Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 862599 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
Re:Kingpin next
« Válasz #3500 Dátum: 2012. november 09. - 23:11:38 »
Szegény Spawn,pedig mekkora az a sorozat Te jó ég.
Sajnálom én is. Az egyik kedvencem.
Egyébként van egy Batman és Spawn különszám, ami valami eszméletlen rossz. :D Egy képregény, aminek nem lett volna olyan fontos megjelenni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3501 Dátum: 2012. november 10. - 16:47:32 »
csak képtelenek voltak normális nyomdai előállításra, így kiadták svédbe, akik szépen ki is nyomtatták, lásd: 7-12. számok, csakhogy az előfizetők hiába várták késett a szállítások miatt! Aztán miután ismét "Semices" lett a minőség, a megjelenések ugyan időben kijöttek, de a jogdíjakat az anyacég (Image) megemelte, amit a kiadó már nem akart bevállalni a következő évekre!
Kijavítalak, ha nem baj: nagyon szép minőségben nyomták (a francia Marvel képregények voltak csak ennyire szépek), de aztán adódott egy lehetőség, hogy fényes lapon legyen, és olcsóbban, mint a matt papíron, ha Németországban nyomtatják, együtt más országok Spawnjaival. Az Image nem emelt jogdíjat, és nem a szállítások miatt késett az újság, hanem azért, mert McFarlane felesége - aki a hivatalos ügyeket intézte - nem foglalkozott Magyarországgal, mert túl kevés volt a bevétel tőlünk. Így nem küldte el a fájlokat, hiába kérték. Végül annyit késett minden, hogy a Semic feladta.

Igen, hallottam hogy "Mrs. Meki" keresztbe játszott, de én a jogdíjaknak tudtam be! Kérdés: Vajon ez az akadály azóta megoldódott, vagy Magyarország örökre hadat üzent az Image-nek?
A szívem szakad meg, mikor látom ezeket a gyönyörű rajzokat!

« Utoljára szerkesztve: 2012. november 10. - 17:01:11 írta balogh44 »

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #3502 Dátum: 2012. november 10. - 20:21:58 »
Sokszor gondoltam arra :ha megnyerném az Ötöslottót akkor belevágnék a Spawn kiadásába :D
Nekem is a szívem szakad meg.We miss you Al.  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3503 Dátum: 2012. november 10. - 20:45:25 »
Engem kicsit azért zavarna, hogy magyarul valahol a 40. szám előtt hagytuk abba, és a Spawn a 100. számnál is éppen ott tartott, vagyis kicsit sem haladt előre a sztori benne.

Az Image különben alkotó-alapú csapat, vagyis nem velük van a gond (habár a többiek is megérnek egy misét), hanem konkrétan a Spawn asszonyával.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 10. - 21:05:17 írta kaine »

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #3504 Dátum: 2012. november 10. - 21:23:21 »
SPOILER:

Hát pedig pont a 100-as számban vágja le Malebolgia fejét,aztán megtud mindent a múltjáról,hogy valójában verte Wandát és nagyon gonosz ember volt,aztán az Armageddon után megjelenik Isten és az Ördög,kiderül,hogy mindkettő gonosz.Majd Al(Spawn) letépi a saját fejét és meghal. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3505 Dátum: 2012. november 10. - 21:43:31 »
Tényleg? Akkor mi van a 200. számban? Illetve már eleve halott volt, nem?

