Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 858993 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Kingpin next
« Válasz #4400 Dátum: 2016. augusztus 15. - 21:30:18 »
Ez miért baj...?  :headscratch:
Szerintem meg jó, hogy aránylag új sztorik jelennek meg... sőt, ha azt nézzem, régen a Semices kiadványos is egy érát öletltek fel, és most Kaine cuccai is aránylag egy éra körül játszódnak. Újabb nagyobb sztori szelet a Marveles kalandokból.

AZért sajnállak Kaine... ha klasszik cuccokat adnál ki, akkor jönnének a kérések, hogy legyenek újabb kalandok (lásd régi Semices lev rovatok...), most hogy aránylag új cuccokat tolsz ki, jönnek a klasszik kiadású kérések.  ;D
Így találd el az olvasók igényét.  :hehe: bár azért kapunk bőven klasszik cuccot is, de csak jobb sztorikat és nem minden vackot... jó ez a válogatás. (Bár Kaine tudja az eladási adatokat, de lehet a klasszik cuccok se mennek olyan jól?  :headscratch:  )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #4401 Dátum: 2016. augusztus 15. - 21:51:01 »
Milyen klasszik cuccok?
Amiket kiad, az java részben 90-es évekbeliek, jó, persze azok is klasszikusak, de nem annyira. Hidd el, ami annál régebbi nem "vacak", lehet közte persze, de maiak között is akad.
Aztán miért nem férne meg egymás mellett a kettő?
Nem azt mondom, hogy a Marvel+-t pakoljuk tele csupa régi sztorival, hanem mellette, valami alternatív megoldást kitalálni a PPP. mintájára. Így mindenki megtalálná a szájízének megfelelő Marvel adagját.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #4402 Dátum: 2016. augusztus 15. - 22:48:38 »
Tomi mindig arról híres, hogy talál olyan egyedi történeteket, amiket különszámban, akár Marvel+-ban lehet futtatni. Nyilván nem rendszeres sorozatokra gondolok, az irreális lenne. :) Egyébként pedig szerintem a humoros történetekre is vevő a nép és promozni  ugyanolyan tökéletesen lehet egy ősrégi storyt, mint bármi mást. Elég pár jót megkeresni. De őszintén szólva engem még a direkt gagyi is érdekel. Kortörténelem, képregénytörténelem. Nem kell rá feltétlen 100 oldalt áldozni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4403 Dátum: 2016. augusztus 15. - 22:52:57 »
Nincs akkora olvasótábor, hogy egy műfajon belül is mindenki megtalálhassa a neki tetszőt. Aki Pókembert szereti, megtalálja, aki a Marvel más részét, az is, aki az X-eket, az is, aki a régebbi sztorikat, az is, aki az újakat, az is, aki az Angyalokat, az is, aki Fenegyereket, vagy a Hulkot, az is. Te azt szeretnéd, hogy még ezen belül is osszuk fel a sztorikat és az olvasókat, de ez már nem fog összejönni. Nem csak nálunk, más országokban sem igazán. Nem beszélve arról, hogy vannak 90-es évekből sztorik (most is). Ha a 80-asból lenne, akkor meg a 70-es kéne valakinek. Így megy ez.
Tomi mindig arról híres, hogy talál olyan egyedi történeteket, amiket különszámban, akár Marvel+-ban lehet futtatni. Kortörténelem, képregénytörténelem. Nem kell rá feltétlen 100 oldalt áldozni.
