (jegyzem meg nem csoda, mert a Rozsomák sztorija tök vontatott volt, és Romita JR. rajzai is borzasztóan hatottak itthon) ezért ravaszkodnak!
DE, kérdem én, európában csak az ő engedélyükkel jelenhet meg valami? Az amerikaiakól nem lenne egyzserűbb beszerezni?  :headscratch:  Bár sejtem kicsit drágább mulatság is lenne, de legalább megkapnánk amit kiadni szeretnénk itthon!
Csak azért említem ezt meg, mert zavar, hogy egy olyan jó kis képregény, mint Adi Granov Vasembere, itthon esélytelen, hála az olasz barátainknak!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2566 Dátum: 2010. október 21. - 15:16:36 »
Összeesküvéseket látsz ott is, ahol nincs semmi. Hatalmas cég, az ilyenektől megszokott módon vontatott az ügyintézés. Mivel az egész kontinens Marvel-képregényeinek kiadása rajtuk megy keresztül, nekik egy magyarországi 1-2 ezer darabos kiadás egyszerűen nem tétel. Ez elég ahhoz, hogy a vezetőket ne érdekelje különösebben, a többi meg a kapcsolattartókon múlik.

Idézet
DE, kérdem én, európában csak az ő engedélyükkel jelenhet meg valami?
Igen.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2567 Dátum: 2010. október 21. - 15:34:16 »
Egy roppant bölcs és általam nagyra tartott embertől idézve: "Igen, mert a komplett Európát átfogó vállalat, aminek az éves bevétele félmilliárd euró felett van, valószínűleg..." ...bonyolult embargós manőverekbe kezd egy néhány tízezer eurós piacon elkönyvelt bukása miatt. Sőt, lehet, már az interpolt, a CIA-t és az MiB-it is rállították a magyar képregánypiac szabotálására. :omg:
Idézet
DE, kérdem én, európában csak az ő engedélyükkel jelenhet meg valami?
Igen.
Idézet
Az amerikaiakól nem lenne egyzserűbb beszerezni?
Nem.
Továbbá egy központozási tanács: ha mindenhová felkiáltójelet teszel, akkor az a funkcióját veszíti el.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2568 Dátum: 2010. október 21. - 15:41:00 »
Egy roppant bölcs és általam nagyra tartott embertől idézve:
Hülye. :)

