Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 875949 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Kingpin next
« Válasz #2600 Dátum: 2010. november 26. - 16:30:05 »
Fanzine jelleggel sem?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2601 Dátum: 2010. november 26. - 16:32:56 »
Nem lehet.

:'(

És a kingpin matrica??? :roll:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2602 Dátum: 2010. november 26. - 21:12:13 »
Olyat te is összedobhatsz magadnak, ha akarsz, bár a matrica nyomtatás nem olcsó mulatság...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2603 Dátum: 2010. november 26. - 23:40:49 »
Tudom Benyó, hidd el elég járatos vagyok a témában, hiszen a magamáltal készített matricákkal van tele a környék!  ;) ;D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2604 Dátum: 2010. november 30. - 23:04:09 »
Most láttam, hogy válaszoltak, de nyuszi vagyok, nem merem megnézni.  ;D :uhoh: :)

Hetek óta izzasztókunyhóban ülök és kommunikálok Will Eisner szellemével, hogy hasson a Paninire.  :ghostrider:
Nem lehet gond, nézd meg. :nezze:
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2605 Dátum: 2010. november 30. - 23:31:11 »
Megnéztem. Lett volna jövőre két Polgárháború TPB és egy Hulk + 5 fan comics. Ehhez kértek ők egy Thort és egy Amerika Kapitány könyvet. Bár jelenleg éjjel-nappal Thorokat olvasok, hátha akad egy olyan is, amit kiadnék, de egyelőre nem találtam. Átdumálták a dolgot, és mivel egy elég erős adu még volt a kezemben, engedtek - de el is vettek. Vagyis a Polgárháború mini mehet, ami annyit jelent, hogy két könyv már lesz jövőre a Marveltől. A Hulkot visszautasították, és a fan comicsokat is, viszont nem kell Thort és Kapit kiadnom. Még futok velük egy kört...

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2606 Dátum: 2010. november 30. - 23:42:51 »
Külön Bosszú Angyalai kötetet nem is terveztél jövőre?
A Polgárháborúval kapcsolatban, akkor ott csak az a 7 rész fog megjelenni benne (vagy az az F4-es történet is lesz mellette, amit Szegeden mutattál nekünk?)?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2607 Dátum: 2010. november 30. - 23:51:20 »
Nem, külön Bosszú Angyalai nem lett volna, több okból. Az egyik, hogy még az Ezüst Szamuráj sem térült meg, nem hogy az Ellenhatás. Ennek tudatában mára már soknak tűnik az évi 1 kötet megjelenése, legalábbis egy évet kihagytam volna. Különösen annak tudatában, hogy lesz két Polgárháború kötet, amiben rogyásig vannak.
Aztán az új részektől már erősen romlik a rajzok színvonala is, jön Leinil Yu, ami szerintem igencsak nem lesz jó az eladásokra. Még egy ok, hogy várjunk vele egy évet. A két Polgárháborúban meglesz a szokásos adag Bosszú Angyalai (még több is).
Az F4-eket szeretném beletenni, de arról még meg kell egyeznünk.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2608 Dátum: 2010. november 30. - 23:56:19 »
Rendben, értem! Köszi a válaszokat! Jó éjt!

BuB

• Pókfej
« Válasz #2609 Dátum: 2010. december 01. - 07:50:54 »
Nem tetszett Leinil Yu? Kár, pedig őt bírom, sztem jó kis rajzos, bár van egy stílusa, de a Secret Invasiont már megint más stílusban nyomta. Akkor azt se akarod majd kiadni a nagyon-nagyon távoli jövőben? :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2610 Dátum: 2010. december 01. - 08:41:06 »
Vagyis a Polgárháború mini mehet, ami annyit jelent, hogy két könyv már lesz jövőre a Marveltől.

