Mikor olvastam, hogy 10 szám lesz M+-ból és nem értettem, hogy akkor már miért nem lesz havilap 12 számmal, de aztán arra gondoltam, hogy biztos azért, hogy így tudjanak válogatni az emberek, mert ha havilap, akkor gondolom lennének, akiknek drága lenne, és mivel összefüggő történetek (legalábbis az X-men mindenképp), ezért abbahagynák a gyűjtést, viszont így, akit csak az eddigi sorozatok érdekelnek, az is folytathatja a gyűjtést, akit meg minden, az meg kap 4 különszámot, szóval jó ötlet így csinálni

.
Bár, ha már ennyi extra megjelenik (különszámok és bővített oldalszámok) és kiderül jövőre, hogy mennyien veszik a különszámokat is, akkor akár 2016-ra el lehetne gondolkodni azon, hogy osztódjon a sorozat és kiválhatna belőle az X-men és úgy külön sorozatként meglenne a 12 szám, kb ugyan annyi minden jelenne meg, kb ugyan annyiért és az előbb említett indok is megmaradna. Bár az azért lenne kockázatos, mert kiderülne, hogy mennyire húzónév az X-men a Marvel+-on belül, mert ha sokan csak amiatt veszik, akkor nem szeretném, ha az M+ megszűnne.
No, de ez még a távoli jövő

Akkor ez lesz jövőre?
Marvel +: 6+4 szám
HP: 6+2 szám
Batman: 6+1 szám
PPP: 6 szám
Batmanből 1 lesz PPP-ből meg 0, vagy ez még titok?