(Igen, kikerestem.)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2569 Dátum: 2010. október 21. - 15:46:06 »
Ha a moderátornak szúrja a szemét a sok felkiáltó jel, akkor majd szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :brow:
Amúgy meg nem kell hülyének nézni egy átlag képregényrajongót, és nem kell a szarkazmus sem! És igen, tuti hogy a KGB is benne van!!!!!!!!!!!!! :violent:
Elszmorító hogy az olaszok ilyenek, ennyi! Ilyenkor visszasírja az ember a régi szép időket, amikor nem volt ennyire kötött a képregény kiadás. Több helyről is be lehett szerezni az anyagot egy kiadványhoz.
Akkor is semmik vagyunk a szemükben, ennyi!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2570 Dátum: 2010. október 21. - 16:26:30 »
SzVR-t akartál mondani inkább, nem?
Idézet
Több helyről is be lehett szerezni az anyagot egy kiadványhoz.
Ezt meg miből gondolod? :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #2571 Dátum: 2010. október 21. - 16:51:16 »
Régebben lehetett a svédektől, németektől, és amerikából szerezni a repó anyagot, legalábbis én úgy tudtam!
A képregények szerkesztése is szabadabb volt, nem szóltak bele annyira mint most!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2572 Dátum: 2010. október 22. - 08:15:38 »
Régebben nem ők voltak az európai központ (ezt pályázni lehet), és lehetett közösen kapni repróanyagot közösen is, több országban. Ez megszűnt. Összeesküvés tényleg nincs. Nem megtagadják, csak nem vagyunk az évi 4 könyvünkkel a lista elején. Nem felejtették el, csak még nem kerültünk sorra. Megkerülni akkor sem lenne érdemes, ha lehetne, mert ha most lassan jön vissza a könyvek ára, ha drágábban vennénk meg, esélytelen lenne, hogy visszajöjjön.
Idézet
Ó, istenem! ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2573 Dátum: 2010. október 22. - 08:29:45 »
jegyzem meg nem csoda, mert a Rozsomák sztorija tök vontatott volt, és Romita JR. rajzai is borzasztóan hatottak itthon
Itt jegyzem meg, hogy a Rozsomák nálunk megjelent 2 sztorija nagyon ütős volt, Romita jr. is a szokásosnál (amit én nagyon szeretek) is jobban rajzolt és a borítók (Quesada által rajzolt az egyetlen kivétel) is nagyon ütősek lettek mind. A képregény minőségével sem volt semmi baj, itt inkább a magyar virtus játszott közre, hogy miért is nem ment a dolog...
És az Ég mentsen meg minket Vasembertől egyébként is. Itt van 2 film, itt van az Angyalokban, itt lesz a Polgárháborúban, itt van a rajzfilmekben, a médiában, mindenhová beette már magát ez a részeges élvhajhász...  ;D
Egy roppant bölcs és általam nagyra tartott embertől idézve: "Igen, mert a komplett Európát átfogó vállalat, aminek az éves bevétele félmilliárd euró felett van, valószínűleg..." ...bonyolult embargós manőverekbe kezd egy néhány tízezer eurós piacon elkönyvelt bukása miatt. Sőt, lehet, már az interpolt, a CIA-t és az MiB-it is rállították a magyar képregánypiac szabotálására. :omg:
;D ;D ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2574 Dátum: 2010. október 22. - 09:48:10 »
Ó, istenem! ;D
Igen, így is hallottam már őt nevezni, bár általában szerényen visszautasítja és megmarad az adományok elfogadásánál.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2575 Dátum: 2010. október 22. - 17:31:36 »
Régebben nem ők voltak az európai központ (ezt pályázni lehet), és lehetett közösen kapni repróanyagot közösen is, több országban. Ez megszűnt. Összeesküvés tényleg nincs. Nem megtagadják, csak nem vagyunk az évi 4 könyvünkkel a lista elején. Nem felejtették el, csak még nem kerültünk sorra. Megkerülni akkor sem lenne érdemes, ha lehetne, mert ha most lassan jön vissza a könyvek ára, ha drágábban vennénk meg, esélytelen lenne, hogy visszajöjjön.
Idézet
Ó, istenem! ;D

Csak számomra egy kicsit fura, hogy a Képes Kiadó után, egy másik magyar kaidóval is eljátszották ugyanezt, ugyanazzal a képregénnyel! :roll:

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #2576 Dátum: 2010. október 27. - 16:03:40 »
kaine, van arra valami esély, hogy a Jean DeWolff halála vagy a The Child Within megjelenik egyszer a Kingpin kiadásában?
A Panini kínlódását látva lehet, hogy ez egy értelmetlen kérdés, de én reménykedek. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2577 Dátum: 2010. október 27. - 16:04:58 »
A Child Within elég reménytelen, azt már többször kérdeztem, nincs digitalizálva. A Jean DeWolff viszont elég valószínű, hogy sorra kerül.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #2578 Dátum: 2010. október 27. - 16:13:44 »
Először azt hittem, ez a digitalizálás az idő függvénye, de a Bulldózeres történet meg a Marvel Extra miatt már látom, hogy nem. Tényleg, ez mitől függ? Egyszerűen a Marvel szeszélyétől, a szerkesztők-vezetőség hangulatától? :)
Azért a Jean... lehetősége jó hír, kíváncsi vagyok nagyon arra a történetre is.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2579 Dátum: 2010. október 27. - 16:29:49 »
Attól függ, hogy az utóbbi időben kiadták-e már máshol, ahonnan a Panini meg tudja szerezni a digitalizált változatot.