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #3506 Dátum: 2012. november 10. - 22:11:44 »
Hoppá, mi van? :D   én a 192 számnál tartok  :o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3507 Dátum: 2012. november 10. - 22:42:08 »
Zárjuk le az off-ot.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3508 Dátum: 2012. november 11. - 10:48:42 »
Úgy tudom hogy egy idő után nem Al Simmons a Spawn!  :headscratch: Ott körül csatlakozott a rajzoláshoz Whilce Portacio! Szerintem működne itthon, kéthavonta, a 38. szám történetétől (Mivel a magyar kiadás ott maradt abba) fogva! Akinek meg kimaradtak az előzmények elolvashatná, egy egy-két oldalas összefoglalóban a füzetben, vagy beszerezheti a kimaradt számokat! Én biztos támogatnám!! :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3509 Dátum: 2012. november 11. - 16:30:44 »
Én régebben vettem pár magyar Spawn-t, elolvastam az első számot, aztán mindet eladtam. Gyengének éreztem a sztorit, a szöveg és a sztori kusza volt, egyedül a rajzok voltak jók.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3510 Dátum: 2012. november 11. - 16:51:57 »
Szerintem működne itthon, kéthavonta, a 38. szám történetétől
Szerinted. Meg még pár tucat hazai rajongó szerint, akik valamilyen romantikus nosztalgia miatt ragaszkodnak a tévképzetükhöz. Szerencsére ahogy benya kollega is mutatja lejjebb, vannak, akik elővették ezeket az elmúlt húsz évben, és felismerték azt, amit az USA-ban már jó másfél évtizede: ez elviselhetetlenül olvashatatlan, mint majdnem minden, amit az Image főstúdiója összetákolt a kilencvenes években.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3511 Dátum: 2012. november 12. - 06:58:33 »
Én szerettem , de nem a történeteket az nekem is lapos volt , de a karaktert és a rajzokat nagyon jók . Igazából úgy érzem , hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3512 Dátum: 2012. november 12. - 10:24:27 »
Volt egy rész amit Alan Moore írt, az egész jó volt, bár abban Spawn konkrétan nem is szerepelt...
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3513 Dátum: 2012. november 12. - 13:17:57 »
Szerintem működne itthon, kéthavonta, a 38. szám történetétől
Szerinted. Meg még pár tucat hazai rajongó szerint, akik valamilyen romantikus nosztalgia miatt ragaszkodnak a tévképzetükhöz. Szerencsére ahogy benya kollega is mutatja lejjebb, vannak, akik elővették ezeket az elmúlt húsz évben, és felismerték azt, amit az USA-ban már jó másfél évtizede: ez elviselhetetlenül olvashatatlan, mint majdnem minden, amit az Image főstúdiója összetákolt a kilencvenes években.

Engem megragadt Simmons személyisége, gyötrődései, épp a minap olvastam végig újra! És semmi változást nem éreztem, hacsak azt nem, hogy most idősebb fejjel, sokkalta jobban megfogott a figura!
Amúgy ott van még a másik kedvencem a  Morbus Gravis is. :D
Tudom, nem magyarországra való az se!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3514 Dátum: 2012. november 12. - 13:50:02 »
Az már közelebb állna valami reális vágyálomhoz. Ugyanakkor a Metabárók nem kicsit nagy bukása után ezt nem hiszem, hogy lehet erőltetni kis hazánkban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3515 Dátum: 2012. november 12. - 13:56:54 »
Már megint hallom a "bukás" szót. Ezt most konkrét eladási adatok alapján állítod róla? Mert én még ott ragadtam le hogy probléma akadt a nyomással, hogy közösbe megyen több országgal, és emiatt a nagy késés.  :headscratch:
Másik nagy kedvenc:

Bár itthon nem hiszem, hogy sok vámpír rajongó lenne! Pedig ez a Olivier Ledroit tud valamit.

Na mindegy, alapanyag lenne, csak igény az ami hiányzik, és hozzá egy olyan kiadó akinek passzolna a profiljába a felnőttebb cuccok is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3516 Dátum: 2012. november 12. - 13:59:13 »
Tehát akkor az Egmontot kizárhatod.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3517 Dátum: 2012. november 12. - 14:15:07 »
A Metabárókat megvettem, elolvastam, de nem voltam annyira elájulva tőle (persze lehet hogy csak azért mert előtte elolvastam az egekig magasztaló hozzászólásokat és többet vártam), viszont a Morbus Gravis kifejezetten tetszett. Kicsit talán földhözragadtabb, több olyan szereplő is van benne akikért lehet aggódni, és jól ki lett találva a világa is. A Krampuszban egyébként elkezdték már egyszer...
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3518 Dátum: 2012. november 12. - 14:17:22 »
:D :D Simán.
A HALO képregényről kinek mi a véleménye? Ígérem elhúzok innen, és nem off-olok tovább, de erről még érdekelne pár szó, ahogy látom a Marvelnél van.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3519 Dátum: 2012. november 12. - 14:36:37 »
Az egy antológia, és a játékok beható ismerete nélkül egy büdös szót nem érteni belőlük. Tudom, mert fordítottam. :)