Ilyenek is becsúsznak mindig. Jövőre például az egyik különszám úgy lesz összerakva több korszakból, holott a sztori egy és ugyanaz lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4404 Dátum: 2016. augusztus 15. - 23:06:10 »
Én ezt megértem Kaine, de jó lenne, ha a régebbi történetek alatt, nem csak Pókembert és Hulk-ot értenénk, hanem bármi mást is...;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4405 Dátum: 2016. augusztus 16. - 07:31:09 »
Akkor a sok Végtelen háború meg Adam Warlock mi volt?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4406 Dátum: 2016. augusztus 16. - 08:37:40 »
B44 extrém módon elfogult a 60-as és 70-es évekbeli történetekkel, úgyse fogod meggyőzni arról, hogy azok is klasszikus sztorik voltak.  ;)

Ez az elfogultság nem baj, mert mindenkinek szíve joga azért rajongani, amiért akar. Csak az a baj, hogy közben folyamatosan igyekszel mindenkire ráerőltetni a saját rajongásod tárgyát. Az se baj, hogy elmondod, hogy neked azok jobban tetszenek. De elmondtad egyszer, elmondtad kétszer, elmondtad már vagy harmincszor, hidd el, felfogtuk, nem kell minden héten felhozni és vitát indítani belőle.

Egyébként az ennyire klasszikus sztorik a mai szemmel már nagyon bárgyúak. Totál nem a mostani korosztálynak készítették őket, nagyon nehéz belőle jó sztorit találni. Mondom ezt úgy, hogy én is szeretem a klasszikus sztorikat, de azért nem minden jó, ami a 60-as években jelent meg. Ha már régebbi sztorikban gondolkodnánk, akkor maximum a 70-es évek második fele és a 80-as évek jöhetnének szóba, mert ott már azért voltak olyan történetek ami a mai fiataloknak is bejönnének. És amiért alapból kevés klasszikus sztori jelenik meg nálunk, az azért is van, mert nem létezik belőle digitális kópia a Panininek, mert senki nem adta ki azokat az európai kontinensen az elmúlt 15 évben.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4407 Dátum: 2016. augusztus 16. - 10:14:24 »
A klasszikus sztorikat én is díjaznám, habár én nem a pókembert támogatnám ezen a téren(abból már megjelent egy jó pár magyarul) jöhetne Kapitány,Vasember, mondjuk én mindenre vevő vagyok,persze azért van ennyi Pókember mert az a legismertebb,legkedveltebb és legolvasottabb, kicsi ország vagyunk értem én a Kingpint hogy nem indít esetleg új füzetet mert költséges és kitudja mennyire kapna rá az olvasótábor , persze van egy keménymag akik mindent mindig elolvasnak de az nem biztos hogy nyereséges, én örülök hogy van kötetbe BA, és vannak a Marvel+be jobbnál jobb sztorik , mi kis emberek könnyön beszélünk hogy , jaj de jó lenne még ez még az, aztán lehet egyszer beleroppan a kiadó és nem lesz semmi, inkább értekéljük ami van, azt a jó kis nyomdát a formátumot és a sűrű megjelenést! :D :kingpin:
"May the force be with you"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4408 Dátum: 2016. augusztus 16. - 12:47:30 »
Ilyenek is becsúsznak mindig. Jövőre például az egyik különszám úgy lesz összerakva több korszakból, holott a sztori egy és ugyanaz lesz.
„Minden alkalom, amikor Pókember visszaemlékezett Gwen Stacy halálára”, első könyv első füzet?
Egyébként az ennyire klasszikus sztorik a mai szemmel már nagyon bárgyúak. Totál nem a mostani korosztálynak készítették őket, nagyon nehéz belőle jó sztorit találni.
Ez így nem 100%-ban igaz, mert a Marvelnél volt legalább három sorozat, ami még ma is elmenne. Persze az érem másik, nagyobb oldala, hogy bár a Marvel a hatvanas években a legjobb aránnyal bírt a maradandónak értékelhető képregényekkel, de az arányuk így is eléggé 50% alatt volt. (MEnnyiségileg meg eléggé elmaradtak az EC Comics mögött.)
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 16. - 12:51:17 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4409 Dátum: 2016. augusztus 16. - 14:18:43 »
„Minden alkalom, amikor Pókember visszaemlékezett Gwen Stacy halálára”, első könyv első füzet?