Fuhh...Van Isten! :ugral: Nem  baj, ha kicsit lazítasz UBA ügyben, elég lesz a CW.
Reméljük, hogy nagyon sikeres lesz.
"Live for nothing or die for something, your call."

venom75

• Pókfej
« Válasz #2611 Dátum: 2010. december 01. - 09:04:59 »
Tehát akkor a z egyik szemünk nevet  a másik sír. Örülök a két kötetnek , de több még jobb lenne.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2612 Dátum: 2010. december 01. - 09:59:14 »
Ugyan már ne legyetek ilyen telhetetlenek  :P A CW szerintem bőven elég lesz főleg ha figyelembe vesszük a rajzok minőségét! A sztoriról ugyanez nem annyira mondható el,de legalább ki lesz adva és ez a lényeg  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2613 Dátum: 2010. december 01. - 10:06:32 »
Ez nem telhetetlenség csak egészséges érdeklődés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2614 Dátum: 2010. december 01. - 10:48:02 »
Yu rajzai az NA-n a borzalmasnál is rémesebbek voltak. Lehet, a kihúzás hibája, de valami borzalom. Az SI már megint más tészta, ott is akadnak gyenge pillanatai, de összességében megint megmutatkoznak benne a régi stílusjegyei.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2615 Dátum: 2010. december 01. - 10:58:11 »
Leszögezem amit most írok ,azzal senkit sem szeretnék megbántani,de olyan előszeretettel használjátok némely rajzolóra azt , hogy "borzalmasan és förtelmesen "rajzol , hogy az már bánt.Sokan feleannyira szeretnének jó rajzolni mint ők. Szerintem nincs rossz rajzoló ( főleg ilyen magasságokban , körökben ) csak más stílust képviselnek. Ízlések és pofonok , de én nem mondanám senkire ezeket a jelzőket.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2616 Dátum: 2010. december 01. - 11:02:06 »
Attól még egy jó rajzoló is adhat ki a kezéből pocsék munkát. Erre tudom mondani egy kritikus szavait, hogy "egy tojásról is meg tudom mondani, hogy rossz, pedig sose tojtam még egyet sem". Yúnak az NA-s korszaka egyértelmű mélypont, ahogy teszem azt Finchnek is az NA-ban voltak magához képest a legelkapkodottabb alkotásai.
Hm, ez a Bendisvengers eléggé ártalmas a rajzolókra, ha jobban belegondolok...

venom75

• Pókfej
« Válasz #2617 Dátum: 2010. december 01. - 11:17:36 »
A hasonlat nagyon nagy ,csak gondold el a tojás beltartalma lehet csak rossz , kinézete sosem. Illetve valamiről (tojás ) azért tudod , hogy rossz mert megtanultad.
"Bárki, bármilyen véleménynek ad hangot minden mondat végére oda kell gondolnunk a következőt: "ő így gondolja, ez az ő véleménye"! Nincs rossz gondolat vagy vélemény csak különböző! A különböző vélemény nem rossz, hanem csak más! "
Ezt nekem egyszer egy tanárom mondta, azóta így gondolok mindenre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2618 Dátum: 2010. december 01. - 11:40:36 »
Attól még egy jó rajzoló is adhat ki a kezéből pocsék munkát. Erre tudom mondani egy kritikus szavait, hogy "egy tojásról is meg tudom mondani, hogy rossz, pedig sose tojtam még egyet sem". Yúnak az NA-s korszaka egyértelmű mélypont, ahogy teszem azt Finchnek is az NA-ban voltak magához képest a legelkapkodottabb alkotásai.
Hm, ez a Bendisvengers eléggé ártalmas a rajzolókra, ha jobban belegondolok...
Hát sztem Finchnek jó cuccai voltak az Angyalokban. Sokkal "bénább" volt az Ulti X-ben. Ott sokkal kapkodottabbak voltak a cuccai.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2619 Dátum: 2010. december 01. - 11:51:38 »
Gyakorlatilag egy korszak. Nem tudom, melyik volt előbb, de egyik vezetett a másikba. Angyaloknál a Disassembled még jó volt és egyes részek is a Breakout!-ban, de idővel nagyon látszódott, hogy a határidő és a szerkesztő rémes kettőse ott lebegett Damoklész kardjaként a feje felett, és elkezdett marhára sietni. UltXM-nél is. (Mondjuk nem értem, miért nem tettek mellé akkor beugró rajzolókat, ahogy másmikor ez szokás, de úgy tűnik, valahogy a végén mindig kipasszírozta magából.)