Nem ismerem a kiadványt, de ezek a lefűzhető dolgok nem csak a nagy lenyúlásról szóltak? Az elsőt megkaptad ingyen, aztán a többiért évekig fizettél.
Én minden hónapban (vagy héten, már nem emlékszem, melyik, hogy volt) alig vártam, hogy megérkezzen, és pakolászgassam, rendezgessem a gyűjteményem. A Tudás fája és a Csodálatos állatvilág ezen kívül rengeteg ismeretet is közölt. Tény, hogy évekig fizetni kellett, hogy teljesen legyen, de 1000 párszáz forint volt egy hónapban, azt ki lehetett bírni.
Az ólom figurás próbálkozáson és a képregények oldalain felelhető dokumentáción kívül nem sok ismertetőt lehet olvasni a Marvel karakterekről .
Nekem is főleg azért tetszik, mert egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt összeszedett és átfogó, vagyis annak tűnik az egész. Ezen kívül nem csak a karakterekről van benne szó, hanem mindenféle eseményről és egyéb okosságról.
Csak a magyar Marveldatabase-t meg a Zsák Marvel Enciklopédáját.
Mindkettőt szoktam olvasgatni és ezúton is köszönöm azoknak akik foglalkoznak vele, de emellett egy ilyen kézzel fogható dolognak is örülnék.