;D ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4410 Dátum: 2016. augusztus 16. - 17:34:44 »
Jövőre például az egyik különszám úgy lesz összerakva több korszakból, holott a sztori egy és ugyanaz lesz.

Utálom, amikor ezt csinálod!  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4411 Dátum: 2016. augusztus 16. - 19:19:54 »
 ;D Valahogy muszáj fokozni a feszültséget.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4412 Dátum: 2016. augusztus 16. - 20:14:02 »
Nagyon régi, klasszikus történetek? Hmm. A Lee-Ro-Romita Pókember számomra kielégíti ezt. A PPP, és olykor pedig a Marvel+ pedig a közelmúlt "klasszikus"-át adja nekünk. Szerintem ettől többre nincs szükség. Mivel figyelembe kell venni, hogy a régebbi sztorik tényleg sokszor bárgyúak. (ami baromi jó film volt gyerekkoromban, az most már szinte nevetséges volt sokszor) Én leginkább azt preferálom, hogy haladjunk inkább előre. Szerintem a mai fiatalabbak is inkább a frissebb történetek felé tendálódnak. Ezt az időt érzik magukhoz közelebb. (de azért ne "ultizzunk", ha lehet)  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4413 Dátum: 2016. augusztus 17. - 08:19:31 »
Ez így nem 100%-ban igaz, mert a Marvelnél volt legalább három sorozat, ami még ma is elmenne.
Na és amúgy melyik az a három? :) nem is kell esszé róla, csak beazonosítható címek. :)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4414 Dátum: 2016. augusztus 17. - 09:05:12 »
ASM, Sgt. Fury, illetve habitustól függően vagy a Silver Surfer vagy az F4 (20. számtól felfelé). De ha megint visszajön a hippiretro egy kicsit, akkor Ditko Dr. Strange-e is jelölt lehet. :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #4415 Dátum: 2016. augusztus 19. - 13:17:04 »
Mivel Pókember mellett X-MEN-rajongó is vagyok, nagyon szeretném, ha az Astonishing vége után is megjelenne folytatásos X-MEN kiadvány. Igaz, kaine írta a Facebookon, hogy lesz kiadva X-MEN a Marvel-Boxban. De azt nem tudom, hogy folytatásos lesz-e. Nagyon szeretném, ha folytatásos lenne az X-MEN a továbbiakban.
A "folyamatos" alatt természetesen azt értem, hogy állandó kiadás.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 19. - 13:20:09 írta kzoli »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4416 Dátum: 2016. augusztus 19. - 15:34:50 »
Az Astonishing is folytatásos volt, vagy úgy érted, saját címen? Mert az nemigen fog megtörténni, nem tudunk újabb címet indítani. A Boxban sosem lesz folytatásos sztori, csak olyan, ami önmagában is megáll, teljes egész. Csak addig marad ki a Marvel+-ból az X-Men, amíg utolérjük magunkat: leadjuk azokat a történeteket, amiket nem engednek ott kiadni, de kell a folytonossághoz.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4417 Dátum: 2016. augusztus 19. - 16:47:42 »
Nos, ha különálló címként nem is tud megjelenni, azért remélem, hogy a Marvel+ -ban lesz valami hasonló, mint az Astonishingnél. Csak érdeklődés szinten kérdezem, hogy amennyiben lenne rá megfelelő kereslet, akkor miért ne lehetne kiadni egy X-MEN-t? Marvel/Panini-probléma? Kingpin-kapacitás probléma? Drága lenne? Még mindig rizikós esetleg? Gyűjtői példányszám, mint a PPP-nél -- talán megoldás lehetne. Csak tippelgetek...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4418 Dátum: 2016. augusztus 19. - 17:00:00 »
Betelt a piac. Csak akkor indulhat már új cím, ha egyet megszüntetünk. Arról meg szó sem lehet.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4419 Dátum: 2016. augusztus 19. - 17:50:44 »
Érthető. Kicsi ország kicsi piac.